Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тото беше лут на ,,судиите'', а Боре го смируваше. Овој нешто му кажа остај ме, а овој батали ги.Што беше онаа кавгата на крај меѓу Борко и Тото ?? Меѓу нив затоа што Борко нон стоп каде лајна на сите или Тото сакаше да се тепа со некого ?
Ve molam samo vie ne zborajte za denesnoto sudenje...Прво ги читав коментариве, а тек сега ја гледав утакмицата. Иако пристапот на дел од играчите беше проблематичен, победата не ми изгледаше ко да е дискутабилна. За разлика од првиот пат, кога од авион се гледаше дека нема да добиеме.
Играта во одбрана преостра, судиите прогледуваа низ прсти, среќа што поминавме без повреда. Тројца скокаат врз Тото, Џомба добива две минути за приговор. До кога клошарскиве судии ќе пробуваат да градат авторитет врз Вардар?
И на крај збор-два за "пријателиве" кои имаа парола за неуспешен брак, а на натпреварот што го играа со Охрид, полупразна им беше салата. Дојде Вардар, се наполни Младост.![]()
Види, дека беа очајни судиите - беа. Ама дека само во две ситуации не оштетиле нас, апсолутно не се сложувам. Јасно ми е дека и јас субјективно гледам на судењето, ама и ти си далеку од објективен.Ve molam samo vie ne zborajte za denesnoto sudenje...
Ocajni bea sudite ama so ogled na 2 situaci za nas se drugo bese sudeno za vas pa toj surtukot Toto se bunese nesto na kraj za grev....
Дај не се заебавај... Не гледаш прво дека двете слики се сликани од различни трибини? Второ во 3 сатот луѓето се уште на работа и нормално по првата победа есента да ги поздрави публиката со полна сала пак со вас нормално е то + се знаеше дека првата екипа ќе изигра рутирано против Охрид, јас лично бев на двете и можам да кажам слободно дека првата воопшто не беше возбудлива, како шо реков рутинирана работа...Прво ги читав коментариве, а тек сега ја гледав утакмицата. Иако пристапот на дел од играчите беше проблематичен, победата не ми изгледаше ко да е дискутабилна. За разлика од првиот пат, кога од авион се гледаше дека нема да добиеме.
Играта во одбрана преостра, судиите прогледуваа низ прсти, среќа што поминавме без повреда. Тројца скокаат врз Тото, Џомба добива две минути за приговор. До кога клошарскиве судии ќе пробуваат да градат авторитет врз Вардар?
И на крај збор-два за "пријателиве" кои имаа парола за неуспешен брак, а на натпреварот што го играа со Охрид, полупразна им беше салата. Дојде Вардар, се наполни Младост.![]()
V sala bev normalno kako i sekoja utakmica na dvete nasi ekipi.Види, дека беа очајни судиите - беа. Ама дека само во две ситуации не оштетиле нас, апсолутно не се сложувам. Јасно ми е дека и јас субјективно гледам на судењето, ама и ти си далеку од објективен.
Особено ако си ја гледал утакмицата во сала. Многу пати ми се случило за некоја ситуација во сала да ми изгледа едно, а друго кога ќе погледнам на снимка со паузирање и успорување.
И секоја чест, имате еден куп одлични играчи меѓу децава.
Абе секој натпревар судиите се против вас. Само се жалите. Сте помислиле дека може си гледате што сакате да си видите, а не објективно што се случува? И тоа е можност, само треба отворени очи и ум.V sala bev normalno kako i sekoja utakmica na dvete nasi ekipi.
Da pregledam snimka mozam komotno da ti najdam 10 situaci kaj sho se decata osteteni posebno vo prvo poluvreme ama nebitno se gledame na 30. 04
Se izvinuvam prosvetitelu okej halucinirame nie aj...Абе секој натпревар судиите се против вас. Само се жалите. Сте помислиле дека може си гледате што сакате да си видите, а не објективно што се случува? И тоа е можност, само треба отворени очи и ум.
Како не плачете, во вашата тема, без разлика со кој да играте, само се жалите од судиите. Сите се против вас.I ne placime daleku od to ama denes posebno vo prvo poluvreme apla bese
Реално и вие се жалите, нашиот изговор е дека се скопски педери, се на штета на Битола дуват, а вашиот е дека демек врз Вардар авторитет градат. Во однос на вчерашното судење, жива катастрофа. Имаше моменти кога нас не оштетваа, а имаше моменти кога и вас ве оштетија, така да на некој начин компензираа, само глупата работа беше шо немаја некој критериум. Доста груба игра не санкционираја и ко ќе дојдеше некој фал без врска, тогаш две минути. Поочајни судии јас барем не сум видел, кадетска лига не би му дал да судат, то ест каква кадетска, Могила и Новаци да се соберат по 7 души да играт, нив не би им дал да судат.Како не плачете, во вашата тема, без разлика со кој да играте, само се жалите од судиите. Сите се против вас.
Реално и вие се жалите, нашиот изговор е дека се скопски педери, се на штета на Битола дуват, а вашиот е дека демек врз Вардар авторитет градат. Во однос на вчерашното судење, жива катастрофа. Имаше моменти кога нас не оштетваа, а имаше моменти кога и вас ве оштетија, така да на некој начин компензираа, само глупата работа беше шо немаја некој критериум. Доста груба игра не санкционираја и ко ќе дојдеше некој фал без врска, тогаш две минути. Поочајни судии јас барем не сум видел, кадетска лига не би му дал да судат, то ест каква кадетска, Могила и Новаци да се соберат по 7 души да играт, нив не би им дал да судат.