Фан клуб - РК Вардар

Денес ги убивме Киелце, никој не очекуваше волку висока победа ☺
Штербик и Горбок најдобри , Дибиров ми се чини ја враќа формата полека браво ☺
На трибина најслаба бројка до сеа во ЛШ , немаше ни 400 луѓе, иако навивањето според мене беше добро,проблемите во групата го направија своето ,2016 год излеа ке биде најслаба во последниве години за Комити , подоле од ова мислам дека неможеме.
Околу Манасков после неговото извинување јас повеќе нема да го свирам ,бидејки дел од групата рече дека мора да се извини , он дали од срце или не се извини ,па сеа најдобро е да биде игнориран, за скандирање никогаш нема во поз смисла да биде тоа сигурно е свесен .
Како група и така сме во хаос , ние сме се фатиле за него , едноставно кој го ебе и тоа е тоа , со свирењето после ова тек сеа никад нема да не сфатат што сакаме ..али јбг тоа е , нигогаш неможе 300-400 луѓе да размислуваат исто ☺. Секој со свој став али ние и онака веќе сме во каша , вака само бројката ја губиме уште повеќе ...
Кирца касно е, легни си :)

Целото тоа потенцирање од Комити како живеат и остали патетики за Вардар паѓа во вода после аплаузите што му ги дадоа на Манасков. Нема никакво оправдување за дебилизмот што го направија поголемиот дел од тие што беа на трибина денес. Да му аплаудираш на некој што само дигнал рака и дреме како мисир а до вчера те плукал, ти покажувал курови и што не, е еднакво на самоубиство.

Не е грешка,ваљда мисли на наредната година која ќе биде помизерна,ако тоа е возможно веќе.
А како и да небиде со такви куртони у Комити,па Латас може вода да им носи за такво спинување.Пишаа статус којшто стоеше баш толку време колку што им требаше за да го пренесат порталите,па после го избришаа.Демек грешка,а и медиумите биле известени за тоа.Педерски одиграно,без преседан.Такви педерски потези не прават ни политичките партии.А македончето овца ко овца,ако му кажеш свири на овој,ќе свири,дај му дупе на овој,ќе му даде.Овцата си бара овчар,а во оваа ситуација овчарите успеаја добро да ја уновчат вуната.Проблемот за нив е што постојат и црни овци,што не им треба полуписмен куртон на шипка,грујо или зајко да им кажат што да прават.Незнам како и дали е можно да го исперат овој срам,ова бесрамно предавство е големо.Да беше ова став на поголемиот дел од групата ќе разберев,немаше да се согласам ама ќе поштував,а вака педерски пиши-бриши,важи-не важи,парите у џеб,курот у дупе,прашање е дали групата треба да постои веќе...

Ideme vtor pat Arpaaaad Sterbik
Tret pat Arpaaad Sterbik
Sonuvav deka nekogas ke se proslavi Vardar, deka ke staneme golema ekipa i sum se nadeval.
Ama nikogas ne sum pomislil ne pa da sonuvam deka ke staneme bas kako onie anticki idioti t.e. fanovi na metalurg.
Denes mi idese da se frlam vo Vardar.
Vo sala ne stapnuvam, niti ke idam na nekakvi prececi na rakometarite. Ke si gledam na tv, tonot na nula i ke uzivam vo igrata.

Ideme vtor pat Arpaaaad Sterbik
Tret pat Arpaaad Sterbik
Sonuvav deka nekogas ke se proslavi Vardar, deka ke staneme golema ekipa i sum se nadeval.
Ama nikogas ne sum pomislil ne pa da sonuvam deka ke staneme bas kako onie anticki idioti t.e. fanovi na metalurg.
Denes mi idese da se frlam vo Vardar.
Vo sala ne stapnuvam, niti ke idam na nekakvi prececi na rakometarite. Ke si gledam na tv, tonot na nula i ke uzivam vo igrata.
Како што памтам 3 пат се повлекуваш од Комити ☺, па се враќаш , и ти немаш став:icon_lol::icon_lol: а мене ми збориш за Манасков по што сум му простил као , ја нема да го сакам ама барем се извини и ја испочитува колку толку групата , иначе Лојал Фанс беа тие што највеќе вчера го пцуеа Манасков , дури имаа обид за пресметка со обична публика која се бунеше , до негде ги разбирам зошто имаат таков став ама групата нема заеднички став и ке ни се смеат ...
Иначе и Интер те бутна ГГ3+ , да не ти биде криво за Вардар :)

Екипа вестa за Манасков sponsored ја направиле :pos::pos:

Последно уредено:
@Tomasino peder eden so go spomna toj minus, se polakomiv ja igrav kombinirano 1&- a granicata na 55.5, 3 koef vikam poklon, ovie se bez zorman i so eden desen bek, nie nema da brzame, i ko za belja ona budalana karacic letase po teren za sekunda ja prenesuvase topkata, a za tri sekundi veke im imavme dadeno gol.
Za pobedava ke kazam ocekuvana rutinirana pobeda.
A za rezilot so Manaskov samo edno ke kazam slednata so barsa mesto da krca tribinata ke bide uste poprazna.
A utre so iskra neka ide deki neka naviva.
I site negovi fanovi so svrsuvaat na nego.
Ајде не кукај сеа,ете те издадоа дека и Интер те паднала...:pos:
Не сум јас крив шо Шмал бркаше муви во второ...:icon_mrgr:Топка не фати тој носот...:гик:
Нападот ваш заеба работа,речиси без грешка играа,посебно во прво полувреме,ако не беа пробивањата на Циндриќ во второ ќе беше меч со најмалку технички грешки на една екипа во оваа сезона во ЛШ,страшно нешто,одамна не сум видел екипа да има речиси 80% реализација и толку малку технички грешки,опасно одиграна утакмица:bravobe:...
Толку слаба одбрана како онаа на Киелце одамна не сум видел,плус и влегоа во расправии со судиите уште од старт и толку беше од утакмицата...
Како и да е,ум за друг пат,како шо Античките не одат плус,така и Киелце тешко излегува минус..

Еј а на Циндриќ што му стана бе? Многу себичеше бе, почна на живци да ми иде, ќе ја грабне и ко вол у слама што иде, само напред гура. 35 изгубени топки имаше за 3 минути.

Шишкарев изигра страшна утакмица во дефанзива, капа доле.
Горбок :shook: Каков шут има мајко мила, не може ни камерата да го фати во кадар. :D Никој нема да не тепа во Јане годинава.

Како што памтам 3 пат се повлекуваш од Комити ☺, па се враќаш , и ти немаш став:icon_lol::icon_lol: а мене ми збориш за Манасков по што сум му простил као , ја нема да го сакам ама барем се извини и ја испочитува колку толку групата , иначе Лојал Фанс беа тие што највеќе вчера го пцуеа Манасков , дури имаа обид за пресметка со обична публика која се бунеше , до негде ги разбирам зошто имаат таков став ама групата нема заеднички став и ке ни се смеат ...
Иначе и Интер те бутна ГГ3+ , да не ти биде криво за Вардар :)
Сите што бевме против Манасков, вчера ни се изнамоча у уста. Филмај се ти дека ти ја испоштувал групата ебате педерчињата и квази навивачите. Да сакал да испоштувал нешто лигушот, уште на првата утакмица ќе се извинуваше, а не да чека да го натера некој внатре од клубот за мир у куќа.

Сите што бевме против Манасков, вчера ни се изнамоча у уста. Филмај се ти дека ти ја испоштувал групата ебате педерчињата и квази навивачите. Да сакал да испоштувал нешто лигушот, уште на првата утакмица ќе се извинуваше, а не да чека да го натера некој внатре од клубот за мир у куќа.
Незнам дали го натерале или не , немам намера да го бранам поготово него , но ако групата преку паролата претходниот меч побара поклонување од Манасков , на овој меч он тоа го стори и сега тоа е тоа , знам дека сите нема да ја прифатат неговата прошка но очигледно ставот беше таков , групата внатре има поголеми проблеми ние уште со него се замараме , иначе ако не прифатите прошка не значи дека повеќе го сакате Вардар од другиве Комити , место да гледаш на овој проблем гледај на друг , бројката ни беше крш вчера , сигурно не е тоа ради Манасков , сите џнаеме каков хаос е во Комити ...

Кој навивал за Вардар уште од Кале, никогаш нема да му прости на манаскоф, е сеа за негова среќа групата е распад систем, па и мрсул како него може да се заебава со нас. Да бевме сериозна група овој немаше ни да се осмели да потпише за Вардар.

@Kire Ultras abe odi cesaj mu gi jajcata na Manaskov, ne kazuvaj koj kolku pati se otkazuval i se vrakal na tribina. Si idam na severna, ke si grickam semki ama sekoja utakmica, a ti kako veren komita idi samo liga na sampioni rakomet, a za drugite utakmici se nesto rabota imas, stadionot si zaboravil kako izgleda be. :)
@Tomasino kuti sreka na kraj i tie zabarite, ama i taa za vlakno me butna.

Абе а може ли некој да ми каже шо са проблемите у комити?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

@Kire Ultras abe odi cesaj mu gi jajcata na Manaskov, ne kazuvaj koj kolku pati se otkazuval i se vrakal na tribina. Si idam na severna, ke si grickam semki ama sekoja utakmica, a ti kako veren komita idi samo liga na sampioni rakomet, a za drugite utakmici se nesto rabota imas, stadionot si zaboravil kako izgleda be. :)
@Tomasino kuti sreka na kraj i tie zabarite, ama i taa za vlakno me butna.
Znaev deka odma ova ke go pises , nema da se palam na nego ama ja negovoto izvivnuvanje go smetam kako mene licno da mi se izvinil za navredite kon nas I Vardar , sekoj moze da pobara proska ne e nikoj bezgresen jbg . Se nadevam ova mi e posleden post za Manaskov , nejkam na sekoj posebno da objasnuvam zosto nataka nema da mu sviram , toa e mojot stav , ja sigurno ne dobiv pari za da mu prostam kako sto se siri po internet demek nekoj lapnal . Mene me boli sto grupata prethodno pocna da tone , on voopsto ne e biten za celata situacija vo Komiti znaes I ti sam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom