Фан клуб - РК Вардар

Металург пак прави притисок... ова е платена статија
И јас го помислив ова кога го видов насловот. Ако добро се сеќавам, Вујо после еден натпревар изјави дека нема пари од Катар што би го убедиле да одат таму, и дека сега е сигурен дека останува тука. Ќе видиме...

И јас го помислив ова кога го видов насловот. Ако добро се сеќавам, Вујо после еден натпревар изјави дека нема пари од Катар што би го убедиле да одат таму, и дека сега е сигурен дека останува тука. Ќе видиме...

Normalno treba i titula da osvoi

Инаку наводно Вујо рекол денес во 11 ќе се знаело на кој датум ќе се игра натпреварот со Металург.

Нејасно ми е како може да не се знае кога точно ќе се игра дербито, кое ќе биде на програмата за три-четири дена. Селекторот Обрван побара терминот да се помести на 31 мај, за ракометарите да имаат неколку дена повеќе за одмор пред репрезентативниот собир. На 1 јуни во нашата сала женската репрезентација го игра бараж-мечот со Шпанија, додека на 2 јуни е разврската во Келн, на фајналфор турнирот од Лигата на шампионите што ќе биде пренесуван на МТВ. Вардар про се согласи да играме на 31 мај, РФМ даде зелено светло, овој термин и одговара и на Македонската Телевизија, но Металург воопшто не се изјаснува“ - истакнува стратегот на Вардар про.

буљаши бе се да им ебам селска екипа да им се десеше ова на нив ќе се убиеја од плачење по медиуми...

Sramota e ova. Ti jebem federacijata koja ne moze da presece. Onoj Mukaetov mnogu mutle coek mi izglea.

И официално у недела од 5 саат ќе се игра утакмицата.

мала шала

А на 3ти се собира репрезентацијата, ете колку Металург го боли за репрезентацијата ;)

А на 3ти се собира репрезентацијата, ете колку Металург го боли за репрезентацијата ;)

И ти кога ќе ги плаќаш 2 милиони евра нема да те боли ама ич...
Инаку примате неутрални навивачи на трибина? :D

Конечно е ова?
Да...

Кој ќе ја преживее недела ќе прераскажува.
Прво во 17 часот на Градски се решава за фудбалската титула со Турново, после тоа сите на ракомет по ракометната титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom