Фан клуб - РК Вардар

Nekoj sto poise prati transferi, dogovori na igraci i takvi stvari, ako moze da postira potencijalni igraci koi odgovaraat za Vardar na pozicija desen, pa i lev bek.. Slobodni na trziste a dovolno kvalitetni da go nosat nasiot dres. Ili nekoj na koj sea im zavrsuva dogovor pa da moze da im se dade ponuda. Iskreno ovie 2 pozicii najmnogu me zagrizuvaat a za liga na sampioni ne smeeme da napraime utka. Pisete ako imate nekoj favoriti..

Овој Липовина се надевам ќе го земеме. Во СЕХА комотно може да ги игра цели утакмици, а стариот нека игра само ЛШ. Ваљда има уште една добра сезона.

Во СК мислам би можеле таму ќе го јадеме. Да имаше металург атмосфера ко последната против нив мислам ќе ги тепаа.

Не би бил толку сигурен.Ние осакатениот Металург едвај го пројдовме реално,а не па Киелце.
Стигнаа до Ф4 каде што беа одлични,глатко го пројдоа Металург во најсилен состав.

Нека не те залажуваат утакмците со Металург по групи.Тие и онака се играат со послаб интензитет,особено во група како нивната и тогаш Металург беше во топ форма,релативно непознат за полјаците и сеуште се вклопуваа тогаш.

На хартија имаат еден од најдбрите 5-6 тимови на светот.

Десен бек - Шиме Ивиќ од НЕХЕ има потенцијал да биде добар. 93 годиште детето - сега за сега ок играч за во СЕХА,за нешто повеќе ќе треба да помине време.
Шуњиќ е доста добар голман од истата екипа - во круг на репрезентативците на Хрватска. Мислам дека моментално е трет голман по Алиловиќ и Ивиќ. 87 годиште....
Немања Илиќ ако е сеуште во Партизан , 90 годиште лево крило.

Не мора многу да се троши бе... Дувњак, Лијевски и Линдберг нека ги земе... колку да пополниме дупка и солидна втора постава да имаме :icon_lol:

Ја и Битер би го земал....Јбг знае и Џамбо да има некогаш лош ден,а мислам дека он би му бил солидна замена :icon_mrgr:

Не мора многу да се троши бе... Дувњак, Лијевски и Линдберг нека ги земе... колку да пополниме дупка и солидна втора постава да имаме :icon_lol:
:vozbud: ако дојде Линдберг ќе биде Лудило хахахаах

Samsoneko neka go donese pikerot Stojkovic od Kielce ili neka ja iskoristi finansiskata kriza vo Koper i Hamburg :vozbud:

Не си прајте филмови ќе сме пазарувале од Хамбург или Киелце :pos:

Се знае нашиот правец Партизан,Извиѓач,Борац Бања Лука,Ловќен мада јас сум за нешто од нашата школа да им се даде шанса барем во Сеха лига.

Samsoneko neka go donese pikerot Stojkovic od Kielce ili neka ja iskoristi finansiskata kriza vo Koper i Hamburg :vozbud:

аха да сигурно ќе го дадат Стојкович а и зошто кога е таму Столе?
Инаку Илич од Партизан мислам дека потпиша веќе за друг клуб пред некој ден..
од Копер може да искористат слаби се со финансии може Кривокапич? :)

Од Партизан има еден млад,пикер,многу е добар ,Марсениќ мислам беше и 93 или 94

Доленец е во Шамбери таму игра,Борут е во Катар ;) ама во копер има добри бекови ,нека земат некој

А да се купи нешто наше, онака за почеток…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom