Фан клуб - РК Вардар

Реално и вие се жалите, нашиот изговор е дека се скопски педери, се на штета на Битола дуват, а вашиот е дека демек врз Вардар авторитет градат. Во однос на вчерашното судење, жива катастрофа. Имаше моменти кога нас не оштетваа, а имаше моменти кога и вас ве оштетија, така да на некој начин компензираа, само глупата работа беше шо немаја некој критериум. Доста груба игра не санкционираја и ко ќе дојдеше некој фал без врска, тогаш две минути. Поочајни судии јас барем не сум видел, кадетска лига не би му дал да судат, то ест каква кадетска, Могила и Новаци да се соберат по 7 души да играт, нив не би им дал да судат.

pa u sala bez greenje, ladenje kaj so se kreva parketo normalno napizdeni ke bidat sudiite...

rakomet e, sekogas ke ima kontraverzii be luge, premnogu mok im se dava na sudiite so loso definirani pravila kade sudisko ubeduvanje e biten element. mora da se modernizira sportot i da se namali mokta na sudiite.

Од 55та минута зборува за заминувањето.
Не можев убаво да разберам, ама зборува како не бил задоволен со третманот кој го добил и затоа си оди. Веројатно и Столе ќе си оди...

Многу лесно ги пуштаме и се одкажуваме од големите Вардарци. Стварно веќе се во години ама треба да им се понуди некоја функција во клубот. Инаку на Михајло изгледа ништо не му значат овие играчи.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Да, рече дека парите не се проблем, и дека условите од договорот не се проблем, но дека не е задоволен со третманот. Дека ситуацијата со Чупиќ лани го покажала истото. А дека секако планирал да ја игра уште следната сезона и да се пензионира.

Тажно, навистина тажно. :(

Кога пишував дека амбициите му се да играме во оној смешниот Ципирипи куп ( кај што се сега битолчанките) вие ме заебававте и ме убедувавте дека не е така !!!
Сега ????
Колку гадни муабети има за табиетот на Михајло , за одвратниот однос кон играчите …..
Боље да не почињаме на таа тема

Кога пишував дека амбициите му се да играме во оној смешниот Ципирипи куп ( кај што се сега битолчанките) вие ме заебававте и ме убедувавте дека не е така !!!
Сега ????
Колку гадни муабети има за табиетот на Михајло , за одвратниот однос кон играчите …..
Боље да не почињаме на таа тема
Па ја не знам дали човеков има некакви амбиции. Гарантирам дека ако не освоиме титула, ни Цехте ти доаѓа, ни некој друг ако има воопшто договорен. Сите тие договори ќе се раскинат. Кој квалитетен играч би дошол ако не се игра ЛШ?

Следен на излезна врата ….. Мартин

Кога дојде Михо во Вардар откако Самсоненко го избркаа од познати причини, јас уште од тогаш кажав дека Михо ќе го расипе Вардар, а вие го величавте и најавувавте поголеми успеси од тие на Самсоненко.
Епа ете ви го Михо господа. И нозе да му бацувате сега.
Од месечината се гледа дека Михо обработува за некого и свесно го уништува клубот.

Не се секирајте, стар лисец е.
Од дамна смрди цел проект на Мукаетов. Кај и да е во блиска иднина ќе има ново соединување на клубови.

Кога дојде Михо во Вардар откако Самсоненко го избркаа од познати причини, јас уште од тогаш кажав дека Михо ќе го расипе Вардар, а вие го величавте и најавувавте поголеми успеси од тие на Самсоненко.
Епа ете ви го Михо господа. И нозе да му бацувате сега.
Од месечината се гледа дека Михо обработува за некого и свесно го уништува клубот.
Дај бе не тресете глупости , свесно го уништувал клубот а го зема кога беше најтешко , да не беше он којзнае што ке беше со Вардар ...
Парите се тие , толку е силата , звезди како Дибиров се знаеше дека после Самс ке неможе да си ги дозволиме , прашање на време беше кога ке си оди , среќа што остана уште 2 години да игра ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom