- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Ако е само исчашен лакт, дали тоа значи дека би се вратил ако евентуално Вардар се пласира на ф4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани тој натпревар може беше најлош натпревар на Вардар. Ништо не функционираше. Штербик повреден играше и излезе по 30 мин, со ПСЖ не беше ни на клупа. Ништо не фати цело полувреме, Милиќ 4-5 одбрани мислам имаше. Абутовиќ исто повреден играше и не играше со ПСЖ. И пак изгубивме еден разлика, а имавме и напад за изедначување за Борозан да промаши. Да ги решевме ние, најверојатно ќе го решевме Нант, со оглед дека они се истрошија со ПСЖ.Ah be kolku sakam pak da bideme sampioni i da go osetam ona cuvstvo na splotenost. Lani koga vlegovme na f4 bev skoro pa siguren deka osvojuvame, ali ete ni se desi Monpelje.Sega so gospod napred ideme po nova Ls
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Samo da se vleze na f4, tamu resava bukvalno koj ima pogolema zelba edna topka moze da resi sveЛани тој натпревар може беше најлош натпревар на Вардар. Ништо не функционираше. Штербик повреден играше и излезе по 30 мин, со ПСЖ не беше ни на клупа. Ништо не фати цело полувреме, Милиќ 4-5 одбрани мислам имаше. Абутовиќ исто повреден играше и не играше со ПСЖ. И пак изгубивме еден разлика, а имавме и напад за изедначување за Борозан да промаши. Да ги решевме ние, најверојатно ќе го решевме Нант, со оглед дека они се истрошија со ПСЖ.
Штета што се деси ова со Дисингер, кој вчера не играше добро, но денес добро изгледаше.
Игор блед и вчера и денес. Во Горбок изгледа се нема доверба уште, и вчера и денес дали 5-6 мин играше.
Има кај три бисери. Проблем решенKe se odi na terapija so hiperbaricna komora za da zazdravi pobrzo, sum bila i jas ednas, kako nov si posle edna sesija.
Samo da nema skrsenica. Treba prvo da spadne otokot pa pak da se snima. Drugoto se reshava.Има кај три бисери. Проблем решенНека му ја мисли Сегед.
Дисингер го следи некоја клетваАхх бе зошто баш дисингер. Огромен напредок имаше сезонава, квалитетот секогаш го имал ама му требаше самодоверба после сите тие повреди.. таман ја врати и пак.
Огромен минус ќе биде ако го изгубиме, се надевам ќе го оспособат.
И ја како коњаникот сигурен бев дека некој ќе се повреди.
Мислма Десингер го следи некоја клетва ја мислам да го однесеме на Бајачка некојаАхх бе зошто баш дисингер. Огромен напредок имаше сезонава, квалитетот секогаш го имал ама му требаше самодоверба после сите тие повреди.. таман ја врати и пак.
Огромен минус ќе биде ако го изгубиме, се надевам ќе го оспособат.
И ја како коњаникот сигурен бев дека некој ќе се повреди.
Мислма Десингер го следи некоја клетва ја мислам да го однесеме на Бајачка некоја![]()