Фан клуб - РК Вардар

Кој и да ни падне ќе играме со 300% мотивација првата. Свесни се дека во гости не им иде секогаш најдобро така да дома знаат дека мора да ги згазат. Додај на тоа атосфера... Кој и да падне ќе биде прегазен во Скопје. За фајнл 4 треба и асално гостување со 100-200 души ќе се направи и таму разлика гледајќи како беше со висла. Овде треба да се поработи, да се зборне со Дибиров и другите и да се организира асално гостување каде ќе се стигне неколку саати порано. Искрено Барса (далеку е за масовно гостување а и реално јаки се) и Кил (тука вајвеќе ме плаши ЕХФ мафијата, не мислам дека ќе дозволи Ф4 без германска екипа) не ги сакам а другите мислам дека можеме да ги поминеме.

Мислам дека е предност што првата ќе ја играме дома.

Кога ќе пишеш последен веќе нема што да пишеш ново... Реков уште при првиот гол на Горбок, овој ако се разигра не ни бега четвртфиналето...
Одбраната на највисоко можно ниво, растурија сите пред Штербик, Илија :cuc:.

Штербик кажа дека сака само да се избегнат Веспрем бидејќи со нив веќе игравме и се познаваме, тоа е и мојата желба, после да се падне Киелце, а како втор избор би одел на Кил.

Ја језда реков небитно е со кој ќе играме, ама лично моја желба е Кил. Онака да усереме уште едни Немци пошо страшно ми идат на живци со тоа нивното лупање у гради однапред. Јаки се многу, ама кој ги ебе, во овој вулкан има да испоцркаат сите до еден, ќе им се тресат тоа нежните рачиња.

Ќе го бараме Добривоје, ќе плачеме по него! Тимурчо по кој знае кој пат покажа дека е играч само за утакмици без притисок, т.е. против Борац, Раднички, Нексе и компанија.

Мислам дека нема потреба да се плука по Дибиров. Он е ипак играч кој живее од моментумот, односно ако му тргне ќе дава голови и од позади гол, а ако не му иде знае да влага во доста црни серии. Ама ипак секогаш игра со срце, дава 110% од себе, и апсолутно не може да му се замери ако некогаш има слаба утакмица. Башка Вардар ги усра 11 разлика овие така да Дибиров за ништо не е крив. :D

Јас лично очекував сигурен пласман на Вардар во четвртфиналето, имаат далеку подобра екипа и се разбира најдобра ракометна публика.Висла имат само двајца топ играчи пикерот и средниот бек Тиоументцев Барабаш
Да се надеваме Киелце да паднит за шанса за Ф4

и лани викавме кој сака нека дојде и Фленсбург ни дојдоа. Знам дека атмосферата ги има понесено ама добро би било да се смират страстите.

КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ!

Киелце по можност :place:

Највише кејф ми направи Диви, кога му го одбрани на педерчето15ка седмерецот! Самсоненко да размисли да го зголеми капацитетот на салата, нема место за сите :ајнапиво:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom