Салата е под општината на претпријатието за стопанисување или како и да беше. И да кога се правеше проектот за силен Пелистер требаше/треба општината да ја среди. Се сменија влезни врати се реновираја wc и соблекувални и се застана. Тие тулити со најлнони со малку љубов и пари можат да се покријат со реклами, аблеми и КК и РК, паркингот да се закрпи и асвалтира, кога веќе ја прекрстија во Боро Чурлевски нека е ставено името негде да се знај. Тие котурите за подот зад гол седат со таблата за интервјуа

. Едноставно финеси за до добие некој пристоен изглед.И да одговорност е на општината !
Светла точка е РК заради тоа шо прв пат од ко памтам јас имаме стабилен клуб шо се натпреварува во ЕЛ и СЕХА без финансиски падови.
Убеден сум дека ако продолжиме со инвестирање резултатите ќе дојдат. Нексе два пати со ред стига четвртфинале ЛЕ би можеле во иднина и ние.
Светла точка е заради тоа што покрај јак клуб растиме и ние како група,секој сака да гледа конкурентен клуб и клуб со амбиции!
Единствена светла точка е заради тоа што послем 10 год ако не и поќе ние почнавме да вадиме играчи. Душата ми се полни кога ги гледам браќата Атанасијевиќ, Костески, Цветко, Самоил, Белистојановски, Петковски итн. Како пред 20 год школата вади квалитет на кој во иднина можи да се потпримe. Да најбитни се резултатите и титулите но јебига лани за гол не ја освојме, годинава имаме огромна шанса но мислам уште со Алкалоид ќе киксниме, но тука светот не застанва се оди понатаму.
Неќам да се ставам во ситуација да ја бранам управата заради тоа што секогаш сум критички настроен спрема секоја управа ако ми ги читаш постовите ќе знајш, но тоа шо чини треба да се кажи и да се пофали.
Пак ќе повторам ако немаше бакла немаше да има соопштение и немаше во ваква ситуација да сме донесени. Но нема назад во таков набој и јас би ја фрлил

ама би му наштетил на клубот. Не идат сите од ултрас светот и не го разбират навивањето како шо го разбираме јас и ти некој работи неможиш да ги објасниш.Соопштението не е на место и за то ќе играт без Чкембари ама неможи како душмани да ги гледаме и да плукаме по нив заради тоа што и нас не ни е бел образот. Освен целта на некој членови не е со скриени намери како еден ,мислам беше и активен на форумот кој бараше пред извесно време од газдата да се вработат негови во Аптека и од ко доби негативем одговор фрла со дрва и камења по управата и се околу клубот.Јебига и жена ми ко ќе си дојдам во 6 сабајле даска напраен ме вика курвариште, наркоман итн. Ама неможам да ја неќам.

Ако не ти е проблем одговорими дали ќе славиш ако се освои титула ?