Фан клуб - РК Вардар

Не знам што па и комити плачат толку кога да бидиме реални не постојат. Бев во Ѓорче кога играа со силкс и земаа фк титука 20 дечиња од генрација 2002 надвика 50тини "комити". Не биле задоволни од управата на рк. Смешки. Што сакаат повеќе не знам. Им го направи Рк шампион на европа. Нешто за кое не ни сонувале дека е можно. Имаше и превози до загреб, полска за смешни суми и па не чини управа. Бетер од тинејџерки во пмс се понашаат комитите. Затоа и скроз пропаднаа.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

breeeej niz netov a i forumov se cudat za suzana, pa '' pozdrav '' do rivalite be, toa bukvalno sekoja navivacka ultras grupa go pravi koga slavi golem trofej, Sekogas, od italija do polska, srbija, seedno, sekogas se prozivaat rivalite na vakov ili onakov nacin koga se proslavuva golem trofej, a tuka se cudat, pa uste i kompleksi imale : ))), ova vo princip e uste eden klasicen primer deka kaj nas navivanjeto e otideno u tri lepe cim ova vi e cudno i neobicno, pa ne trebalo pa vaka pa onaka ... :facepalm::facepalm::facepalm:, najnormalna pojava sto e praktikuvana u cel navivacki svet, kakvi kompleksi kakvi bakraci.
Inace vikendov odredeni regioni od nasava ni zemja navivaa za psg poise od sto zitelite na pariz navivaat i se tresat za niv :kafence:, vise ako zborime za kompleksi, kolku treba da si bad luck, da navivas za barsa i psg, i vardar da im go nabie do glro ... psg i barsa ejj, u picku mater sto napravija vardarci.

cpb imaa edna dosta interesna parola, i edna od podobrite na tribinite kaj nas, a glasese, '' izvinete sto go ispusivte po greska '', ova vazese za dosta delovi od mkd vikendov, vklucuvajki gi 10te dusi od temnata strana na sk, 3ca, 4ca od gjorce, za albanskive delovi muabet da ne praime.

Не го чачкај Џорче, милијарда Комити има тука. Тоа може некои фејкери и твитер неебала од Козле и Капиштец iz principa да навиваат против Вардар :D

Химната кога се пееше 20% ја знаат останатите се дојдени за правење некое селфи и клип за социјалните мрежи! Не знам точно кој е проблемот во групата што падна толку ниско, но нема никад да се оправи ако се продолжи со ставот како тоа само ние сме тврдокорни верни и сите други се сељаци, дошљаци и ал. Мора да се гради единство, лојалност и чуство на припадност, да сакаш да одиш на стадион, да ги привлечеш луѓето а не да ги маваш од трибина! Ултрас културата се учи!

Attachments

• FB_IMG_1496786355890.jpg
    FB_IMG_1496786355890.jpg
    74,1 KB · Прегледи: 45
Не го чачкај Џорче, милијарда Комити има тука. Тоа може некои фејкери и твитер неебала од Козле и Капиштец iz principa да навиваат против Вардар :D
zatoa rekov, 3,4ca, da ne se navrakame na periodite koga '' lavovi '' im pravea shhhh na komiti u gjorce : ))))))))), si imate tamu par lokal patrioti koi ne navivaat za vardar.

zatoa rekov, 3,4ca, da ne se navrakame na periodite koga '' lavovi '' im pravea shhhh na komiti u gjorce : ))))))))), si imate tamu par lokal patrioti koi ne navivaat za vardar.
Тетовираа лавчиња со безбол палки, па после тоа ги прекриваа тетоважите кога групата „се преименува“ во Дивижн Ханриево или што и да се задеси :D

Иначе, шала на страна, стварно има многу Комити у Џорче.[DOUBLEPOST=1496796544][/DOUBLEPOST]Имаш од таквите што лаганица си рокаат со узи за тоа што МЃП стана есенски шампион али вистинсики, не ко лани Интер што беше според Маки :D

У работен ден и со тие организатори толку.

Веќе неколку пати го читам ова како некој пишува. Има некаде некое видео од тоа? :D :D

Нема видео нажалост, и јас не го слушнав од прва па морав да ја враќам назад сликата на ресиверот :). Инаку го кажа тоа кога ракометарите влегоа во соблекувалните а Мелани се спремаше да има 5 минутен настап пред публиката :)

Од цела усрана прослава хајлајт момент ми беше кога почна да се скандира "Столе ти си наша икона", ама тие до мене лошо ги заслушаа изгледа и се придружија со "Никој ништо не ти може Николаа "

Водителкана посебна прича, свршаваше кога Кањелас се обрати на македонски.
Мислам дека ипак ова беше прослава со некоја наметната пропаганда.
Премногу потенцирање на национализам, како да се работи за репрезентација.

Од цела усрана прослава хајлајт момент ми беше кога почна да се скандира "Столе ти си наша икона", ама тие до мене лошо ги заслушаа изгледа и се придружија со "Никој ништо не ти може Николаа "
Леле и ја ова го слушнав преку стримот на сител, а мислев дека трипам хахахахаххахахах...Мојата чудесна земја

Леле и ја ова го слушнав преку стримот на сител, а мислев дека трипам хахахахаххахахах...Мојата чудесна земја
Не си трипал, она беше срамота шо се случува. Мене ме фати срам од глупостиве на организаторите.
Пола управа говори држеа ко на митинг да се.

А, не ме чуди и на ракометариве да им беше кажано да го палат народов цело време со Македонија приказни, горди биле Македонци.
Ко сега Кире да изјави за некоја шпанска тв дека е горд каталонец, па очи ќе му извадиме, ќе го отпишиме од све живо и диво.
Срамота е мал збор за она фијаско вчера.

Топол народ сме биле, а 100 луѓе немаше во сала ако не се играше со некоја јака екипа од ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom