Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Чекај малце, да му оставиме време да се прибере, неговата тактика да оди контра, упали ептен!Ајде сега математиките може да ги прочитаме, ајде Коњаник цела статистика да видам со кој и оти не со тој![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај малце, да му оставиме време да се прибере, неговата тактика да оди контра, упали ептен!Ајде сега математиките може да ги прочитаме, ајде Коњаник цела статистика да видам со кој и оти не со тој![]()
"Ljudi moji, pa je li to moguće" VARDAR IZBACIO HSV!!!
KRALJ JE MRTAV: Vardar raspisao konkurs za novog vladara Evrope!
Тоа се тие моменти.
http://www.balkan-handball.com/Од каде е насловов ?![]()
И што е смешно? Забрането е девојче да неречам брат?
И што е смешно? Забрането е девојче да неречам брат?![]()
Да се самоцитирам, ова е пишано после првиот меч. Пу јаз'к, ме заебаа овие Вардар за еден голВардар покажа дека може и против судии да извади резултат. Браво за дечките. Судиите катастрофа, тешки болештини да им фатат целите фамилии на двајцата. Неколку пати (јас избројав 4), Вардар дава гол овие враќаат фаул, нападите на скапаницине траеја до бескрај и назад а овие немаа абер да им ја земат топката. Секоја пресечена топка до нивниот пикер, му даваа фаул и триста други глупости. Сепак победи инаетот на играчите на Вардар. Сега во реваншот немаора Вардар да победи, јас сум задоволен со 29-29
.
Тој трча со некое знаме од Кисела Вода накај плоштад со гаранција!Коњаникот умре ни трага ни глас од него нема![]()
![]()
Ако си геј не е забрането![]()
Нема забрани такви, туку несоодветно е малку мислам.И што е смешно? Забрането е девојче да неречам брат?![]()
Значи целата утакмица опишана у еден гиф:
![]()
![]()