Фан клуб - РК Вардар

Аууу ја изгледа сум се излажал. Данциве испаднаа убедливо спамери број 1 на гласањево на хендбол планет. Егерт, Ласе Хансен, Ландин и Микел Хансен сите ги истерале со највеќе гласови. Кај што има данец прв го направиле :icon_mrgr:

А тоа дека Егерт може пред Дибиров и Гансхајмер жими таквото. Или Ласе Сван Хансен пред Абало.

Гостински навивачи, што значи и војската ке биде вклучена во обезбедување на утакмицава[DOUBLEPOST=1415662650][/DOUBLEPOST]Гостински навивачи, што значи и војската ке биде вклучена во обезбедување на утакмицава
Ќе се наредат пак со пушките на секој метар, маџариве ќе мислат у Техеран се.

Да се пофалам со што се подновив. :pipi::pipi:
10811882_10205249629029090_53565138_n.jpg

Пошто на страната од Мктикетс, Оне е дел од продажната мрежа, а на соопштението од сајтот стои дека онлајн и на билетара се продаваат билетите. На кого да му веруваме o_O?
Бев во ОНЕ да земам за со Некар Ловен ми рекоа дека карти за РК Вардар годинава не продавале, така да ќе треба или онлајн или од билетара да си земеш :)

Добро бе аманте како не вие толку јасно???? Како очекувате карти за РК Вардар во Оне кога еден од главните спонзори на РК Вардар е Т-Хоум/???

Дали знае некој кога ќе бидат пуштени во продажба картите за стоење?....пошто во соопштението пишува Дополнително ќе бидат пуштени и околу 600 билети за стоење.

Добро бе аманте како не вие толку јасно???? Како очекувате карти за РК Вардар во Оне кога еден од главните спонзори на РК Вардар е Т-Хоум/???
Картите ги продаваат МК Тикетс, а не Вардар тоа нема врска.

Кога е утакмицата,петок или сабота?

Дали знае некој кога ќе бидат пуштени во продажба картите за стоење?....пошто во соопштението пишува Дополнително ќе бидат пуштени и околу 600 билети за стоење.
само на билетара тие, исто од денес

@Tomasino сабота.

Аман ова со картиве, секое коло едни исти прашања се вртат, одете на мктикетс или на билетара, видете, се пишува, не е сложено.

само на билетара тие, исто од денес

@Tomasino сабота.

Аман ова со картиве, секое коло едни исти прашања се вртат, одете на мктикетс или на билетара, видете, се пишува, не е сложено.
Е да бе ти да одиш кај нив на страната. Зошто да одат таму кога може тука некој да им објаснува по 100 пати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom