Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само на билетара тие, исто од денес
@Tomasino сабота.
Аман ова со картиве, секое коло едни исти прашања се вртат, одете на мктикетс или на билетара, видете, се пишува, не е сложено.
Е да бе ти да одиш кај нив на страната. Зошто да одат таму кога може тука некој да им објаснува по 100 пати.
Бев во ОНЕ да земам за со Некар Ловен ми рекоа дека карти за РК Вардар годинава не продавале, така да ќе треба или онлајн или од билетара да си земеш![]()
Одма кога ќе влезеш на столбовите од салата се е напишано уредно, кој блок каде се наоѓа и на која страна треба да одиш.денеска за џабе чекав во ОНЕ исто и мене ми рекоа така, арно имаше еден во СК па да ни земе од билетара..има некој слика со блокови од Јане?
денеска за џабе чекав во ОНЕ исто и мене ми рекоа така, арно имаше еден во СК па да ни земе од билетара..има некој слика со блокови од Јане?
Одма кога ќе влезеш на столбовите од салата се е напишано уредно, кој блок каде се наоѓа и на која страна треба да одиш.
Така ти се погоди, баш на тебе да ни прекипеПоследно беше тука што прашав....и одма неубави коментари. Ако знаеш кажи, немој да делите совети каде да прашам. 21 век е сите имаме интернет, телефони и знаеме каде треба да се информираме.
![]()
Дали знае некој кога ќе бидат пуштени во продажба картите за стоење?....пошто во соопштението пишува Дополнително ќе бидат пуштени и околу 600 билети за стоење.
Па пуштени се денеска сите карти, 120 денари се за стоење, сеа ми се јави вујко ми да ми потврди дека земал.
Над трибините.Не сум бил у новава сала, па ме интересира, картите за стоење кај се? Со Комити?
Кај сакаш можеш да стоиш над трибините.Не сум бил у новава сала, па ме интересира, картите за стоење кај се? Со Комити?