- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.329
- Поени од реакции
- 6.923
Што се вели во видеото?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И откажување договори сред сезона, ангажирање играчи сред сезона.Miho voopsto ne se smenil istite selski fori. Menjanje ekipa sekoja godina. Katastrofa
Па ја не знам дали човеков има некакви амбиции. Гарантирам дека ако не освоиме титула, ни Цехте ти доаѓа, ни некој друг ако има воопшто договорен. Сите тие договори ќе се раскинат. Кој квалитетен играч би дошол ако не се игра ЛШ?Кога пишував дека амбициите му се да играме во оној смешниот Ципирипи куп ( кај што се сега битолчанките) вие ме заебававте и ме убедувавте дека не е така !!!
Сега ????
Колку гадни муабети има за табиетот на Михајло , за одвратниот однос кон играчите …..
Боље да не почињаме на таа тема
Дај бе не тресете глупости , свесно го уништувал клубот а го зема кога беше најтешко , да не беше он којзнае што ке беше со Вардар ...Кога дојде Михо во Вардар откако Самсоненко го избркаа од познати причини, јас уште од тогаш кажав дека Михо ќе го расипе Вардар, а вие го величавте и најавувавте поголеми успеси од тие на Самсоненко.
Епа ете ви го Михо господа. И нозе да му бацувате сега.
Од месечината се гледа дека Михо обработува за некого и свесно го уништува клубот.
Тресеш глупости. Ко прво Самсоненко никој не го избрка, ликот ги заглави и РК и ФК и до ден денес не знаеме како да излеземе од тие долгови. И тешко дека ќе се оправиме у догледно време.Кога дојде Михо во Вардар откако Самсоненко го избркаа од познати причини, јас уште од тогаш кажав дека Михо ќе го расипе Вардар, а вие го величавте и најавувавте поголеми успеси од тие на Самсоненко.
Епа ете ви го Михо господа. И нозе да му бацувате сега.
Од месечината се гледа дека Михо обработува за некого и свесно го уништува клубот.