Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Мачиња, мјауууу....
Ептен пичкарски пристап, точно дека се 5 пати поквалитетни од нас, ама начинот на кој влегоја во мечот беше гној, врти топката на 10 метри од гол, никаква изработена акција и влез до линијата од 6 метри или проигрување на пикер, првото проигрување и гол од пикер беше таму после 10 минута негде....
Ги турнавме гаќите уште не почнати, се надевам чуваја сили за во Сабота со 1961 и повеќе ќе покажат тогаш, со ваков пристап и тогаш обран е бостанот.

Вратио се шиме, ајде спремај се принцот го испуштивме од раце ќе треба да поможиш за опстанокот [emoji16]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Колку недефиниран играч е овој Танкоски. Не е ни лев бек, ни среден. Дриблинг 1 на 1 нема, шут од 9м нема. Многу чуден е кога се залетува како кошаркар е, ми се чини во секој момент ќе се закачи во некого.
Bese dosta nadezen igrac, imase dobri nastapi vo Metalurg, ocekuvav deka ke prerasne vo soliden igrac ama ne mi e jasno sto se slucuva so nego, deluva kako od mars da e padnat, vo mnogu nadolna linija e so formata, so takvi nastapi beter od Pecenkovski ke izleze.

Вратио се шиме, ајде спремај се принцот го испуштивме од раце ќе треба да поможиш за опстанокот [emoji16]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Nema problem se za Pelister samo neka dzvoni pobrzo kapino oti rabota baram :pistoldz:

Гледам по фејсбук на објави за дербито почнува да се коментира, старото добро ривалство бт-ск, се прај тензија и еуфорија уште од сега. :oleee:Времиња сме немале добро дерби. Душата ми плачи дека нема публика, Комити заборајв веќе како изгледат.... :(

Замислете само да беше се нормално и во сабота да се праеше гостување, 500 бараби да се испраевме во Јане. :sekcza:
Последно гостување во Ск со Рк.Вардар ми беше на Кале, околу 2010-11 година не ми текнува точно, само неколку души бевме малолетни, одвај не зедоја со 300 плачења, памтам 1 автобус и 1 комбе бевме.

EDIT:
Еве ја утакмицата, 2010 било

Одиме на победа :vozbud:

Пс. Еден скопјанец има да ви кажи нешто.
Screenshot_20210324-124823_Facebook.jpg

Последно уредено:
D61B0A88-E413-488A-ACAC-BDDE990D58C0.jpeg
nedela e ili sabota sea so vatrostalna ?

Ја препраја, можи поради реваншот во германија... не е битно. Штета, голема штета без публика шо ќе се игра. Па дали можи да замислите која еуфорија ќе беше, ако имавме и одобрено гостовање. Лудила... да се надеваме догодина ќе гостоваме таму како шампиони. Се освен пораз од над 4,5 разлика е добро

Гледам по фејсбук на објави за дербито почнува да се коментира, старото добро ривалство бт-ск, се прај тензија и еуфорија уште од сега. :oleee:Времиња сме немале добро дерби. Душата ми плачи дека нема публика, Комити заборајв веќе како изгледат.... :(

Замислете само да беше се нормално и во сабота да се праеше гостување, 500 бараби да се испраевме во Јане. :sekcza:
Последно гостување во Ск со Рк.Вардар ми беше на Кале, околу 2010-11 година не ми текнува точно, само неколку души бевме малолетни, одвај не зедоја со 300 плачења, памтам 1 автобус и 1 комбе бевме.

EDIT:
Еве ја утакмицата, 2010 било

Одиме на победа :vozbud:

Пс. Еден скопјанец има да ви кажи нешто.
Прегледај го приврзокот 289209
Прво и единествено гостување мислам ми било во кале. Точно еден бус и комбе бевме падна добро навивање.

Прво и единествено гостување мислам ми било во кале. Точно еден бус и комбе бевме падна добро навивање.
Рамбо беше со нас таа утакмица, ни викаја цигани, па ние шутка нив па тие каде ви е сонцето хаххаха... уба утакмица. Парола имавме изваено Кале наша рута за Младост треба муда. Ние околу 100 тие беа не поќе од 250.И таа утакмица ради нас се собраја, иначе не навиваја редовно ракомет.

Рамбо беше со нас таа утакмица, ни викаја цигани, па ние шутка нив па тие каде ви е сонцето хаххаха... уба утакмица. Парола имавме изваено Кале наша рута за Младост треба муда. Ние околу 100 тие беа не поќе од 250.И таа утакмица ради нас се собраја, иначе не навиваја редовно ракомет.
Точно е се , алал да ти е на меморијата , рамбо на сите идеше со апоел,работнички куп полифинале мацата ко љуфна... легенда битолска

А кога навивале или поточно кажано за кој навивале. Ништо чудно после ова сезона ако доживеат катастрофа и тотално да ги снема од картата. Сега за брзо ко ќе му прсни скандалот со картите шо ги продаваа кој страм ќе бидат. Тие мочани 50.000 евра шо ги собраа се поделени помегу 2-3ца паразити кој се шлепат (ги дупат буљашите како сакат) едно 20-25 години. Ако бе нека ги дупат тоа сакат тие убо им е.
Ма нека им кисни хаха.

Кај ти текна на паролата, ја имав скроз забораено. Еве сличе :pijani:

FB_IMG_1616605819851.jpg

Ги читам скопјанките мн појак тим имале аахаххаха.... фичо талевски со Мандалиниќ ќе го токмат, или деснио бек чупиќ со Мараш, гаџа со Периќ.... Божжеее, ахххх само ден да имат колку ќеф ќе ми се напрај да ги подмочниме среде ск.

Pa realno mnogu oslaben ke e Pelister bez najjakite ke igrame Kusan, Vegar i Hendavi :unsure: bez golman miravci da go tepame ke e tesko prvata utakmica, zato vo Bitola ke go krkat sigurno! :D

p.s. Da mi kazi nekoj ako mozi oti nema Ckembarski pesni na utakmicite??? (tuku samo ona himnata lajnarska)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom