Фан клуб - РК Вардар

:cuc: за сите вечерва.
Уште сум во транс, Јуве ми игра, јас форум си читам Рк Вардар тема :D

Неверојатно е колку храбро изиграа дечките, со колкави срце, СЕКОЈА ИМ ЧЕСТ.

Гледам само еден член спомна, неќам да издвојувам никого, ама Прибак, муда колку ЛУБЕНИЦИ. На крај кога сите се тресеа да шутнат и се врткаше топката од едно до друго крило, му ја збибери на голманот, иако претходно имаше досудено непостоечки фаул во напад. :cuc:

Сите одиграа храбро, Прибак ми е еден од поомилените играчи од Вардар, не е некои играчиште, али тоа што го пишав уште кога го земаа за репрезентација, е дека има храброст да одлучува.

Победа за Тимур, Столе, за Комити, за сите кои веруваа во овој тим.

:cuc: за сите вечерва.
Уште сум во транс, Јуве ми игра, јас форум си читам Рк Вардар тема :D

Неверојатно е колку храбро изиграа дечките, со колкави срце, СЕКОЈА ИМ ЧЕСТ.

Гледам само еден член спомна, неќам да издвојувам никого, ама Прибак, муда колку ЛУБЕНИЦИ. На крај кога сите се тресеа да шутнат и се врткаше топката од едно до друго крило, му ја збибери на голманот, иако претходно имаше досудено непостоечки фаул во напад. :cuc:
Јуве ми губи, мене к*р ме боли и си читам РК Вардар тема, плус и со пиво се налевам:)

Toa e тоа, машки се бореа, бравос, догодина повеќе :)
ФАЦУ ТИ ЕБЕМ!!!

После Стојанче најбитно е Коњаникот вечниот песимист да е жив и здрав и да напраи една анализа од печеснаесе страни!

ИСТОРИЈА ЛУЃЕ ИСТОРИЈАААААААААААААА

ААААААААААААААААААА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ФАЦУ ТИ ЕБЕМ!!!

После Стојанче најбитно е Коњаникот вечниот песимист да е жив и здрав и да напраи една анализа од печеснаесе страни!

ИСТОРИЈА ЛУЃЕ ИСТОРИЈАААААААААААААА

ААААААААААААААААААА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Све е тоа тактика бе мали :icon_lol:

Леле шЧо напраиФме? :icon_mrgr: Дали е можно ова што се случи?

Кога се смирив после два диазепами, б6 малку и други медикаменти способен за пишување.
Новата страница во клубската историја ќе биде запишана со златни букви: 30.03.2014 година, ХСВ -РК Вардар 29:30 :drk: за првпат влез во 1/4 финале.
После толку несреќни порази од германски екипи,ланското несреќно елиминирање од страна на Магдебург конечно дојде денот и ни да се радуваме. Кога започна натпреварот не верував дека Вардар ја контролира играта, дека Вардар игра цврство во одбрана, еден сосема поинаков Вардар. И да сакам да најдам слаба игра денеска, таа ја немаше. Едноставно се беше под конец, Карачиќ на висина на задачата, Алекс очигледно влегува во форма после повредата и тоа во клучниот период на сезоната. Каков топовски удар имаше:cuc::cuc:. Диви игра како препороден, феноменален на гол. Марковиќ дечкото цела сезона чекаше шанса да заигра и го доби натпреварот на историјата.
Одбранта на ниво денеска, се виде по двете исклучувања на Абутовиќ дека се игра машки и не се жали противнкиот.
Лазаров, типот со кого сите си играат курташак, денеска го изигра натпреварот на кариерата.
Прибак имаше ЈАЈЦА со последниот решавачки удар со кој го дотолчи европскиот шампион.
После лошиот период не екипата во СЕХА, очигледен е напредок во играта, но и физичката подготвеност на играчите.
Се надевам дека оваа голема победа и историски пласман во 1/4 финалето ќе биде повод да се закопаат воените секири и да се смири целата ситуација околу односот управа- Комити, бидејќи кога клубот ги живее најубавите мигови тоа треба да биде проследено со заедничко славје.

ПС Столе издржи, ти си наша икона!!!!

И од после сите ја препрочитуваат темава одново и одново да не пропуштиле некоја емоција :D

Традиција на Кајгана, прочитај по два пати онаму каде сме победиле.

Озбилно бе го сакате Марковиќ во Вардар? :) Јас па никад не би го зела, многу мрачен лик, не требаат такви рушат атмосфера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom