Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни мене не ми е јасно.Од една страна муабети и информации за беспарица и криза, од друга страна играчи како Сипжак и Симиќ од Мелсунген изјауваат дека имале понуди од Вардар. Ништо не ми е јасно.![]()
Се согласувам, но и на тој срам да му е ако збори лаги така, ги слика во лошо светло другиве. Кањелас лани се жалеше дека не земаат плата, еве Чупиќ вика дека не е нај нај ситуацијата. Ако газдата ти е другар, ќути си, избегнувај да одговориш, немој да лажеш.Дибиров е портпарол на Самсоненко, сигурно нема да каже дека бродот тоне.
ако му рекол Самсоненко да кажува, ќе кажува, што ќе прави иако и јас го делам твоето мислење. Дибиров искочи во спот спонзориран од вмро пред некоја година да кажува како во Македонија е преубаво и врска немаат информациите за кризата, не па за платаСе согласувам, но и на тој срам да му е ако збори лаги така, ги слика во лошо светло другиве. Кањелас лани се жалеше дека не земаат плата, еве Чупиќ вика дека не е нај нај ситуацијата. Ако газдата ти е другар, ќути си, избегнувај да одговориш, немој да лажеш.
Абе, од негова перспектива може се е супер. Тој си живее на Водно, во комплексон панорама. Детето му учи во Нова. Го гледав на ТВ бил во Дубаи, ваму-таму, покажуваше некое јако BMW што вози.Он сигурно не е во криза. Така што неговата перспектива за тие работи е заматена.ако му рекол Самсоненко да кажува, ќе кажува, што ќе прави иако и јас го делам твоето мислење. Дибиров искочи во спот спонзориран од вмро пред некоја година да кажува како во Македонија е преубаво и врска немаат информациите за кризата, не па за плата![]()
MТВ 1Пренос вечер по ТВ некаде ќе има?