Фан клуб - РК Вардар

Според порталине на Минчо, Вардар покрај Маркоски кој преминува кај педерите, останува и без Лазовиќ.
Наводно Самсоненко ќе носел Руски играчи на пикерска позиција.
За голманското место се спомнува и Борко.

http://sportclub.mk/ракомет/категор...си-оди-од-вардар-про,-самсоненко-ќе-носи-руси

Лазовиќ и така не се покажа како добро засилување, ќе мора уште 2 квалитетни засилувања на таа позиција, или барем едно навистина квалитетно за да делат минутажа со Столе.

Лазовиќ и така не се покажа како добро засилување, ќе мора уште 2 квалитетни засилувања на таа позиција, или барем едно навистина квалитетно за да делат минутажа со Столе.

Зашо бе, па во одбрана беше одличен а во напад кога играше си ги користеше шансите, како за трерт пикер беше супер али тоа е сега идеме понатаму.

И мене не ме импресионираше нешто Лазовиќ.Оној Пешиќ пивотот што играше пред некоја година кај нас може да го доведеме незнам дали е сеуште во Звезда башка искусен е или па некој помлад како Милан Расиќ а гледам и добар е во одбрана.

http://www.eurohandball.com/ec/chc/men/2010-11/player/532581/MilanRasic

Еве клип од него
http://www.youtube.com/watch?v=
bY1YB2umCbM

Абе каков Борко, острица е Борко да го имаш у тим... Плус Страхиња е млад и може уште многу да се развие, ако брани како во финишов на сезонава, немате гајле! :D

Јас чув дека Самосенко ќе земал некој Русин шо играл во Бундес. Само на Игропуло ми текнува како таков, баш играч каков што ви треба најмногу, бек, но мислам дека нема теорија од Фуксе да дојде у Вардар.

Абе каков Борко, острица е Борко да го имаш у тим... Плус Страхиња е млад и може уште многу да се развие, ако брани како во финишов на сезонава, немате гајле! :D

Јас чув дека Самосенко ќе земал некој Русин шо играл во Бундес. Само на Игропуло ми текнува како таков, баш играч каков што ви треба најмногу, бек, но мислам дека нема теорија од Фуксе да дојде у Вардар.

Фуксе мислам дека изгуби место во ЛШ и ја раздадоа цела екипа.Ќе градат од ново млада германска,нивните јуниори 3 години по ред мислам дека се први во Германија и решаваат да им дадат шанса.

Во тој случај може да држи вода, ма да многу пари би требало за бивш играч на Фуксе. А за ова дека Самосенко ќе го зел клубот целосно, не ми се верува, не е лесно така да ги превариш нашиве олигарси! :D

Според порталине на Минчо, Вардар покрај Маркоски кој преминува кај педерите, останува и без Лазовиќ.
Наводно Самсоненко ќе носел Руски играчи на пикерска позиција.
За голманското место се спомнува и Борко.

тоа се бара... ќе не биде Сабјо (y)

Чипурин нека го донесат на пикерска позиција, ако веќе носат Русин :icon_mrgr:
Сигурно планираат некој посилен пикер чим ги откачија Маркоски и Лазовиќ...
Ќе видиме што ќе испадне на крај.
Игропуло нема теорија да дојде, не си правите филмови :icon_mrgr:
Абе што стана со тој Аслањан што жена му не му даваше да игра во Вардар? :pos:
Гледам имал добра сезона во Чеховски Медведи.
Мада нас повеќе ни треба десен бек...
Баш ме интересира кое ќе биде решението на оваа позиција.
Од спротивниот табор наслушнав вест дека ќе го враќаат Жарко Марковиќ. Е ако го вратат, тогаш во тандем со Вугринец ќе бидат непобедливи...
Едно е кога го имаш Левов како замена, друго кога го имаш Марковиќ.
Не знам зашто нашиве не запнат да го донесат Марковиќ...
Мада пак ќе кажам Степанчик е мојот прв избор :icon_mrgr:

Од спротивниот табор наслушнав вест дека ќе го враќаат Жарко Марковиќ.

Во тој случај Станиќ би си одел, ако го враќаат него... мислам дека нема толку длабок payroll ни минчолург, сепак :icon_lol:

Врти сучи пак наоѓаат пари.
Како бајаги членови на Пирати викаа дека со месеци Лино немал земено плата и демек им каснеле со месеци на играчиве, ама изгледа лажат како по обичај :D
Како што увек некој им е повреден и на утакмица го гледаш во прв состав :icon_mrgr:
И оп Лино го продолжува договорот на уште 4 години. Којзнае колкав буџет вадат, милион и пол my ass...
Станиќ, Вугринец, Лино, Жарко евентуално, планина од евра ти треба за да ги платиш.
Да не збориме и за Мојсо и Миркуловски.

Утре мислам дека Самсоненко има закажано прес на кој ќе се обелоденат некои работи.

Врти сучи пак наоѓаат пари.
Како бајаги членови на Пирати викаа дека со месеци Лино немал земено плата и демек им каснеле со месеци на играчиве, ама изгледа лажат како по обичај :D
Како што увек некој им е повреден и на утакмица го гледаш во прв состав :icon_mrgr:
И оп Лино го продолжува договорот на уште 4 години. Којзнае колкав буџет вадат, милион и пол my ass...
Станиќ, Вугринец, Лино, Жарко евентуално, планина од евра ти треба за да ги платиш.
Да не збориме и за Мојсо и Миркуловски.

Утре мислам дека Самсоненко има закажано прес на кој ќе се обелоденат некои работи.
Кај да е ќе пропадни и клубот и се .Девојките на Минчо не стнаа шампионки и готово ,сите си одат најаките (y)

Идна година во СЕХА ќе учествуваат Вардар, Металург, Партизан, Војводина, Брест Мешков, Борац, Ловќен, Загреб, Нексе и Татран.
Огромна ќе биде конкуренцијата :D

Инаку има и отворена покана за Пик Сегед и Веспрем, имаат седум дена да одговорат.

Инаку има и отворена покана за Пик Сегед и Веспрем, имаат седум дена да одговорат.

Слушнав дека имаат барање секоја втора година Фајнал-фор да се играл во Унгарија.. што е педерска работа..

Како стои работава со словенечките тимови?? Рекоа доколку има знаци дека од Унгарија ќе се вклучат и они би размислиле. Со Горење, Целје и Копер.. лигава би била пекол :icon_lol:

Слушнав дека имаат барање секоја втора година Фајнал-фор да се играл во Унгарија.. што е педерска работа..

Како стои работава со словенечките тимови?? Рекоа доколку има знаци дека од Унгарија ќе се вклучат и они би размислиле. Со Горење, Целје и Копер.. лигава би била пекол :icon_lol:
Последно што разбрав е дека имале голема финансиска криза Словенскиве тимови. Цимос Копер ја раздавале екипата...
Колку е вистина не знам :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom