За минута ни ја завртеа...Готово е бе што ви е
Се одлепивме 4 разлика.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За минута ни ја завртеа...Готово е бе што ви е
Се одлепивме 4 разлика.
Сега битните утакмици ги играме дома, од нас зависат многу работи.Ако до крај ги добиеме сите утакмици пак сме шампиони.
Па не гледам дека би било кикс за нив тоа што ќе ги добиеме ние.Не не, за шампиони треба два кикса на Пелистер , еден ако ги добиеме ние во меѓусебен и плус треба да изгубат у Автокоманда на пример .
Ние изгубивме со Тиквеш у Кавадарци и тука се направи разлика да заостануваме.
Не не, за шампиони треба два кикса на Пелистер , еден ако ги добиеме ние во меѓусебен и плус треба да изгубат у Автокоманда на пример .
Ние изгубивме со Тиквеш у Кавадарци и тука се направи разлика да заостануваме.
Абе како се случи да играме во Кавадарци со Мишевски и Карапале, леле мори мајко. Уште ми е криво...
Ако е решена титулата и борбата за Европа до дуелот со Охрид дома, јас би да им ја пуштиме на охриѓани
Слаб натпревар, фати некоја топка Томовски на крај, јапанац се проби 2-3 пати, Хансер имаше животна партија и ги тепавме.
Најважна е победата. Сега сите 4 екипи ни доаѓаат дома. Дури и да нема организирано навивање како навивачка група (а извесно е дека ќе нема), може да се организираме да правиме притисок без реквизити.
Тешко дека би дошле до титула, Пелистер фати форма и не верувам дека би ги добиле во Скопје, а уште помалку дека ќе изгубат некаде на друго место. Ама, барем да завршиме втори, многу е важно да играме во Европа догодина.