Фан клуб - РК Вардар

И ајде сега некој нека каже дека била чиста минатата утакмица :icon_mrgr:
Како бр воз ги поминавме, не знаеа кај тераат, иако им недостасуваше стар лисец како Зорманот се му ебам :kuracc: Имаше еден мал период кога со два ракометари повеќе примивме 2 гола и мал период кога од 26-17 ни направија серија 0-3, се друго беше целосна перфекција. Карачиќ се научил да глуми како Миркуловски, иако му влегуваат жестоко, сепак знае и доста умешно да изнуди две минути :icon_mrgr:
Уште не сфатив како на првите 4-5 исклучувања за нив се Јурецки ми беше во кадар и се нервираше највеќе, а ниту еднаш не беше он исклучениот играч :pos:
Се расшутира Горбок, а кога ќе почне он да погодува од секаде, нема што да бара противникот. Осум погодоци на Горбок и осум на Дибиров... Карачиќ беше доста важен во натпреварот, покрај головите имаше еден куп асистенции и изнудени пенали. Филипче добро почна, ама се испосра со пеналот на крајот :icon_mrgr:
Штербик :cuc::cuc::cuc:
Немам што да додам повеќе, ги отпиша целосно, не можеш да загубиш кога голманот има такво издание. Имаше еден напад, каде што им фати 3 зицери.
Имавме еден маестрален период на почеток од второ полувреме кога гостите не само што не можеа гол да дадат, туку како на мали деца им ги сечевме акциите, не успеваа ниту да шутнат. Промашивме неколку контри, а последните 10 минути беа практично ревијални од девете страни, инаку со сериозна игра сигурно ќе отидевме до 40 погодоци.
Марсениќ трупка невидена, не е он за брзи еипи како нашата :icon_mrgr:
Како само тргна на контра лелелеле :pos::pos::pos:
Труп трупосан, какво пробивање направи, со нула на саат влезе и пак му извадија пробивање. До него ги имаше сами Шишкарев и Манасков, ама реши сам да завршува :icon_mrgr:
Немам никакви примедби, Циндриќ мислам дека ќе врати добра форма и ќе биде од големо значење за тимот. Лошо е што при оваа еуфорија мора да има пауза за репрезентативните настапи, да игравме уште викендов во Шпанија, осеќам дека ќе ја демолиравме и Барселона.
Потребно ни е да изненадиме некој од Барса и Киелце на гостински терен за да се надеваме на повисок пласман во групите :icon_mrgr: Не утепа поразот од Колдинг, ќе мора да бараме победи и кај Сегед и кај РНЛ, што ќе биде доста тешко, ако сакаме второ место со два порази од Киелце и Барса...

За ситуацијата на трибините нема што многу да се коментира, поделеност владее кај Комити, а во јавноста тоа изгледа (и е пренесено) како да било договорено извинување, Манасков се извинил, а Комити пак го плукаат. Групата нема единствено мислење, лично јас не продолжив да го пцујам, а со скандирање против него продолжи само мала група од Комити. Најдобро е да биде игнориран, како да не постои, ете се извинил и то је то, кој го ебе. Сепак, ситуацијата се наелектризира кога помала група почна да скандира против него, па се наврте цела сала против нас, па за малце ќе дојдеше и до инциденти со публиката веднаш до нас. Испровоцирани од нив, некако цела трибина се понесе и почна да пее против Декица, сосема непотребно :icon_mrgr:
Работите се вратија на место кога во последните 10 минути грмеше ШКЕНДИЈА САКА РЕПЕТЕ, како најава за утрешното дерби.
СИТЕ НА ГРАДСКИ АЛООООООООООООООООООООООООО :ban:[DOUBLEPOST=1445716287][/DOUBLEPOST]
Каков минус бе,инкер праев:icon_mrgr:,на сите ливчиња кец ја товарив,ќе пиштат СЛ..:zloo:
Го заеба @Mr.X, само таа го бутна :busi:

Го заеба @Mr.X, само таа го бутна :busi:
Погодив дека Киелце нема да оди +,дури и два гола помалку од границата беа,е сеа вашите шо се повампирија е друга работа...:icon_mrgr:

Најпаметно е на ignore да се стави у моментов според мене, само кога ги најавуваат свирежи и после кој го ебе, и онака е којзнае колку битен фактор у екипата покрај ваков Дибиров, па само непотребно се руши атмосфера и кај игрчате и кај публиката.
Штербик, човече, дали е можно :cuc: Дибиров и Горбок искинаа денес, Шишкарев исто одличен, ги прегазија. Каква само глупост направивме со Колдинг, и распоредот и резултатите у групава беа скоцкани одлично за нас, со 6 победи сега ќе идевме кај Барса, каде и со пораз ќе останевме први.. Ќе биде тешко да се стигне до некое од први две места у група, ќе видиме..

Предобро изигравме партијава денес. Ваква доминација и решена утакмица на десет минути пред крај со една екипа како Киелце, ретко кој очекуваше. Мислам дека и против репрезентацијата на Франција денес да игравме, не им бегаа минимум 5,6 гола разлика.
Цврсто се изигра одбрана уште од почеток. Друго играат играчите кога знаат дека Штербик е на гол, човекот нуди стабилност и влева самодоверба кај сите. Посебно какво второ полувреме имаше Арпад леле леле. Плус капак на се овие полјациве мислам дека имаа 5-6 утнати пенали.
Исто што спомна и Сабја, ме израдува и мене добрата партија на Циндриќ. И он ако се врати во форма ќе биде одлично појачање за нас на среден бек.
Горбок што им направи како ги решеташе, Дибиров исто така феноменална партија извади. Тоскиќ каква играчина е, незнам каде ќе најдеме замена за него. Сезонава не би го менувал ни за Агинагалде и Тофт Хансен во пакет да ни ги даваат.
Неколку пати имавме акции за гол толку добро изработени до реализација, што полјациве како муви без глави не бркаа и немо гледаа. Рака на срце и они имаа слаба партија за нивни критериуми, ама лекција по ракомет си добија, на крај со посрамување. Не памтам во последниве 7-8 години некој да ги има тепано десет гола разлика. Да се играше дрско до крај ќе паднеа 40 гола сигурно.
Паузава малку ќе не сосече сега и се надевам сите ќе се вратат здрави и без повреди, па идеме кај шампионот дома во Блауграна, се разбира по победа.

@Tomasino peder eden so go spomna toj minus, se polakomiv ja igrav kombinirano 1&- a granicata na 55.5, 3 koef vikam poklon, ovie se bez zorman i so eden desen bek, nie nema da brzame, i ko za belja ona budalana karacic letase po teren za sekunda ja prenesuvase topkata, a za tri sekundi veke im imavme dadeno gol.
Za pobedava ke kazam ocekuvana rutinirana pobeda.
A za rezilot so Manaskov samo edno ke kazam slednata so barsa mesto da krca tribinata ke bide uste poprazna.
A utre so iskra neka ide deki neka naviva.
I site negovi fanovi so svrsuvaat na nego.

Inaku respekt za navivacite so bea dojdeni od Polska,respekt zatoa sto gi nemaa onie odvratni svirki,i tapani i celo vreme navivaa,bar dur ne prorabote vulkanot.

Само вие бришете мислења (y)(y)
Јас те бришам, тоталка си офтопик, провоцираш на тема за која немаш информации, и сосема заслужено ти се избришани мислењата :icon_mrgr:

Не мислења,треба да почнат членови да се бришат,тоа е лекот

Муабетите меѓу @kano и @Tomasino ги префрлив во темата за лига на шампиони, иако можеби требаше да ги избришам целосно. Кано жити се доста ги напнуваш на релација Скопје-Битола, ниту е време, ниту е место, во секој спорт истите теми на муабет се вртат :icon_mrgr:
Нема да толерирам мислења кои не се поврани со денешнава утакмица на темава, а би ви препорачал и да не го продолжувате муабетот кој не води нигде, ниту во темата за ЛШ :kuracc:

Денес ги убивме Киелце, никој не очекуваше волку висока победа ☺
Штербик и Горбок најдобри , Дибиров ми се чини ја враќа формата полека браво ☺
На трибина најслаба бројка до сеа во ЛШ , немаше ни 400 луѓе, иако навивањето според мене беше добро,проблемите во групата го направија своето ,2016 год излеа ке биде најслаба во последниве години за Комити , подоле од ова мислам дека неможеме.
Околу Манасков после неговото извинување јас повеќе нема да го свирам ,бидејки дел од групата рече дека мора да се извини , он дали од срце или не се извини ,па сеа најдобро е да биде игнориран, за скандирање никогаш нема во поз смисла да биде тоа сигурно е свесен .
Како група и така сме во хаос , ние сме се фатиле за него , едноставно кој го ебе и тоа е тоа , со свирењето после ова тек сеа никад нема да не сфатат што сакаме ..али јбг тоа е , нигогаш неможе 300-400 луѓе да размислуваат исто ☺. Секој со свој став али ние и онака веќе сме во каша , вака само бројката ја губиме уште повеќе ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom