Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Потоп :facepalm:
Мислиш швабите против средношколци играт :ROFLMAO:

lepcinja frlat nasite, golmano muvi brka abe ajde gi turnavte gajkite uste nepocnati ebave

Германциве се спремаа за нас исто како за Фуксе Берлин. Не се секирајте. Тие не прават калкулации. Идат не со две туку три постави, не потценуваат никого,не дават изјави во медиуми и не прогнозираат. Можи да учиме и треба од нив. И гледате точно знаат кај ни е најслаба одбраната кај Костески односно Кукуловски и од овде еден на еден влегват. Да игравме вака од старт можда барем на нерешено ќе се надевавме....Сепак се гледа дека без клучни играчи, другите уште не се досозреани да повлечат.....Само да не се повреди уште некој.

Kolku da se trudite dzabe e ednostavno... Vie sekogas ke se palite poise na vistinskiot. I toa nikad nema da go priznaete. Dlaboko vo vas ke tlee toa..
Беден буљаш вие не ни знаете за кој навивате, немате ни вистински ни лажен, тоа е проблемот, вие само се палите кога дувате на топот и си играте криенка во дупот.
Цел живот се палите на инстант проекчиња. 100% дома имаш шал од работнички, мзт, металург само се палиш на то дека за миравци навиват буљаши и ти си се одлучил да се играш со нив криенка. Мрш таму мрсулко.

Беден буљаш вие не ни знаете за кој навивате тоа е проблемот, вие само се палите кага дувате на топот и си играте криенка во дупот.
Цел живот се палите на инстант проекчиња. 100% дома имаш шал од работнички, мзт, металург само се палиш на то дека за миравци навиват буљаши и ти си се одлучил да се играш со нив криенка. Мрш таму мрсулко.
Posle Bitola zaso e unazadena... Vakvi ko tebe 90% se teski idioti.

Се извинувам ако допре вистината и дека се почуствува навреден. Заборавив колку сте нежни и дека вежбате само со чучњеви.
При ми го длабоко моето сочуство.

Друже, организирај протест под мото "Правда за Саздо", казната му ја намалија на убијците.

Најмалце шо треба да те интересира во овај момент е Битола и Пелистер.
Плус секако ќе го изделкаме 1963.

Колку недефиниран играч е овој Танкоски. Не е ни лев бек, ни среден. Дриблинг 1 на 1 нема, шут од 9м нема. Многу чуден е кога се залетува како кошаркар е, ми се чини во секој момент ќе се закачи во некого.

ah vegar, kusan i hendawy kolkku znacattttt.. uste ednas ako go pustat golmano na reprezentacija najglupa uprava iame.. denes pominavme ne boli porazo tolku kolku so bolat otsustvata na poedinci.. Ajde 1961 da go izdelkame pa drugoto ne mu ja mislam, mirna ke mi e dusata

Денешниот резултат не рефлектира на фактичката реалност,иако денес изигравме без 3ца првотимци,сепак младите мораја да играт по смело и да покажат мадиња за подобра негатива.

Бидна шо бидна,почнувајќи од утре МОРА цела енергија и фокус да ги впериме кон саботното дерби со 1961,јас мислам дека та утакмица е вистинскиот показател и е од круцијално значење со кој ќе се докажи дали сме зрели за ќумбето да ни се врати по подолго време.

А овие пластичните од главниот им "град" не се вредни за реплицирање,сабота ќе се измети герфлорот со нив,па нека си брчат на нивниот форум до сабајле.

Освен грешката со Хендави и повредите денес пред утакмица на повреди се пожалиле манедлинич и перич шо значи добро е шо поќе не изгубивме инаку има мала шанса да ја добиеме службено во Германија од денес е планот да одат тотален локдаун не карантин туку ништо да не работи 24/7 но планот е од 1ви до 5ти поради короната и протестите шо значи ние играме на 30ти но што и како ќе биди ќе видиме најважно ватростална 1963 да ги победиме за овие немците е уште рано многу се појаки плус нашите беа уплашени и демотивирани писле се штедеја ништо не изграа а @vasicot и кас да ги земем тие пари како нив ќе пијам секој ден [emoji16] и не кажвајте дека пијат ќе пиши некој на фб како за принц [emoji16] ама да прашам дома прво а @Deksi
P. S. Инаку нежните за кој ќе му речат кај шо има пиво и сендвичи ќе навиваат кометал ѓорче [emoji23]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Последно уредено:
Инаку нежните за кој ќе му речат кај шо има пиво и сендвичи ќе навиваат кометал ѓорче [emoji23]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Не прај глупост ќе помислат дека и тоа ќе добијат а кутрите само со колбас ќе останат вуста и во 9ката. Не гледаш дека само за љубов одат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom