Фан клуб - РК Вардар

А гледам и особи со мањак хромозоми го загадувале ова свето место...

Јас мислам дека баксуз беше мушката чирлидерка што играше подобро од девојчињата...
На ЖРК играше против Савехоф, тогаш тепавме :D ставам намсеани смајлиња а ми се плаче :facepalm:

Играчиве не можат да се смират...

Искрено ми се плаче после утакмицава.Да можев да легнам сега и да станам за 10 дена одма ќе го направев тоа.По завршувањето на утакмицата уште 20 минути дремевме во сала и не можевме да сфатиме што не снајде.Само господ знае како можеше утакмицава да има ваков крај.

Во Скопје Вардар не губи , кој сака нека дојде пекол правиме , така беше и денес ..
Секоја чест , навивање од срце , мислам дека салата ечеше а посебно кога Вардар направи пресврт , Германците се збунија во таа атмосфера мора да признаат , али со помош на судиите се вратија во игра , ете што значи јака подршка од трибини ..
За резултатот ШОК , да го дадеше Маркович од крило сега ке беше славје , толку блиску а толку далеку ...
За тие што незнат имавме 2 звучника и микрофон , корегорафија имавме многу добра , само ова да кажам и покрај тоа што правеа да не расурат како група и да има поделби меѓу нас со денешнето издание покажавме дека Комити се се уште број 1 и дека без нас Вардар е ништо ..

Последно уредено:
Некој ќе каже поубаво да се изгуби десет разлика отколку вака... напротив ја уживав денеска у овој пораз. Ваков пораз е секогаш победа за мене.

Повеќе среќа следната година. Атмосферата во сала, ФЕНОМЕНАЛНА.

Туку, што е тоа што викаат нешто за две сезони А и Б дивизии Лига на Шампиони, не знам што...?

Значи, Марковиќ никад више додека е у Вардар да не си земе за право или било кој да му додели таква улога да решава утакмица, значи не после утакмицата Магдебург и тоа вечерва што го утна.
Уз дужна почит спрема Дибиров, али братче не шутирај пенали, тие промашени пенали вечерва го чинеа Вардар Ф4.

И дефинитивно Брумен е еден од најдобрите играчи кои ги има Вардар, си нема утка дечково.

Жално е што не успеаа дечкиве да поминат, заслужија за пожртвуваноста вечерва, жално е шо некои од оваа генерација нема да ја имаат таа можност да бидат у можност да се пласираат на Ф4.

А ова гомнава швапски нека не се секираат, пак ќе поминат тука ама нареден пат многу полошо.

Таман се смирив, слепциве од ЕуроСпорт на полувреме од Барса-РНЛ дадоа снимка од последниот гол за Флензбург :facepalm:

Ахх нема што да се пишува дечкиве заслужија не пола саат уште три дена да останеме во сала.
Во целата таа еуфорија кога се случуваше пресвртот се вртам накај стариот мој и го гледам цел во солзи. Е тоа е Вардар за него навива и старо и младо.

Ај малце коа се смирија страстите да пишам збор-два.

Утакмицата уште од старт тргна лошо и веќе на полувреме се откажав дека ќе победиме. На крај момците се вратија од -5 негатива и дојдоа на +4, чисто се сомневам дека во историјата на ЛШ имало ваков камбек. Згора на се коа ќе видиме они дадоа само 10 гола во второ полувреме, али доволно за да слават. Играта ни беше прочитана, ама никој нема да ме убеди дека судиите не не оштетија, и тоа многу!! И на крај исклучувањето на Чипурин мислам пресудно беше. Не се задржувам за играта многу, Марче ќе си напише за тоа извештај у негов стил.

На трибина делириум беше. Рака да се кренеше удираш 3ца до тебе од што немаше кај да се стои. Врв на се беше тоа што неколку што излеговме од фудбал порано поради обврски за во сала, кога влеговме буквално имаше луѓе кај делот на Комити облечени у одела со, сакоа. Ало бре на утакмица ли беа или на свадба. Дури после сфативме што е работата кога на влез се проверуваа карти, да не речам, а ќе речам едно 50 само јас ги видов со фалц карти. Од карши некој да му ја покажев картата ќе ја приметеше, али нема везе битно да се влезе нели. Од обична публика се префрлаа кај Комити и стари лица дури им се дава до знаење ова е трибина за Комити, тие викаат ааа ако и ние сме Комити. Касно беше веќе да се ургира трибината крцаше неможеше воздух да се земе.
Навивањето мене не ми се свиѓаше, али другари што прателе од дома викаа дека било екстра. Кореографијата уште малце фалеше за да биде топ али и таа помина.

И за крај, у топ 6 сме, а тимов го играме само 1 година. Што ли ќе биде догодина... Повеќе среќа и да се надеваме на титула :D

За мене МОТМ - Прибак. На секоја акција се крстеше и ја бацуваше топката, у таа најголема гужва со пресвртот беше најсмирен и маестрално ги почињаше акциите, со инструкции, со се. Човек да помисли дека водиме 15 разлика, а не дека салата се руши околу тебе

Последно уредено:
Не не не.... уште не можам да си дојдам при себе како можеше оваа трагедија да не снајде.

Прво, да бидеме реални. Може да се тешиме дека идна година се враќаме посилни и појаки али шанса за фајнл фор не се укажува така лесно. Незнам дали гледате али една Барселона мака мачи дали ќе се пласира и Рајн Некар извиси на крајот во иста ситуација како нас, Киелце истото, ПСЖ, Хамбург сите испаднаа. Викам дај Боже али многу е тешко. Треба да ни се поклопи тим, форма, и противници. Како со пиша xsago....еден Веспрем години чекаше за ваква шанса. Можеме да жалиме за ова.

Лошо прво полувреме, неколку индиректни одлуки на судииите, погрешен последен напад со непотребен влез на Марковиќ.... имаше повеќе елементи. Крајот дефинитивно требаше поинаку да се изигра. Еве видовме Барса како го изигра истото.

Незнам што да кажам и глава ме боли од прееска и премногу сум разочаран, можеме само да жалиме за пропуштената шанса за историја. Само едно огромно ФАЛА на момците за оваа сезона![DOUBLEPOST=1398543583][/DOUBLEPOST]
Горбок го пратите ли? :)

Ни носи тоа што ни фали. Кога не можеме да ја пробиеме одбраната со влезови некој да распали со шут од далеку. Уште еден шутер да се купи кај Душебаев позицијата и за идната сезона ќе бидеме многу многу опасен противник....

Тоа е тоа , уште еднаш им покажавме на Европа и Металург како се навива за клубот!

10247373_10152499341770348_2439733727172324014_n.jpg

Со срце за Вардар и догодина јачи него икад и фајнал фор во Скопје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom