- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.172
- Поени од реакции
- 937
Se praele napori da ima i za prodazbaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СИгурен сум дека дресој одма ќе се продат 3-4000, гарантирам одма.
лани GIVOVA шо ги имаја фудбало беа мислам 1400 ден. а беа од најнизок квалитет.
Skapi na opstinata???? Aj jas sum budala deka ke se prodaele 3-4000 dresoj ama da mislis deka mu se skapi daleku e od pametot... tie ne zemat po maloprodazba, vtoro vo sekoja naracka hummel dava gratis tokmu za taa potreba i ako sakas dopolnitelno uste pocekje ti ja namalva cenata.... Procitaj pogore pisav od kaj gi znam rabotite i kako gi znam (Tatjana Medved e zastapnik i imam informacija od prva raka). Ako ti mislis deka skapo e da kupis dres od 20 evra od tvojot tim, koj so e kvaliteten i ubav na izgled, ne znam so prajme muabet pojkje za fan shop i slicni raboti. Pelister nemal vakov dres ne znam kolku god nanazad, od so Trifun kockestite zeleno beli... a za batkata so pisa za vardar, prviot pat ko gi izvadoja red se cekase da se kupi i se praese rezervacija od so nemase dovolno (informacija od prva raka i ova), mozi ne mozam da kazam brojka tocna ama sig 1-2000 vo prvite dena... normalno i rezultatot i ambiciite si go prat svoeto... da mrdni peliste barem malce vo evropa i na domasna scena so gla garantiram deka kako alva ke odat... imam uste mn za pisenje ama aj da vidime kako ke se odvivat rabotite...Дресојте му се скапи на општината, едвај еднаш на 5 сезони купват а не ние да купиме, па уште 4000
Hummel е скапа опрема и сигурно ако ги има во продажба, нема да бидат испод 1500ден. Ова го велам пошо оние никаквите лани GIVOVA шо ги имаја фудбало беа мислам 1400 ден. а беа од најнизок квалитет.
Убо ќе биди ако ги има во продажба, да напрат некоја акција пример во sportvision, со купени производи од таму над 2-3000 ден. (лупам) да има 50% попуст на дрес од Пелистер. Само така некако можат да се продат поќе дресој, иначе вака се скапи и неможи секој да си дозволи, или можи ама секогаш ќе се најди нешто поприоритетно во моментот да се купи одколку дрес од Пелистер.![]()
Пиши си бе, шо си ја стегаш душата.... imam uste mn za pisenje ama aj da vidime kako ke se odvivat rabotite...
Иначе fun fact, ланската тура дресој на ФК Пелистер во Интерспорт цела се продаде.Ќе се продаделе 4000 дресови, а од 5000 луѓе, 4800 чекаат да влезат во сала муфте преку познаници (во било кој град во Македонија). И ние така се силевме за дресовите на Вардар, па сите уште се потепуваат од играчите да земат дрес, никој не може да си дозволи да купи![]()
Колку парчиња ?Иначе fun fact, ланската тура дресој на ФК Пелистер во Интерспорт цела се продаде.![]()