Фан клуб - РК Вардар

Викаш ќе се избацам со некоја песна за Металург, а? :icon_lol:
На пример, Металург еби сеееееееееееееее никад вие нема да победитеее, само напред Вардарееее еби ги сељаците... :icon_mrgr:

И ти кога ќе ги плаќаш 2 милиони евра нема да те боли ама ич...
Инаку примате неутрални навивачи на трибина? :D
Тоа е јасно, само нека не се рекламираат како Мајка Тереза и Македонска репрезентација, барем нека си кажат отворено дека ги заболе, само малце луѓе сфаќаат, Бекстејџ го креира мислењето кај народов.

Тоа е јасно, само нека не се рекламираат како Мајка Тереза и Македонска репрезентација, барем нека си кажат отворено дека ги заболе, само малце луѓе сфаќаат, Бекстејџ го креира мислењето кај народов.

За жал така е, а јебала те држава во која емисија од типот на Бекстејџ креира мислење.

Лееле човече па отказ од работа ќе треба да си дадам ја за да можам у недела утакмиците да ги глеам.... :facepalm:

Човече ме прогонува утакмицава, два пати сонував вечерва како сме ја загубиле титулата :D
Првиот пат сањав дека сме загубиле со 20-21, ама не знам од која причина утакмицата требало да се преигра :icon_mrgr:
Али таа што се преигруваше ја игравме во Струмица. Губевме 18-20, даваме два гола, и им остануваат 30 секунди за напад. Брани Милиќ на 10 секунди до крај, фрла во контра за Марковиќ, и одеднаш Чокрев ја фаќа топката истрчувајќи од клупата, и ја фрла накај едни од управата на Зони Мак :pos:
Која тепачка падна, знам само дека Чокрев ми беше под нозе :icon_mrgr:
Утакмицата во прекин, и првите вести викаат ќе се преигра целата. Ми се јавуваат по тлефон и ме дупат ко Тодоровиќ сме биле, три круга=три утакмици :pos:
И одеднаш Столе доаѓа и вика ништо од трета утакмица, регистрирана е со 20-20 ја загубивме титулата :(
Тука ме фаќаат страшни кризи, идам накај дома, и комшијата што ми тера контра цело време, ми вика кај си да честиташ титула :pos:
Колку реално изгледаше сонов у пм :icon_mrgr:
И оп се будам и гледам дека не е вистина, и сум како ЈЕС ЈЕС ЈЕС :icon_mrgr:

Ќе скренам до недела :confused:

1.Кога ќе мијам лице ќе го измијам 5 пати. Секоја страна од вилицата ќе ја четкам по 25 секунди.

2.Пред да тргнам за на утакмица ќе ја пуштам Раце горе од САФ.

3.На излагање од двор, првата скала во дворот ќе ја качам и симнам 5 пати.

4.Ќе се ишишам во понеделникот од неделата кога играме :D

5.И во црква ќе отидам после сто години. Пошто не иде ова вака :D После 15 години ќе ги однесам во црква свеќите што ми ги дале кога ме крштеваме :pos:

6.Со досегашната "среќна" маица загубивме :( Заборавив декасо нив победуваме кога носам маица во нивните бои :D Така да ќе носам сина маица. Можно е и дресот Депортиво (јебеш ултрас правила битно да тепаме у пм), ем е сино бел, ем ќе им кобам нив, ем секогаш ми нсоел среќа :D

п.с. 4-тата точка е остварена :cool:

Човече ме прогонува утакмицава, два пати сонував вечерва како сме ја загубиле титулата :D
Првиот пат сањав дека сме загубиле со 20-21, ама не знам од која причина утакмицата требало да се преигра :icon_mrgr:
Али таа што се преигруваше ја игравме во Струмица. Губевме 18-20, даваме два гола, и им остануваат 30 секунди за напад. Брани Милиќ на 10 секунди до крај, фрла во контра за Марковиќ, и одеднаш Чокрев ја фаќа топката истрчувајќи од клупата, и ја фрла накај едни од управата на Зони Мак :pos:
Утакмицата во прекин, и првите вести викаат ќе се преигра целата. Ми се јавуваат по тлефон и ме дупат ко Тодоровиќ сме биле, три круга=три утакмици :pos:
И одеднаш Столе доаѓа и вика ништо од трета утакмица, регистрирана е со 20-20 ја загубивме титулата :(
Тука ме фаќаат страшни кризи, идам накај дома, и комшијата што ми тера контра цело време, ми вика кај си да честиташ титула :pos:

Аиии ти си забегал бе, мора да одмориш неделава со работата иначе готов си ти нема спас :pos::pos::pos:

Значи ти си малерот а? Дај бре сањај како треба не си играј. Јас мислам во недела 3-0 на Градски и 23-17 на Кале.

Будењата на Сајбер вака ги замислувам
Wake_up.gif

Шамарот е уствари моментот кога се појавува Чокрев :D

Добро што Сајбер не прати толку женски ракомет, нонстоп ќе имаше влажни сонови со Д.П, И.С, Н.К, итн, итн… :pos: Гледа Господ, ми измислуваш дека сум нечиј фан :)

Столе го продолжил договорот :vozbud:

готово е бе. Мора да земеме титула. Каква еуфорија ме дрма уште од сега тоа е чудо, ко вечер да играме.

за кои квалификации пишуваш?

Лига на шампиони.
Ама не верувам да ни дадат уште едно место, бидејќи немаме две години по ред ниеден македонски тим освен минчовци не поминал прва фаза во европските натпреварувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom