На пример, Металург еби сеееееееееееееее никад вие нема да победитеее, само напред Вардарееее еби ги сељаците...Викаш ќе се избацам со некоја песна за Металург, а?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На пример, Металург еби сеееееееееееееее никад вие нема да победитеее, само напред Вардарееее еби ги сељаците...Викаш ќе се избацам со некоја песна за Металург, а?![]()
Тоа е јасно, само нека не се рекламираат како Мајка Тереза и Македонска репрезентација, барем нека си кажат отворено дека ги заболе, само малце луѓе сфаќаат, Бекстејџ го креира мислењето кај народов.И ти кога ќе ги плаќаш 2 милиони евра нема да те боли ама ич...
Инаку примате неутрални навивачи на трибина?![]()
Тоа е јасно, само нека не се рекламираат како Мајка Тереза и Македонска репрезентација, барем нека си кажат отворено дека ги заболе, само малце луѓе сфаќаат, Бекстејџ го креира мислењето кај народов.
1.Кога ќе мијам лице ќе го измијам 5 пати. Секоја страна од вилицата ќе ја четкам по 25 секунди.
2.Пред да тргнам за на утакмица ќе ја пуштам Раце горе од САФ.
3.На излагање од двор, првата скала во дворот ќе ја качам и симнам 5 пати.
4.Ќе се ишишам во понеделникот од неделата кога играме
5.И во црква ќе отидам после сто години. Пошто не иде ова вакаПосле 15 години ќе ги однесам во црква свеќите што ми ги дале кога ме крштеваме
6.Со досегашната "среќна" маица загубивмеЗаборавив декасо нив победуваме кога носам маица во нивните бои
Така да ќе носам сина маица. Можно е и дресот Депортиво (јебеш ултрас правила битно да тепаме у пм), ем е сино бел, ем ќе им кобам нив, ем секогаш ми нсоел среќа
![]()
Човече ме прогонува утакмицава, два пати сонував вечерва како сме ја загубиле титулата
Првиот пат сањав дека сме загубиле со 20-21, ама не знам од која причина утакмицата требало да се преигра
Али таа што се преигруваше ја игравме во Струмица. Губевме 18-20, даваме два гола, и им остануваат 30 секунди за напад. Брани Милиќ на 10 секунди до крај, фрла во контра за Марковиќ, и одеднаш Чокрев ја фаќа топката истрчувајќи од клупата, и ја фрла накај едни од управата на Зони Мак
Која тепачка падна, знам само дека Чокрев ми беше под нозе
Утакмицата во прекин, и првите вести викаат ќе се преигра целата. Ми се јавуваат по тлефон и ме дупат ко Тодоровиќ сме биле, три круга=три утакмици
И одеднаш Столе доаѓа и вика ништо од трета утакмица, регистрирана е со 20-20 ја загубивме титулата
Тука ме фаќаат страшни кризи, идам накај дома, и комшијата што ми тера контра цело време, ми вика кај си да честиташ титула
Колку реално изгледаше сонов у пм
И оп се будам и гледам дека не е вистина, и сум како ЈЕС ЈЕС ЈЕС
Ќе скренам до недела
п.с. 4-тата точка е остварена![]()
Човече ме прогонува утакмицава, два пати сонував вечерва како сме ја загубиле титулата
Првиот пат сањав дека сме загубиле со 20-21, ама не знам од која причина утакмицата требало да се преигра
Али таа што се преигруваше ја игравме во Струмица. Губевме 18-20, даваме два гола, и им остануваат 30 секунди за напад. Брани Милиќ на 10 секунди до крај, фрла во контра за Марковиќ, и одеднаш Чокрев ја фаќа топката истрчувајќи од клупата, и ја фрла накај едни од управата на Зони Мак
Која тепачка падна, знам само дека Чокрев ми беше под нозе
Утакмицата во прекин, и првите вести викаат ќе се преигра целата. Ми се јавуваат по тлефон и ме дупат ко Тодоровиќ сме биле, три круга=три утакмици
И одеднаш Столе доаѓа и вика ништо од трета утакмица, регистрирана е со 20-20 ја загубивме титулата
Тука ме фаќаат страшни кризи, идам накај дома, и комшијата што ми тера контра цело време, ми вика кај си да честиташ титула
Колку реално изгледаше сонов у пм
И оп се будам и гледам дека не е вистина, и сум како ЈЕС ЈЕС ЈЕС
Ќе скренам до недела
п.с. 4-тата точка е остварена![]()
Македонскиот ракометен првак директно во групите од Лигата на Шампионите
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=91A685651F61444B86A4699078FC115F
Мотив плус за момците идеме јако во недела![]()
за кои квалификации пишуваш?Сега нека запне Мукаетов да ни дадат и плус вајлд-карта за во квалификациите.![]()
за кои квалификации пишуваш?