Фан клуб - РК Вардар

Борозан е настабилен лик, има потенцијал за врвен играч а карактер нула по се до сега што имам прочитано и видено за него, тешко да го достигне својот максимум ако продолжи ко до сега.

Според мене заминувањето на Вуко е многу извесно. Се шпекулира повеќе од година дена дека има голем интерес за него од неколку екипи, го има па го нема на мечеви, не отпатува со тимот во Брест, сите работи укажуваат на тоа дека ќе си оди. Се надевам дека Криштопанс ќе си го доработи договорот до крај, но ме плаши тоа што шпекулациите за неговото заминување од следна сезона стануваат погласни, а од ПСЖ сеуште нема никакви информации за десен бек кој би му помагал на Ремили следната сезона.

Од една страна муабети и информации за беспарица и криза, од друга страна играчи како Сипжак и Симиќ од Мелсунген изјауваат дека имале понуди од Вардар. Ништо не ми е јасно. :toe:

Од една страна муабети и информации за беспарица и криза, од друга страна играчи како Сипжак и Симиќ од Мелсунген изјауваат дека имале понуди од Вардар. Ништо не ми е јасно. :toe:
Ни мене не ми е јасно.

Дибиров на македонска телевизија вика - се е супер, редовно си земаме плата, од кај овие муабети ја немам појма.

Чупиќ на ХРТ вика - беспарницата не зближи, клубот пробува да си ги среди своите обврски, ние пробуваме да играме, тоа е.

А можда Русиве примаат редовно, а другиве не баш

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Да, Дибиров и мене не ми е баш веродостоен извор кога се збори за состојбите во клубот со оглед на неговата блискост со Сергеј.

Дибиров е портпарол на Самсоненко, сигурно нема да каже дека бродот тоне.
Се согласувам, но и на тој срам да му е ако збори лаги така, ги слика во лошо светло другиве. Кањелас лани се жалеше дека не земаат плата, еве Чупиќ вика дека не е нај нај ситуацијата. Ако газдата ти е другар, ќути си, избегнувај да одговориш, немој да лажеш.

Се согласувам, но и на тој срам да му е ако збори лаги така, ги слика во лошо светло другиве. Кањелас лани се жалеше дека не земаат плата, еве Чупиќ вика дека не е нај нај ситуацијата. Ако газдата ти е другар, ќути си, избегнувај да одговориш, немој да лажеш.
ако му рекол Самсоненко да кажува, ќе кажува, што ќе прави иако и јас го делам твоето мислење. Дибиров искочи во спот спонзориран од вмро пред некоја година да кажува како во Македонија е преубаво и врска немаат информациите за кризата, не па за плата :)

Многу ми е драго што по подолго време видовме еден натпревар од Столе како во неговите најдобри денови. Очигледно по последниот дуел против Мешков, кога Пешиќ му фати се, а овој изјавуваше дека хрватов му е најголем кошмар, се фокусирал максимално, а тоа се глеаше и по неговата жар и мотивација на терен. Го избуши као швајцарско сирење, овој не знаеше од кој да ја вади топката. Денес очекувам да не биде толку лесно против Загреб, ама сепак победата и нова титула во Сеха не би требало да биде доведена во прашање.

ако му рекол Самсоненко да кажува, ќе кажува, што ќе прави иако и јас го делам твоето мислење. Дибиров искочи во спот спонзориран од вмро пред некоја година да кажува како во Македонија е преубаво и врска немаат информациите за кризата, не па за плата :)
Абе, од негова перспектива може се е супер. Тој си живее на Водно, во комплексон панорама. Детето му учи во Нова. Го гледав на ТВ бил во Дубаи, ваму-таму, покажуваше некое јако BMW што вози.Он сигурно не е во криза. Така што неговата перспектива за тие работи е заматена.

А може да се извади некоја теорија на заговор дека русиве земаат плата. Може Самсоненко им плаќа во Русија пари. Многу ги има во Вардар. Играчите, Кокшаров, па и оној Растворцев е нешто на младински екипи. Самсоненко е на руска репрезентација некаков директор. Може не му е проблем на сметки таму да префрла пари. Со оглед дека е и спонзор на ЦСКА Москва.

Кој знае што се дешава. Но изгледа има некоја политика во клубот и на играчиве им е кажано да не зборат за ситуацијата со медиуми.

Пет години пишуваме за беспарица и кои играчи си одат како тоенеме и слично а во меѓувреме Вардар гази.Дај бидете малку оптимисти мајка му стара :)

Какво катастрофално судење контра Вардар, сакаат три класи послаб тим како Загреб да го одржат во мечов. А и аматерски пренос на натпреваров, пола акции не ги видовме поради погрешен кадар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom