Фан клуб - РК Вардар

Ајде сега без Јоргнесен мора да ги тепаме...
Дибиров е дрво денес во одбрана...

Што кур е со Гонзалес што не ги игра Горбок и Лазаров, а го игра тоа каменот Лацковиќ во напад????????????????????

Без голман тешко дека можеме нешто да направиме. Олку фатени голмани не сум видел досега. Една топка да неможеш да одбраниш ова е чудо.

Еве ги пак ланските проблеми, јасно ми е дека е десеткуван составов ама секогаш а треба да се изедначи или да се преземе водството, ќе се заебеме негде како да се работи за РК Чегране.

Не се тие повампирени толку колку што ние играме очајно во одбрана и играме без голман. 2-3 одбрани во ЛШ од голман е мизерно остварување со таква игра нема што да се бара.

Јебига, мораше и ние да одиграме една катастрофална утакмица :D
Штербик ни е пола екипа, Македа игра цело време, душа му излезе, подруго е кога има со кого да менува. Играме без голмани, ниедна екипа не може да победи кога голманот не може топка да фати :гик:

Abe bolje doma od Rnl da izgubevme, odkolku od ovie slepcive da izgubime ccc.
Abe da ti ebam golmanite picka vi materna

Штербик на инфузија да беше, со сталакот повеќе топки ќе фатеше денес :facepalm: мизерија...Пред некое време пишав ме плаши што би правеле без Штербик, затоа што џабе е и најдобрите играчи да ги имаш напред, ако назад голот ти е празен и ете ти...30-ка изедовме од мизерииве, значи без Штербик ни првенство нема да освоиме годинава...

Најубо ке е Милич да си продолжот со слабеењето, а Ангелов да си продолжи да го боли грбот. Па со Чанески повеке шанси ке имаме.

Колку ме нервираат коментаторите, поготово калински врска нема од ракомет.

Полошо голманско издание немам видено никогаш.
Нема везе, не е проблем и да загубиме, проблем е што губиме од еден играч. Колдинг ги немам гледано сезонава, ама од она што го видов до сега може да кажам дека ќе ги тепаме 20 разлика у Јане и дека не се ништо посебно. Само тој бекот Андерсен им е добар и ништо друго, да им ебам тоа хобитската екипа. Дозволивме еден играч да не тепа, и тоа 15 и више минути играат без својот најдобар играч во одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom