Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе неколку пати го читам ова како некој пишува. Има некаде некое видео од тоа?Милковски беше човекот во неделата што кажа "Да ја ебам Мелани Си" пред цела јавност... Еве го наградиле за таа изјава и на бина го туриле, да ни ја доебе прославата
А кој е Коце да организира? Шо се меша тој секаде? Политички поени собира за локални? Голем курац секако ќе го јаде.Не ми е јасна нервозата. Сега испаѓа дека на титулата ексклузивно право на радост имат комитите, а останатите треба да стојат на страна. Па не сме ние Шпанија па титули да фрчат секоја година. Не е Коце градоначалник на Мадрид па прославите да му се рутина. Ова е најголем успех на МК спорт до сега и не се замарајте со глупости. Дај Боже стално да имаме повод па ќе се испраксираме.
Никаква функција нема. Како што нема ни Коце (фала му што намести бина со наши пари немаше потреба да купува поени), како што нема ни Орце, тоа е тоа што е разочарувачки.Веќе неколку пати го читам ова како некој пишува. Има некаде некое видео од тоа?![]()
И едно питање, дали Ратко Капушевски е истиот што беше директор на СЦБТ и каква функција има сега во Вардар?
Баш она блузонот.Некој што бил во фан шопот, да каже дали има голмански дрес од Штербик и ако има дали е дрес безвезе или е баш она блузонот![]()
Шо пари е?Баш она блузонот.
На разглас.. Клипот го имаш на јутјуб под име KOMITI ZAPAD - HIMNATA. Какви беа тие утакмициедно нешо ме интересира... дали химната на комити одеше на разглас на плоштад или се пееше ??
Се пееше Земјо Македонска, заеби ти химна на Комити.едно нешо ме интересира... дали химната на комити одеше на разглас на плоштад или се пееше ??
На разглас.. Клипот го имаш на јутјуб под име KOMITI ZAPAD - HIMNATA. Какви беа тие утакмици![]()