Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Kako to klubot ima gazda a ocekva od drug da mu ja sredi salata ili napraj nova ? Za so e "edinstvena svetla " tocka ? Kako ti go proceni to ? So ima osvoeno ? So ima napraeno poke of kk ? ? Negativniot , pijanicata , narkomanot ,zaostanatiot . I za kraj jas ne mozam da zboram so sakam na forumo oti citale a tie mozat da me narekvat vo oficijalno soopstenie so sekakvi pogrdni zboroj pred cela javnost ?
Е ова е то шо ти го пишат погоре, прајш споредба со КК. Немаат местено утакмици ко прво. Ако дојде да споредваме со местачи и Петкото и Корлето то и заслужваме, да се радваме за нова зелена боја во салата.

Немаат местено утакмици ко прво. Ако дојде да споредваме со местачи и Петкото и Корлето
Nemame site informacii ko tebe . Ako znajs takvi informacii 192 i prijavi gi . I od kaj znajs deka ne mestat rakometot ?

Еден Челзи кој е моментално 11ти во Англија, а ние сме го смениле Валтер, лоша селекција, ко божем миљарди имаме па кардинални грешки прајме... Колку пари толку музика. Да имавме миљарди немаше Хосни да го земат, Дима Мем ќе го земеа или многу други така да, малце враќање во реалноста.
Screenshot_20230405_095813_Instagram.jpg

А незнам и дали вреди дека ПСЖ фудбалот уште титула ЛШ нема џабе пари фрлени, а пак ПСЖ ракометот изгуби од Монпеље со 33-20. Исто и тие нема уште долго ЛШ да земат џабе сите пари.

А не

Ete ne mi deluva . Ti kako ekspert kazi mi zosto mislis deka e jak ? Deka le niedna doma ne tepaja ? Deka sekoja e macenje ? Deka ne mozi kostur da se zadrzi ? Nemam nikakva cel tuku klubot treba da kazi za to so mu e cel ( ne go ima kazano konkretno niednas pred pocetok na sezona ) ,sakam da gledam klub so se razviva i so nekogas bi osvojl nesto , klub so bi priznajl greska a ne site drugi da mu se krivi oti e ocobol igrata i zaangaziranosta . I sam kazvas deka rezultatite ne odat vo prilog(broj4) .ne trebase da se kritikuva za babic i valter ? Site drugi karaja od ckembarite sekogas imase podrska za odma da mu se svrti grbot da izigravat dregeri ili istoricari (zaostanati tamu kako bese da ne baram tocno) .i kontradiktoren si so broj 3 i kako go zavrsi komentarot .mozam uste mn da pisam ama aj dosta e .NE ME INTERESIRA NISTO DRUGO . SAMO PELISTER
Od klubot se jasni so ambiciite, dvojna kruna i plasman vo top 4 vo SEHA.
1000-da pati gi imaat toa potencirano.
I dostate samo so plukane, ete vcera tepaa so odlicna igra, ama ubavite raboti ne ne motiviraat za komentari, se ceka kiks ili losa igra i gi preplavuvame portalite i forumite so kriticki nastroeni komentari. Zboram opsto za site nas ne se odnesuva za tebe, tebe ti replicirav samo za ambiciite na klubot

Od klubot se jasni so ambiciite, dvojna kruna i plasman vo top 4 vo SEHA.
1000-da pati gi imaat toa potencirano.
I dostate samo so plukane, ete vcera tepaa so odlicna igra, ama ubavite raboti ne ne motiviraat za komentari, se ceka kiks ili losa igra i gi preplavuvame portalite i forumite so kriticki nastroeni komentari. Zboram opsto za site nas ne se odnesuva za tebe, tebe ti replicirav samo za ambiciite na klubot
Ete pobaraj dali imam za igrata komentirano nesto do so vardar nekni ( nemase ni da komentiram , rezultatite mi se vo vtor plan , ama ko vrega nekoj morav) . I nedaj boze da kiksnat nekoja ke se javat odma pozitivcite kako edna bila so tatran pa ne mozelo vaka trebalo ovoj da igra , ne rotirale ili neznam so

Kako to klubot ima gazda a ocekva od drug da mu ja sredi salata ili napraj nova ? Za so e "edinstvena svetla " tocka ? Kako ti go proceni to ? So ima osvoeno ? So ima napraeno poke of kk ? ? Negativniot , pijanicata , narkomanot ,zaostanatiot . I za kraj jas ne mozam da zboram so sakam na forumo oti citale a tie mozat da me narekvat vo oficijalno soopstenie so sekakvi pogrdni zboroj pred cela javnost ?
Салата е под општината на претпријатието за стопанисување или како и да беше. И да кога се правеше проектот за силен Пелистер требаше/треба општината да ја среди. Се сменија влезни врати се реновираја wc и соблекувални и се застана. Тие тулити со најлнони со малку љубов и пари можат да се покријат со реклами, аблеми и КК и РК, паркингот да се закрпи и асвалтира, кога веќе ја прекрстија во Боро Чурлевски нека е ставено името негде да се знај. Тие котурите за подот зад гол седат со таблата за интервјуа :facepalm: . Едноставно финеси за до добие некој пристоен изглед.И да одговорност е на општината !
Светла точка е РК заради тоа шо прв пат од ко памтам јас имаме стабилен клуб шо се натпреварува во ЕЛ и СЕХА без финансиски падови.
Убеден сум дека ако продолжиме со инвестирање резултатите ќе дојдат. Нексе два пати со ред стига четвртфинале ЛЕ би можеле во иднина и ние.
Светла точка е заради тоа што покрај јак клуб растиме и ние како група,секој сака да гледа конкурентен клуб и клуб со амбиции!

Единствена светла точка е заради тоа што послем 10 год ако не и поќе ние почнавме да вадиме играчи. Душата ми се полни кога ги гледам браќата Атанасијевиќ, Костески, Цветко, Самоил, Белистојановски, Петковски итн. Како пред 20 год школата вади квалитет на кој во иднина можи да се потпримe. Да најбитни се резултатите и титулите но јебига лани за гол не ја освојме, годинава имаме огромна шанса но мислам уште со Алкалоид ќе киксниме, но тука светот не застанва се оди понатаму.

Неќам да се ставам во ситуација да ја бранам управата заради тоа што секогаш сум критички настроен спрема секоја управа ако ми ги читаш постовите ќе знајш, но тоа шо чини треба да се кажи и да се пофали.
Пак ќе повторам ако немаше бакла немаше да има соопштение и немаше во ваква ситуација да сме донесени. Но нема назад во таков набој и јас би ја фрлил:D ама би му наштетил на клубот. Не идат сите од ултрас светот и не го разбират навивањето како шо го разбираме јас и ти некој работи неможиш да ги објасниш.Соопштението не е на место и за то ќе играт без Чкембари ама неможи како душмани да ги гледаме и да плукаме по нив заради тоа што и нас не ни е бел образот. Освен целта на некој членови не е со скриени намери како еден ,мислам беше и активен на форумот кој бараше пред извесно време од газдата да се вработат негови во Аптека и од ко доби негативем одговор фрла со дрва и камења по управата и се околу клубот.Јебига и жена ми ко ќе си дојдам во 6 сабајле даска напраен ме вика курвариште, наркоман итн. Ама неможам да ја неќам. :D
Ако не ти е проблем одговорими дали ќе славиш ако се освои титула ?

Последно уредено:
Салата е под општината на претпријатието за стопанисување или како и да беше. И да кога се правеше проектот за силен Пелистер требаше/треба општината да ја среди. Се сменија влезни врати се реновираја wc и соблекувални и се застана.
ne deka ja branam opstinata neka napraj i nova ke ostani to , ama ako e na opstinata a klubot neki nisto da popraj/sredi treba da si plaka kirija nekako , a i neznam so mozi poke da se sredi od ova (i krovot e napraen) , za tulite se slozvam
Тие котурите за подот зад гол седат со таблата за интервјуа
koj e za to vinoven ? Opstinata ?
ние почнавме да вадиме играчи. Душата ми се полни кога ги гледам браќата Атанасијевиќ, Костески, Цветко, Самоил, Белистојановски, Петковски итн.
atanasijevic , kosteski , cvetko ne se nikako od skolata izlezeni , za drugite ima vreme ke vidime dali ke bidat igraci a imat potencijal
Пак ќе повторам ако немаше бакла немаше да има соопштение и немаше во ваква ситуација да сме донесени.
juventus dali ima soopstenie izvaeno za vcera ?
I da na sekoja pobeda ke se radvam , na sekoj neuspeh ke taguvam bez razlika koj se uprava/gazdi :ojeaa:

Како беше онај графитот:
На Битола му фали една атомска бомба [emoji16] и решен проблем за сала,стадион спорт ,култура, инфраструктура итн...
Само резултатите ќе останат се друго е магла па така за второ ,трето место ништо не менува само шо не носат до бунар и не ни даваат вода да се напиеме [emoji6] голем и оправдан е револтот кај нас сите после несмасна изјава шо дербито ај шо не беа достапни вечерта,па после оградување и навредување дури имаа 24 часа да ја повлечат но тие си тераат свој филм шо значи секој по патот ниту Пелистер почнал со нив ниту пак ќе заврши па така како за љубов и за кавга требаат двајца но ќе се повторам очигледно е дека во башка светој живееме управата и навивачите ниту ние ќе ги разбериме нив а уште помалку тие нас па шо сака нека биди и така ни се одмили ракомет и спорт !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Izgleda Hosni si zaminal od klubot... moe mislenje steta za uste nekolku natprevari bez desen bek ke sme slabi mnogu ama ajde mozi gresam... si ima treneri strucnjaci polno niz Bt...

За него сите беа во право се гледа дека саботира, а јас мислам и намерно дека го прај то дека не го пуштија да си оди, никаков жар ништо нема. Радович, Павле или Дејвис ќе покриват колку можат.

Секако продаваше 3-4 топки секоја утакмица дали намерно дали не намерно тој си знај.

Салата е под општината на претпријатието за стопанисување или како и да беше. И да кога се правеше проектот за силен Пелистер требаше/треба општината да ја среди. Се сменија влезни врати се реновираја wc и соблекувални и се застана. Тие тулити со најлнони со малку љубов и пари можат да се покријат со реклами, аблеми и КК и РК, паркингот да се закрпи и асвалтира, кога веќе ја прекрстија во Боро Чурлевски нека е ставено името негде да се знај. Тие котурите за подот зад гол седат со таблата за интервјуа :facepalm: . Едноставно финеси за до добие некој пристоен изглед.И да одговорност е на општината !
Светла точка е РК заради тоа шо прв пат од ко памтам јас имаме стабилен клуб шо се натпреварува во ЕЛ и СЕХА без финансиски падови.
Убеден сум дека ако продолжиме со инвестирање резултатите ќе дојдат. Нексе два пати со ред стига четвртфинале ЛЕ би можеле во иднина и ние.
Светла точка е заради тоа што покрај јак клуб растиме и ние како група,секој сака да гледа конкурентен клуб и клуб со амбиции!

Единствена светла точка е заради тоа што послем 10 год ако не и поќе ние почнавме да вадиме играчи. Душата ми се полни кога ги гледам браќата Атанасијевиќ, Костески, Цветко, Самоил, Белистојановски, Петковски итн. Како пред 20 год школата вади квалитет на кој во иднина можи да се потпримe. Да најбитни се резултатите и титулите но јебига лани за гол не ја освојме, годинава имаме огромна шанса но мислам уште со Алкалоид ќе киксниме, но тука светот не застанва се оди понатаму.

Неќам да се ставам во ситуација да ја бранам управата заради тоа што секогаш сум критички настроен спрема секоја управа ако ми ги читаш постовите ќе знајш, но тоа шо чини треба да се кажи и да се пофали.
Пак ќе повторам ако немаше бакла немаше да има соопштение и немаше во ваква ситуација да сме донесени. Но нема назад во таков набој и јас би ја фрлил:D ама би му наштетил на клубот. Не идат сите од ултрас светот и не го разбират навивањето како шо го разбираме јас и ти некој работи неможиш да ги објасниш.Соопштението не е на место и за то ќе играт без Чкембари ама неможи како душмани да ги гледаме и да плукаме по нив заради тоа што и нас не ни е бел образот. Освен целта на некој членови не е со скриени намери како еден ,мислам беше и активен на форумот кој бараше пред извесно време од газдата да се вработат негови во Аптека и од ко доби негативем одговор фрла со дрва и камења по управата и се околу клубот.Јебига и жена ми ко ќе си дојдам во 6 сабајле даска напраен ме вика курвариште, наркоман итн. Ама неможам да ја неќам. :D
Ако не ти е проблем одговорими дали ќе славиш ако се освои титула ?
Sterjevi ko go zedoja pelister tie sami pobaraja salata da ja zemat pod koncesija 10 godini i da ja sredat oti nemashe uslovi nikakvi,nekoj od kk se pobuni deka kje imale trajni posledici i deka kk kje treba da igra medicinsko a takvo nesto ne beshe planirano ni protiv kk ni protiv drugite sho ja koristat salata,ama nekoj od kk valjda se pobunil deka ne smej to da se desi izgleda se plasea deka kje treba da igrat medicinsko ako nemashe takvo nesto.

После поминати поќе од 10 дена, со ладни глај и сталоженост, управата на Вардар 1961 се произнесе со соопштение баш онакво како шо треба. Во нивното соопштение, сите прсти се вперени кон Чкембари, во ниеден момент нема оградување па камо ли погрдни зборови кон нивните. Нека го прочита ова управата наша, за да знај за нареден пат, а ако и после ова соопштение не знат како, тогаш нека му плаќат некој денар на скопјани да му ги пишат соопштенијата.
Јасни му се сите факти на Михајло, ама мудар е и си користи време и прилики.
FB_IMG_1680781746180.jpgFB_IMG_1680781749008.jpgFB_IMG_1680781751158.jpg

После поминати поќе од 10 дена, со ладни глај и сталоженост, управата на Вардар 1961 се произнесе со соопштение баш онакво како шо треба. Во нивното соопштение, сите прсти се вперени кон Чкембари, во ниеден момент нема оградување па камо ли погрдни зборови кон нивните. Нека го прочита ова управата наша, за да знај за нареден пат, а ако и после ова соопштение не знат како, тогаш нека му плаќат некој денар на скопјани да му ги пишат соопштенијата.
Јасни му се сите факти на Михајло, ама мудар е и си користи време и прилики.
Прегледај го приврзокот 374480Прегледај го приврзокот 374481Прегледај го приврзокот 374482
mihajlo zoran 2:0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom