Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
СИгурен сум дека дресој одма ќе се продат 3-4000, гарантирам одма.

3000 нема шанси али 500-600 уба бројка ќе биди, нема капацитет градо за 3000 освен ако земиш ти 2500 то е друг муабет

Ќе се продаделе 4000 дресови, а од 5000 луѓе, 4800 чекаат да влезат во сала муфте преку познаници (во било кој град во Македонија). И ние така се силевме за дресовите на Вардар, па сите уште се потепуваат од играчите да земат дрес, никој не може да си дозволи да купи :icon_mrgr:

Дресојте му се скапи на општината, едвај еднаш на 5 сезони купват а не ние да купиме, па уште 4000 :D
Hummel е скапа опрема и сигурно ако ги има во продажба, нема да бидат испод 1500ден. Ова го велам пошо оние никаквите лани GIVOVA шо ги имаја фудбало беа мислам 1400 ден. а беа од најнизок квалитет.

Убо ќе биди ако ги има во продажба, да напрат некоја акција пример во sportvision, со купени производи од таму над 2-3000 ден. (лупам) да има 50% попуст на дрес од Пелистер. Само така некако можат да се продат поќе дресој, иначе вака се скапи и неможи секој да си дозволи, или можи ама секогаш ќе се најди нешто поприоритетно во моментот да се купи одколку дрес од Пелистер. :D

Znaci da ima uba oprema da ima dresoj na prodazba a da ne se skapi ... epa ne treba nisto da imame ko so gledam

Оти Hummel e добра опрема... комерцијална е во ракометот затоа трескаме по неа... Подобра опрема е Errera и Assics ако гледаме по квалитет. Шо му фали и на Јако не вредат уба тренерка и се само како ќе се наговориш со диструбутерот која да е цената.

Дресојте му се скапи на општината, едвај еднаш на 5 сезони купват а не ние да купиме, па уште 4000 :D
Hummel е скапа опрема и сигурно ако ги има во продажба, нема да бидат испод 1500ден. Ова го велам пошо оние никаквите лани GIVOVA шо ги имаја фудбало беа мислам 1400 ден. а беа од најнизок квалитет.

Убо ќе биди ако ги има во продажба, да напрат некоја акција пример во sportvision, со купени производи од таму над 2-3000 ден. (лупам) да има 50% попуст на дрес од Пелистер. Само така некако можат да се продат поќе дресој, иначе вака се скапи и неможи секој да си дозволи, или можи ама секогаш ќе се најди нешто поприоритетно во моментот да се купи одколку дрес од Пелистер. :D
Skapi na opstinata???? Aj jas sum budala deka ke se prodaele 3-4000 dresoj ama da mislis deka mu se skapi daleku e od pametot... tie ne zemat po maloprodazba, vtoro vo sekoja naracka hummel dava gratis tokmu za taa potreba i ako sakas dopolnitelno uste pocekje ti ja namalva cenata.... Procitaj pogore pisav od kaj gi znam rabotite i kako gi znam (Tatjana Medved e zastapnik i imam informacija od prva raka). Ako ti mislis deka skapo e da kupis dres od 20 evra od tvojot tim, koj so e kvaliteten i ubav na izgled, ne znam so prajme muabet pojkje za fan shop i slicni raboti. Pelister nemal vakov dres ne znam kolku god nanazad, od so Trifun kockestite zeleno beli... a za batkata so pisa za vardar, prviot pat ko gi izvadoja red se cekase da se kupi i se praese rezervacija od so nemase dovolno (informacija od prva raka i ova), mozi ne mozam da kazam brojka tocna ama sig 1-2000 vo prvite dena... normalno i rezultatot i ambiciite si go prat svoeto... da mrdni peliste barem malce vo evropa i na domasna scena so gla garantiram deka kako alva ke odat... imam uste mn za pisenje ama aj da vidime kako ke se odvivat rabotite...

Ќе се продаделе 4000 дресови, а од 5000 луѓе, 4800 чекаат да влезат во сала муфте преку познаници (во било кој град во Македонија). И ние така се силевме за дресовите на Вардар, па сите уште се потепуваат од играчите да земат дрес, никој не може да си дозволи да купи :icon_mrgr:
Иначе fun fact, ланската тура дресој на ФК Пелистер во Интерспорт цела се продаде.:D

100 парчиња пуштија промотивно да видат како ќе оди побарувачката :LOL:
И повеќе не донесоја, продавачката ги лажеше муштериите од Понеделник ќе ни стигнат, па после од Петок, ама кој Понеделник и Петок не кажа точно и така пропадна и Интерспорт :pos:
Сега барајте го Блашко да ви дај дрес, ја собраја цела опрема да не си ја пика во деветката ?

Па уште 5000 дресој ќе се продаеле :pos::pos: Во овај град освен за кафе и коцка на друго пари не се трошат :D Битола живејте алоо, не е ова Милано....

A tebe smesno ti e deka taka napraj blasko ? Oti jas mislam deka ne e ic smesno ... i da ne ja sobereja uste niv reklama ke mu praevme so nivnite sponzori napisani na dresojte ?

За дресојте во право сте дека скапи би биле и специфични се, не се носат секојдневно но тренерки одлично би се продавале. Дека спомнавте за попуст ете идеја со купена сезонска карта да ти следува 50% попуст за тренерки/дрес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom