- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.378
- Поени од реакции
- 7.152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денеска 60 минути газење на терен и трибина, а 80% од мотивацијата на играчите дојде од навивањето на комити тоа е тоа што го пишав пред почеток на плејофот дека вардар со комити е 10пати појак и дека играчите гинат затоа да продолжиме во овој ритам барем тие што бевме денес и така сите утакмици се играат у малата сала (освен со пелистер која секако ќе биде полна) и ќе направиме колку толку некоја атмосфера, сега шансите за титула се драстично поголеми и реални да се надеваме на најдоброто. Спортски поздрав до сите што бевме денес во сала, изгазивме. НАПРЕД ВАРДАР ❤️20 души бевме грмење 60 минути , изгазивме и ние и играчите на терен![]()
Не беше лош, ама некако пренапален е и размислува само да шутне накај гол при секој допир со топката... Има потенцијал, физички предиспозиции има страшни, али треба многу да се работи со него, не сум сигурен дека Бутин има капацитет да напраи добар играч од него... Во одбрана се слагам, беше одличен на таа минутажа што ја доби изигра и повеќе од солидноРодригез не беше воопшто лош против Алкалоид, даде два гола во моменти кога они фаќаа резултатски приклучок и мислам дека му беше најдобро одиграна утакмица во одбрана до сега во дресот на Вардар. Се надевам ќе се искористи периодов да се уиграат акции и елементи со него кога веќе го немаме Петриќ, а ротацијата ни е крајно ограничена.

Да и јас имам такво чувство кога го гледам, како да секогаш сака да шутне кога е топката кај него.Не беше лош, ама некако пренапален е и размислува само да шутне накај гол при секој допир со топката... Има потенцијал, физички предиспозиции има страшни, али треба многу да се работи со него, не сум сигурен дека Бутин има капацитет да напраи добар играч од него... Во одбрана се слагам, беше одличен на таа минутажа што ја доби изигра и повеќе од солидно![]()
I vo najgolem broj od napadite koga ja ima topkata e na rabot da napravi čekori, nema tehnika. Ima da se raboti, ama kao što kaža mora da go koristime pošo nemame drug.Да и јас имам такво чувство кога го гледам, како да секогаш сака да шутне кога е топката кај него.
Немаме избор, мора да работиме со тоа што го имаме во миментов.