Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
To e sitnica go imam na videoto so ova denes ...
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
i ova ne e fer vaka da se kazva ne vervam deka nekoj prael nesto namerno, ama sposobnosta se glea i vo vakvi momenti i vo greski so se prat na dolgorocno propusteni se dosta raboti ne se praj klub tuku taka preku nokj ama mislam deka premnogu pati vekje se izgorea, dali ke se naucat lekciite ili ne, ne znam,sekogash velam deka za primer treba da mu e vardar kako od slab klub napraja brend na baza na fudbalot a ovie kako da sakat da prat nov vestacki klub nad postoeckiot brendАбе џабе прајме муабет или Стерјев не продаде или е глуп трето нема.
Не сме ние клуб од вчера па да се прај.i ova ne e fer vaka da se kazva ne vervam deka nekoj prael nesto namerno, ama sposobnosta se glea i vo vakvi momenti i vo greski so se prat na dolgorocno propusteni se dosta raboti ne se praj klub tuku taka preku nokj ama mislam deka premnogu pati vekje se izgorea, dali ke se naucat lekciite ili ne, ne znam,sekogash velam deka za primer treba da mu e vardar kako od slab klub napraja brend na baza na fudbalot a ovie kako da sakat da prat nov vestacki klub nad postoeckiot brend
2 година по ред се заебуваат на ист начин.Ало, погледнете се што на личите бе. Класични малоумници пуштени од кафез. Влагаат на трибина и земале оградата ќе ја рушат (изгледа вака вашата младина замислуваше дека ќе го вандализира Скопје). Ај што излеговте циркузанти тешки, туку и сопствената екипа си ја извадивте од ритам при изедначен резултат.
Кај го изваде видеото на цела мака ме изнасмеа со легендарниот коментатор на Орбис![]()
To e sitnica go imam na videoto so ova denes ...
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Од славчо го зедов и фарук го имаше плус тогаш имаше 7 пријави од полиција за доказ на суд(но не дојде до тоа) и само со опомени се помина и ситни парични казни само фарук беше поќе гонет плус нешто и од внатрешна контрола од мвр и туку шо го акна судијатаКај го изваде видеото на цела мака ме изнасмеа со легендарниот коментатор на Орбис
Koj gi dopre igracite na pelister? Ama toa znaeme, koga gubite, ne znaete da prifatite poraz. Kako so metaloplastika togas. Toa e toj mentalitet i posle 35 godini.Доста е пишење памтете како поминавме и да му вратиме со иста мера, и Битола може да се влези во теренот да се изшлакаат гостинските играчи.
Не е се уште титулата загубена, а овие двата педери судии треба да му се забрани широксокак да го поминат Начевци барем се нивни овие нашите не предадоја.
Па ако чекаа дечките помош од вас уште ќе беа во Скопје.Како и да е се сложвам со Горан не требаше ништо да прифаќате.
Споредуваш со случај каде имало официјален прекин и се надеваш на службени бодови!? Боже сачувај. Па ти мајсторе елементарни познавања немаш од правила.Дисциплинската комисија во РФМ донесе и одлука за прекинатиот натпревар меѓу Пелистер и Тинекс пролет, кој беше регистриран со службена победа на гостите од Скопје со 0-10. Покрај тоа, Пелистер е казнет со одземање еден бод, домашниот ракометар Мемиќ заработи суспензија од две години од ракометните терени во Македонија, а битолскиот клуб ќе плати и 60.000 денари за нередите што се случија на оваа средба.
Ваквите ригорозни казни изречени од страна на Ракометната федерација на Македонија се јасен знак дека новото раководство нема да толерира инциденти на терените низ земјава, нешто што вообичаено беше случај во изминатиот период и минуваше без посериозни санкции.
Во 2013 година
Управата е на потег да се бара ригорозни мерки одземање на бодови!!! Неможам да замислам вакво нешто да се случеше Битола автоматски ќе беше прекината и заведена 10-0 службено. Како прво кај нас на трибина за дерби има полиција плус редари а во ходникот желки. Нема шанси да влезиш на терен и онака лабаво 3-4 мин да се шеташ. Играја на картата инцидент и ја добија утакмицата.
А каков пречек очекуваш кога твојата навивачка група влегоа ко кромањони на трибина и фрлаа кон публиката? Каков пречек очекуваш за тоа што цела сала пеете за 63та кога влегуваме ние кај вас на трибина?Ние седевме на неутралната кај што се фрлија бакљите и до нас двајца лопатари седеа камуфлирани комити, 8 души бевме од Битола и при крај на текмата не сетија дека сме од Битола и на вибер снимаше едниот и викаше од нивна трибина луѓе за тепачка, патем ние бевме воздржани и никој нескокаше за Пелистер. Тешки лопатари дте вие брат во Обршани и Сингелиќ поубав пречек ќе имавме.
Следната Битола не дај боже да видам скопјанец во неутралните.