Фан клуб - РК Вардар

Ова ми испадна од десната страна, гледајте го само дечкото што стои во сива маица, хахахахаха тој до него му го измести вратот хахахаха, плачам :pos::pos::pos:
Па кај Столе дома е ова, глеј му го кучено, се извади од памет на тераса замина :lolzz::lolzz::lolzz:

Сакав да коментирам за прославава али глеам веќе сте кажале се што треба. Почит за старата екипа од Кале.

Милковски беше човекот во неделата што кажа "Да ја ебам Мелани Си" пред цела јавност... Еве го наградиле за таа изјава и на бина го туриле, да ни ја доебе прославата
Веќе неколку пати го читам ова како некој пишува. Има некаде некое видео од тоа? :D :D

И едно питање, дали Ратко Капушевски е истиот што беше директор на СЦБТ и каква функција има сега во Вардар?

Последно уредено:
Не ми е јасна нервозата. Сега испаѓа дека на титулата ексклузивно право на радост имат комитите, а останатите треба да стојат на страна. Па не сме ние Шпанија па титули да фрчат секоја година. Не е Коце градоначалник на Мадрид па прославите да му се рутина. Ова е најголем успех на МК спорт до сега и не се замарајте со глупости. Дај Боже стално да имаме повод па ќе се испраксираме.

Баш пошто е еднаш у 100 години требаше да биде навечер или неработен ден. Вака лошо изгледаше, па ако не грешам Кометал поише имаше на плоштад.

Не ми е јасна нервозата. Сега испаѓа дека на титулата ексклузивно право на радост имат комитите, а останатите треба да стојат на страна. Па не сме ние Шпанија па титули да фрчат секоја година. Не е Коце градоначалник на Мадрид па прославите да му се рутина. Ова е најголем успех на МК спорт до сега и не се замарајте со глупости. Дај Боже стално да имаме повод па ќе се испраксираме.
А кој е Коце да организира? Шо се меша тој секаде? Политички поени собира за локални? Голем курац секако ќе го јаде.
Абе се знае, оставаш организација на навивачите кои најдобро знаат што е добро, а не оној Коцкана да ми става шал од Вардар и да се вози со ракометарите ко демек најверен навивач им е. Тотална утка беше значи мора да си признаеме, требаше навивачите да организираат и тоа е. Некој спомна како беше после победата над Хамбург, е така да оставеа сега ќе видиш како друго ќе беше. Ама не, мораше Коцката да се праи мангуп пред локални.

^Навивачите да организират, превоз од јсп, бина, озвучење?
Па тие навивачи моментално не можат да се организират за наједноставна работа, очи ќе си извадат па за нешто друго да очекуваш.

Веќе неколку пати го читам ова како некој пишува. Има некаде некое видео од тоа? :D :D

И едно питање, дали Ратко Капушевски е истиот што беше директор на СЦБТ и каква функција има сега во Вардар?
Никаква функција нема. Како што нема ни Коце (фала му што намести бина со наши пари немаше потреба да купува поени), како што нема ни Орце, тоа е тоа што е разочарувачки.
Може да не го сакаме Давор али тој е во структурата на клубот, а овие пијавициве не можам да ги смислам.

Се си кажавте, за среќа ваљда не ја следев прославата.

Само мене Ој Вардаре ми е повеќе како химна за ФК Вардар,не баш за РК или...

Некој што бил во фан шопот, да каже дали има голмански дрес од Штербик и ако има дали е дрес безвезе или е баш она блузонот :D

едно нешо ме интересира... дали химната на комити одеше на разглас на плоштад или се пееше ??

едно нешо ме интересира... дали химната на комити одеше на разглас на плоштад или се пееше ??
На разглас.. Клипот го имаш на јутјуб под име KOMITI ZAPAD - HIMNATA. Какви беа тие утакмици :drk:

Се пееше Земјо Македонска, заеби ти химна на Комити.

На разглас.. Клипот го имаш на јутјуб под име KOMITI ZAPAD - HIMNATA. Какви беа тие утакмици :drk:

да да го знам клипот... жално... премногу жално ХИМНАТА да оди на разглас, а да се пее земјо македонска, излези момче и сл...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom