Фан клуб - РК Вардар

Сите знаеме дека Кил има многу поквалитетна екипа од нашата,но најбитно е да се борат со срце!

Добра игра,само -2 на полувреме
не требаше да го примаме тој гол во последна секунда :(

Одлично 1 полувреме на вардар...браво за целиот тим и за комитите...

Најбитно е што покажавме срце и одигравме достојно. Поразот не беше избежен сепак со ваква игра можеме да одиме повисоко мечот со Колдинг не беше реален во грч се играше.

Толку е максимумот на Вардар моментално, важно со срце се одигра.

Прво го изиграја на ниво,ама после второ паднаја и тоа се исплатеше и на резултатот,и секоја чест на Комити ептен добра атмосвера имаше!!

Толку е максимумот на Вардар моментално, важно со срце се одигра.
Не е тоа максимумот на Вардар. Денес фалеа дури 5 стандардни играчи. За очекување беше дека ќе паднат поради недостаток на логистика од клупата во денешниов натпревар. Во секој случај, битно одиграа од срце за ВАРДАР и тоа ме прави задоволен

Солидна игра, сепак Кил е Кил.
Ме радува играта на Пецаковски, денеска изигра маестрално.
Скок шут, влез на пикер, финта со тело буквално се му идеше од рака. Само да не почне со повредите и опасен десен бек ке биде и за Македонија.

Комити, секоја чест!

Солидна игра, сепак Кил е Кил.
Ме радува играта на Пецаковски, денеска изигра маестрално.
Скок шут, влез на пикер, финта со тело буквално се му идеше од рака. Само да не почне со повредите и опасен десен бек ке биде и за Македонија.

Комити, секоја чест!

Пецаковски игре лев бек...

Пецаковски игре лев бек...

И тоа и треба на нашата репрезентација. Еден добар лев бек што ќе знае да шутне асално. Само да не се повреди и добра иднина има.

Нема што да се повредува... ако тренира како што треба нема гајле. Мислам дека после Стојановиќ, Пецак ни е најдобар лев бек, а има и неверојатен скок шут, а млад е и може уште мнооооогу да се надоградува. Со Пецак, Мојсо и Кире, уффф... ќе имаме ептен јака бековска линија во репрезентација :)

Колку и да ви ја кажуваат и напишат песната, нема да ја научите и нема да ја научите!!!:nesum:

Колку и да ви ја кажуваат и напишат песната, нема да ја научите и нема да ја научите!!!:nesum:
За химната збориш???
Незнам зашто толку неможе никој да ја научи:tapp::tapp:
Толку ли е тешко да се свати дека во втората строфа иде "Црвено-црна крв во мене, црвено црна е за тебе.....", а не како што пејат 95% Црвено-црна е за мене и сите други најразлични варијации:tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom