Фан клуб - РК Вардар

Тимур и Арпад во избор за најдобри според handball-planet.com. Спамерска нацијо, изволте:
http://www.handball-planet.com/world-handball-player-2014-vote-until-december-4/
:D

Не ми се веруваше дека постои поголема спамерска нација од нас али Унгарциве го докажаа спротивното. Видете што се дешава сегде кај што има Унгарец или играч на Веспрем како опција...Илиќ, Наѓи, Шулиќ...

Ја вака гласав. Најдобар одбранбен Гвардиола, по грешка.

Дибиров - Сулиќ - Абало

Илиќ --- Дувњак --- Кире

Андерсон

Ја вака гласав. Најдобар одбранбен Гвардиола, по грешка.

Дибиров - Сулиќ - Абало

Илиќ --- Дувњак --- Кире

Андерсон

Како бе и мене ми покажа дека сум гласал за Гвардиола, и јас си реков ај по грешка сум гласал..:D
Другото и јас исто, освен голман, Штербик нормално :icon_mrgr:

Како бе и мене ми покажа дека сум гласал за Гвардиола, и јас си реков ај по грешка сум гласал..:D

и кај мене даде за Гвардиола :D

Црепови и вие и они. :icon_lol:

Pool-от (гласачката кутија) за презимењакот на Пеп ја имаат ставено на наслованта страна место на линкот на кој треба:

http://www.handball-planet.com

скролајте надоле и ќе видите под вестите за Мисовски, Обрван и Станиќ има за гласање.

И ја тоа се чудам, само стиснав на тоа, видов кои се и пуштив овде да го напишам составот се враќам таму да видам за кого да гласам глеам Гвардиола, викам де бе како успеав да изнаштракам глупости. :D

1. Арпад Штербик
2. Тимур Дибиров
3. Момир Илиќ
4. Арон Палмарсон
5. Кире Лазаров
6. Лук Абало
7. Јулен Агинагалде

Дечки, just to make sure, картите за сабота можат да се купат и во салоните на Оне низ цела Македонија, така?
Пошто во соопштението пишува: Билетите може да се купат од вторник од 12 часот на билетарницата на СЦ „Јане Сандански“ или он лајн преку продажната мрежа на MKtickets.mk. Работно време на билетарницата во СЦ „Јане Сандански“ е од 9 до 21 часот секој работен ден.

Дечки, just to make sure, картите за сабота можат да се купат и во салоните на Оне низ цела Македонија, така?
Пошто во соопштението пишува: Билетите може да се купат од вторник од 12 часот на билетарницата на СЦ „Јане Сандански“ или он лајн преку продажната мрежа на MKtickets.mk. Работно време на билетарницата во СЦ „Јане Сандански“ е од 9 до 21 часот секој работен ден.
Не можеш у One.

Ја како што знам сезонава у Оне не се купуваат карти за Вардар.

Ја како што знам сезонава у Оне не се купуваат карти за Вардар.
Пошто на страната од Мктикетс, Оне е дел од продажната мрежа, а на соопштението од сајтот стои дека онлајн и на билетара се продаваат билетите. На кого да му веруваме o_O?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom