DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Абе ќе иде ли некој утре за Велес ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам стварно.Шо пари е?
zatoa rekov, 3,4ca, da ne se navrakame na periodite koga '' lavovi '' im pravea shhhh na komiti u gjorce : ))))))))), si imate tamu par lokal patrioti koi ne navivaat za vardar.Не го чачкај Џорче, милијарда Комити има тука. Тоа може некои фејкери и твитер неебала од Козле и Капиштец iz principa да навиваат против Вардар![]()
Тетовираа лавчиња со безбол палки, па после тоа ги прекриваа тетоважите кога групата „се преименува“ во Дивижн Ханриево или што и да се задесиzatoa rekov, 3,4ca, da ne se navrakame na periodite koga '' lavovi '' im pravea shhhh na komiti u gjorce : ))))))))), si imate tamu par lokal patrioti koi ne navivaat za vardar.
Не знам што па и комити плачат толку кога да бидиме реални не постојат.
И ја сум дел од комити.
Веќе неколку пати го читам ова како некој пишува. Има некаде некое видео од тоа?![]()
![]()
Леле и ја ова го слушнав преку стримот на сител, а мислев дека трипам хахахахаххахахах...Мојата чудесна земјаОд цела усрана прослава хајлајт момент ми беше кога почна да се скандира "Столе ти си наша икона", ама тие до мене лошо ги заслушаа изгледа и се придружија со "Никој ништо не ти може Николаа "
Не си трипал, она беше срамота шо се случува. Мене ме фати срам од глупостиве на организаторите.Леле и ја ова го слушнав преку стримот на сител, а мислев дека трипам хахахахаххахахах...Мојата чудесна земја