Фан клуб - РК Вардар

Само против нас се разбрануваат вакви бош голмани. Дали Благојче Трајковски, дали Кизиќ мртвиот, дали овој Ѓорѓевски или како и да се викаше.
Топка не фати Томовски. Не заслуживме да губиме во првово полувреме, али тоа е кога ќе утнеш толку чисти шутеви. Петриќ е тотално аут од форма.
Судијава со домаќинско судење. Два пати поништува голови на Николиќ, сто исклучувања ни даде, а онде не санкционира ништо од фауливе врз Јасухира.
Кубанецов згази во првово полувреме, али грузиецов цепа симултанка, не' уби.
Се е можно, не сме лоши и ќе има борба до крај.

Кариера му направивме на голманот на Охрид.
На еден куп такви им направиме кариера. Дечкото пешкири не можеше да подава кај нас, ама сега гине.

Lošo prvo poluvreme. Ja nemame potrebnata agresivnost ni vo napad ni vo odbrana. Potfrlija site denes vo prvo. Petričot i Nikolič se gleda deka se vrakjaat od povredi. Japan isto slabo vo prvo. So koj pamet penali pucaat Karapale i crni?? Koj drug da šutneše (Nikolič, Djukič, Džomba) ke bea go golovi. Ne znam zošo so vakvi amaterski potezi se drkame stalno, da mu ebam glaata na ovoj Nedanovski. Ako ne smenime nešto vo pristao vo vtoro, ke go jademe. Onoj Bakar daj neka go puštat ušte na poluvreme doma, za koj kur igra? Vodime 2 i napad so igrač manje ovoj ladnokrvno ja šitka. Ovčar. Mora mnogu pojako vo vtoro, da ne dojde poslednite minuti da bide neizvesno.

Ќе биде тврдо, ама мора многу подобро во второ полувреме. Имаше фаул над Јасухира (за врат мислам малку го фати), тоа сигурно требаше да биде 2 минути. Ама ок, ај има второ полувреме.

На еден куп такви им направиме кариера. Дечкото пешкири не можеше да подава кај нас, ама сега гине.
Он нели бранеше на една утакмица со Веспрем мислам?

Нема потреба да се плука по Ѓорѓески, коректен голман е. Цела сезона брани на високо ниво, не само против нас. Најмногу благодарение на него го добија Алкалоид пред некое коло. Изигра две сосема солидни сезони во Унгарија, првенство кое според многу параметри е меѓу најдобрите на континентов.

Тоа што кај нас подаваше пешкири беше затоа што играше за нас во годините кога ние сеуште имавме високи амбиции, денеска кога сме паднати на ова ниво ќе ни дојдеше дури и на нас супер. Во ситуација кога алтернатива за Томовски се едни Гогов и Богдановски (или со други зборови алтернатива немаме), голман со искуство во Унгарија, европска лига и СЕХА ќе беше повеќе од добредојден.

Не ми се допаѓа како се развива утакмицава до сега, индиспонирано делуваме, нема доволно жар, 100 грешки направивме, промашивме зицери и пенали. Тешко се добива ваков меч како гости на овој начин.

Нема потреба да се плука по Ѓорѓески, коректен голман е.
Абе газ стопанкин да му ебам :D
Три пенали ни фаќа, мамицата негова.
Автоматски споено мислење:

Ајде беееее, жена ти се ебе Охридеееее :D

Последно уредено:
Далеку е од готово ова, не се радувајте пред време...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom