Фан клуб - РК Вардар

Сеа се извинил или не се извинил ??? (подигнал рака или јавно се извинил во одреден портал) ај да се договориме да не ја труеме веќе темава :D

http://ekipa.mk/manaskov-za-izvinuvaneto-vaka-e-najdobro-za-site/
I vo ovaa izjava se gleda deka e gomno covek, vo niedna situacija ne si ja priznal greskata i da dade opravduvanje, znaci za nego seuste Vardar e samo reka, a ova kaj sto igra samo edna crveno crna krava za molzenje.
So ova so citam znaci on ovoj poteg go napravil za da ima mir vo kukja, za da ne bide sviren i pcuen.
Se nadevam sto pobrzo ke padneme na nivo na Pelister, samo taka ke se iscistime od anticki idioti i na tie se da im e.am, za takvite lekot bil pronajden 1940-45.

http://www.ehftv.com/int/video/2015-10-24-vardar-tauron-kielce
16:42 @Vardarec 47 во делириум :P

Сигурно ќе биде лекот да паднеме на ниво на Пелистер, сигурно сите ќе одат на трибина тогаш :D Проблемот е што Комити се тиња во моментов, што не постоиме, да бевме како пред 2 години минимум, ни ќе се слушнеа други фанови, ниту ќе правевме ваков муабет сега. Многу сте депресивни да го ебам, не може никој да забрани да си правиме забава на трибина, па макар и 7 души останале, не е решение не одење на трибина и бегање од проблеми!

Комити, а и сите навивачки групи на ова подрачје, биле и ќе бидат алатки на политичките елити. Да не се лажеме. Знам дека меѓу вас има чесни и искрени дечки, кои не се продаваат за ситни трошки и го сакаат Вардар од срце, но поголемиот дел од навивачката отсекогаш била контролирана од власта.

Смешно изгледа, не по ваша вина, затоа што вие пропагиравте цврст став на темава за Манасков и вашиот однос кон него, додека вашите лиглиња од водачи во некое евтино кафанче клекнале на колена и квалитетно одработиле.

:pos: ти ибам лудиот
Ни фали @Незапирливи 1903/87 на ракомет особено тука на оваа тиња атмосфера да ја креневме трибината малку, ама он е свадбар оди по свадби во Кичево и Кичевско :kuracc:

Воџава ви е вработен во Хотел Русија како обезбедување или грешка сум, се имам препознаено ? :)

После такви бунења, после толку противење, после такви пароли доволно беше само рака да крене и се да е во ред. Тоа е жалното.

Воџава ви е вработен во Хотел Русија како обезбедување или грешка сум, се имам препознаено ? :)
Ако мислиш на Труба не е веќе воџа две години , сега е вработен во РК Вардар нешто како комесар за обезбедување

^Сега копилето е првиот што ќе дигне рака на Комити ако има некакви фрки на утакмица.Ама тоа е,многу такви пази Ултрас Леадерси сменија страните,тие што му ја пукнаа тиквата на Стеауа сега е нивни измеќар.Не ни се криви партиите,таков е менталитетот на македончето и затоа нема да не биде никад

:pos: ти ибам лудиот
Ни фали @Незапирливи 1903/87 на ракомет особено тука на оваа тиња атмосфера да ја креневме трибината малку, ама он е свадбар оди по свадби во Кичево и Кичевско :kuracc:

Не знам кој беше последен пат на веридба, :popce: кој газеше грозје во Кавадарци, кој беше во Албанија со Слога и со Апоел во Грчка :kuracc: па ајвар требало да се лупи, па дрвата да ги среди кај баба му, па дома казанчето нешто заебавало :shok2:

Идам јас на ракомет, бев со Прилеп, не сум дерби навивач како тебе Деки бој фан :цицки: со швабите бев само колку да го пцујам, а и таман ми се погоди после МРК па викам ај да ги погледам и овие малце :P

П.С. Дојди следна на фудбал со Работнички играме по 9438943843 ебате семкарот :ban:

Не знам кој беше последен пат на веридба, [emoji14]opce: кој газеше грозје во Кавадарци, кој беше во Албанија со Слога и со Апоел во Грчка :kuracc: па ајвар требало да се лупи, па дрвата да ги среди кај баба му, па дома казанчето нешто заебавало :shok2:

Идам јас на ракомет, бев со Прилеп, не сум дерби навивач како тебе Деки бој фан :цицки: со швабите бев само колку да го пцујам, а и таман ми се погоди после МРК па викам ај да ги погледам и овие малце [emoji14]

П.С. Дојди следна на фудбал со Работнички играме по 9438943843 ебате семкарот :ban:

Ццц како овие од управа си, само спинови и тешки лаги шириш низ форумската јавност семкар еден за баклава се продаде вчера на ракомет не идел од дома не го пуштале оти го пцуел Деки срамота било , народ ќе ти суди бе хеј.
На СЕХА испод чест ти е да дојдеш се викаш дека си на работа а уствари бркаш пичиња низ Пржино и Кисела Вода те заболе тулето за Вардар и Љамче :D

И на СЕХА бев, не ти текнува кога викаше, немојте бе срамота е да го свириме, Македонец е, што ако играл за Металург :icon_mrgr:
Не идам јас тој реон, таму Коњаникот царува (во прилепски стил :pos:) он брка пубертетлики им врти муабети за Славија, составот им го кажува и се фали како се знае со сите играчи и како им е комесар за безбедност во тимот :vozbud:
Јас едино во Булачани ако најдам нешто, на Спасе свекрвата или јатрвата :unsure:

Site komentiraat Komiti kakvi stanale i na kraj citas kraj gotovo ne idam so Komiti. Ic da ne idete. Grupata ima problemi bas radi tie sto sakaat da lapnat paricka i da si pravat grupa sami. I clenstvoto mesto da se obedini i da zastane protiv tie, najlesno e ke si idam ja na sever ili so obicna dur ne se sredat problemite. Od problemi ne se bega, se soocuva i se resavaat. Ako ne ste spremni za toa, ne vi e mestoto na tribina.

Не би рекол дека бев нервозен поради претходните случувања, но никому не може да му биде сеедно при една таква ситуација. Се извинив бидејќи сметав дека така е најдобро за сите, сега се насочувам кон своите настапи на теренот. Како што реков и на првата прес-конференција, сакам да играм добар ракомет со Вардар и да давам многу голови. Ќе се обидам да го остварам тоа, секако со поддршка од трибините“ – изјави Манасков за ЕКИПА

Се помирил / не се помирил со комити, но што е со извинувањето до останатите фанови и до самиот клуб ( или река како што го нарекува)?

Толку од мене :)

I vo ovaa izjava se gleda deka e gomno covek, vo niedna situacija ne si ja priznal greskata i da dade opravduvanje, znaci za nego seuste Vardar e samo reka, a ova kaj sto igra samo edna crveno crna krava za molzenje.
So ova so citam znaci on ovoj poteg go napravil za da ima mir vo kukja, za da ne bide sviren i pcuen.
Se nadevam sto pobrzo ke padneme na nivo na Pelister, samo taka ke se iscistime od anticki idioti i na tie se da im e.am, za takvite lekot bil pronajden 1940-45.
Неможите да падните на ниво на Пелистер и дете од 8 години да ви е главно во клубот.Ликови како Писете и Двојче еднаш мајка раѓа.А можи и ниеднаш од Тодор Александров ни се пратени :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom