Пиво од мене за Сабја ако тепа Вардар у Унгарија!
[DOUBLEPOST=1416450853][/DOUBLEPOST]Пиво од мене за Сабја ако тепа Вардар у Унгарија! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И по кои натпревари ти го памтиш Македа? Спореди го со играчи како Ренато, Кире, Андерсон, Наџ на пример.
Vo idnina ke ja izbegnuvam vasata tema.@Tomasino Cekam post od tebe za Makeda da si znaes. I baska toa sto treba da soberes lajkovi![]()
Не биди Перо Момировски зашо ќе те скршам!!!Нека ни е честито фајнл-форГази Вардаре!!
Видоа дека тешко ќе биде само со Алекс па мораа да го одврзат ќесето на полусезона.
Одлична работа завршија со нeго. Игра во двата правци, ако не се лажам на олимписките игри беше најдобар стелец за Шпанија и во топ 3 асистенти. Од 2012 навака е важна алка во шпанската репрезентација и еден од лидерите на новата шпанска ракометна генерација. Главни карактеристики му се тоа што дава голови, има добра соработка со крило и пикер, и не се плаши да преземе одговорност кога е потребно.
Верувам дека одлично ќе се вклопи со Алекс, и водени од Раул кој одлично знае како да работи со вакви играчи ќе бидат страшен тандем.
Ова е веќе сериозно засилување на бековска линија какво што сакам![]()
Не биди Перо Момировски зашо ќе те скршам!!!![]()
Буквално машина, таков играч ни треба за да можеме во иднина да парираме на ***Бундеслигаши, Барса, Веспрем.