borcis
Шо си е така така си е. Ама не сум јас крив.borcis kafe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
borcis
Шо си е така така си е. Ама не сум јас крив.borcis kafe![]()
Realno nemozi site, odnosno cel pomladok da zavrsi vo seniorskite ekipi,toa e navozmozno.![]()
Близнаците Трсунови го заменија Еурофарм Пелистер со Бутел Скопје
Македонскиот суперлигаш Бутел Скопје доведе уште два ракометни бисери. Браќата Атанасиј и Архангел Трсунови им се приклучија на бутелчани и потпишаа први професионални договори. Близнаците доаѓаат од младинската школа на Еурофарм Пелистер, имаат по 17 години, а зад себе веќе запишаа настапи...www.gol.mk
Ги читам денес изјавите на играчите на Вардар и сите со душевни болки од лани, со траги од минатото...
Ама нешто шо најмногу ме привлече е тоа што сите како папагали повторуваат ја изгубивме титулата, ја изгубивме титулата, ја изгубивме титулата... Види вака за да изгубиш нешто прво треба да го имаш, тие титулата ја немаа. Ако мислат на бодовната предност, а мислам дека ниту во бодој не беа пред нас пред натпреварот со Пелистер, двете екипи беа на победа до титулата и то е то.
Му се напрај на децата некоја еуфорија и ете ги сите кој на ургентно, кој со душевни проблеми, со лузни врз минатото и тн.
Колку сте ,,ГОЛЕМИ,,Ма нека им кисни имаат право да си шептат.
Ајде ако се на милост од Борко можеби ќе го кренат во Охрид сега за некоја недела.
Ти па со мувата на капата.Колку сте ,,ГОЛЕМИ,,
Nemoj taka pokloneta e od prva raka imaat infoГи читам денес изјавите на играчите на Вардар и сите со душевни болки од лани, со траги од минатото...
Ама нешто шо најмногу ме привлече е тоа што сите како папагали повторуваат ја изгубивме титулата, ја изгубивме титулата, ја изгубивме титулата... Види вака за да изгубиш нешто прво треба да го имаш, тие титулата ја немаа. Ако мислат на бодовната предност, а мислам дека ниту во бодој не беа пред нас пред натпреварот со Пелистер, двете екипи беа на победа до титулата и то е то.
Му се напрај на децата некоја еуфорија и ете ги сите кој на ургентно, кој со душевни проблеми, со лузни врз минатото и тн.

Ти па со мувата на капата.
Да не ти се фамилија па толку се засекира за играчите, за тоа дали си шептат или имаат душевна болка. Не бе тие не знаеа дека Борко ја наместе, само Милано и 2-3ца играчи. А причина било оти немале да им дадат да играат во лига шампиони за неподмирени долгови. Па и да не ви дадеа да играте ќе пак игравте во Лига Европа како и сега, само разликата е шо ќе имавте пејач на бината.
Речи му фала на Борко, ви го напрај кокошарнико па сега од Драчево до Расадник ви е поблиску него до Аеродром, вака имаш само 2 автобуси да смениш така ти требаа 3-4.
И знаеш оти сме поголеми каваљери од вас... Оти немате топки него само школка.
Очигледно не си разбрал но се гледа дека станувате уште поголеми....за жалNemoj taka pokloneta e od prva raka imaat info![]()
![]()
Нека се множат
Убо ќе беше да кажеа барем статистика стрелци и одбрани да знајме на шо сме вака освен шо тепавме нема ништо но уште е рано дај боже да се множат и да е аирлија другото ќе го видиме на турнирот во Охрид и цела сезона но сигурен сум дека ќе бидиме појаки од лани за другото ќе видиме ...и најважно да му напрајме чупа годинаваГи тепавме!! Бравос! Прво па машкоНека се множат
![]()