Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Posle Bitola zaso e unazadena... Vakvi ko tebe 90% se teski idioti.
Се извинувам ако допре вистината и дека се почуствува навреден. Заборавив колку сте нежни и дека вежбате само со чучњеви.
При ми го длабоко моето сочуство.

Posle Bitola zaso e unazadena... Vakvi ko tebe 90% se teski idioti.
Друже, организирај протест под мото "Правда за Саздо", казната му ја намалија на убијците.

Најмалце шо треба да те интересира во овај момент е Битола и Пелистер.
Плус секако ќе го изделкаме 1963.

Колку недефиниран играч е овој Танкоски. Не е ни лев бек, ни среден. Дриблинг 1 на 1 нема, шут од 9м нема. Многу чуден е кога се залетува како кошаркар е, ми се чини во секој момент ќе се закачи во некого.

ah vegar, kusan i hendawy kolkku znacattttt.. uste ednas ako go pustat golmano na reprezentacija najglupa uprava iame.. denes pominavme ne boli porazo tolku kolku so bolat otsustvata na poedinci.. Ajde 1961 da go izdelkame pa drugoto ne mu ja mislam, mirna ke mi e dusata

Денешниот резултат не рефлектира на фактичката реалност,иако денес изигравме без 3ца првотимци,сепак младите мораја да играт по смело и да покажат мадиња за подобра негатива.

Бидна шо бидна,почнувајќи од утре МОРА цела енергија и фокус да ги впериме кон саботното дерби со 1961,јас мислам дека та утакмица е вистинскиот показател и е од круцијално значење со кој ќе се докажи дали сме зрели за ќумбето да ни се врати по подолго време.

А овие пластичните од главниот им "град" не се вредни за реплицирање,сабота ќе се измети герфлорот со нив,па нека си брчат на нивниот форум до сабајле.

Освен грешката со Хендави и повредите денес пред утакмица на повреди се пожалиле манедлинич и перич шо значи добро е шо поќе не изгубивме инаку има мала шанса да ја добиеме службено во Германија од денес е планот да одат тотален локдаун не карантин туку ништо да не работи 24/7 но планот е од 1ви до 5ти поради короната и протестите шо значи ние играме на 30ти но што и како ќе биди ќе видиме најважно ватростална 1963 да ги победиме за овие немците е уште рано многу се појаки плус нашите беа уплашени и демотивирани писле се штедеја ништо не изграа а @vasicot и кас да ги земем тие пари како нив ќе пијам секој ден [emoji16] и не кажвајте дека пијат ќе пиши некој на фб како за принц [emoji16] ама да прашам дома прво а @Deksi
P. S. Инаку нежните за кој ќе му речат кај шо има пиво и сендвичи ќе навиваат кометал ѓорче [emoji23]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Последно уредено:
Инаку нежните за кој ќе му речат кај шо има пиво и сендвичи ќе навиваат кометал ѓорче [emoji23]

Не прај глупост ќе помислат дека и тоа ќе добијат а кутрите само со колбас ќе останат вуста и во 9ката. Не гледаш дека само за љубов одат.

Мачиња, мјауууу....
Ептен пичкарски пристап, точно дека се 5 пати поквалитетни од нас, ама начинот на кој влегоја во мечот беше гној, врти топката на 10 метри од гол, никаква изработена акција и влез до линијата од 6 метри или проигрување на пикер, првото проигрување и гол од пикер беше таму после 10 минута негде....
Ги турнавме гаќите уште не почнати, се надевам чуваја сили за во Сабота со 1961 и повеќе ќе покажат тогаш, со ваков пристап и тогаш обран е бостанот.

Вратио се шиме, ајде спремај се принцот го испуштивме од раце ќе треба да поможиш за опстанокот [emoji16]

Колку недефиниран играч е овој Танкоски. Не е ни лев бек, ни среден. Дриблинг 1 на 1 нема, шут од 9м нема. Многу чуден е кога се залетува како кошаркар е, ми се чини во секој момент ќе се закачи во некого.
Bese dosta nadezen igrac, imase dobri nastapi vo Metalurg, ocekuvav deka ke prerasne vo soliden igrac ama ne mi e jasno sto se slucuva so nego, deluva kako od mars da e padnat, vo mnogu nadolna linija e so formata, so takvi nastapi beter od Pecenkovski ke izleze.

Вратио се шиме, ајде спремај се принцот го испуштивме од раце ќе треба да поможиш за опстанокот [emoji16]

Nema problem se za Pelister samo neka dzvoni pobrzo kapino oti rabota baram :pistoldz:

Гледам по фејсбук на објави за дербито почнува да се коментира, старото добро ривалство бт-ск, се прај тензија и еуфорија уште од сега. :oleee:Времиња сме немале добро дерби. Душата ми плачи дека нема публика, Комити заборајв веќе како изгледат.... :(

Замислете само да беше се нормално и во сабота да се праеше гостување, 500 бараби да се испраевме во Јане. :sekcza:
Последно гостување во Ск со Рк.Вардар ми беше на Кале, околу 2010-11 година не ми текнува точно, само неколку души бевме малолетни, одвај не зедоја со 300 плачења, памтам 1 автобус и 1 комбе бевме.

EDIT:
Еве ја утакмицата, 2010 било

Одиме на победа :vozbud:

Пс. Еден скопјанец има да ви кажи нешто.
Screenshot_20210324-124823_Facebook.jpg

Последно уредено:
D61B0A88-E413-488A-ACAC-BDDE990D58C0.jpeg
nedela e ili sabota sea so vatrostalna ?

Ја препраја, можи поради реваншот во германија... не е битно. Штета, голема штета без публика шо ќе се игра. Па дали можи да замислите која еуфорија ќе беше, ако имавме и одобрено гостовање. Лудила... да се надеваме догодина ќе гостоваме таму како шампиони. Се освен пораз од над 4,5 разлика е добро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom