Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Станиќ не една, туку неколку недели уназад нема доаѓано на тренинг.![]()
Da Cervar rece deka 7 dena vekje ne idel na treninzi.
Не 7 дена туку три недели нема дојдено на тренинг. На што личи тоа?
Абе тој и пред тоа сам си кажуваше дека не е многу често на тренинг уште минатата година кога немаше ни трага од глупостиве,онака како низ смеа низ шала,и ок се додека кинеше на утакмици од клубот го пуштале послободно,ама сега кога ја навлече цела лутина на себе плата нема да земе ако не се појави на тренинг.
Не знам каква е ситуацијата со Станиќ ама дај кажи ми кој од овие играчи правел вакви работи како него? А и не ми е јасно зошто на листава е Ракчевиќ?
Не знам каква е ситуацијата со Станиќ ама дај кажи ми кој од овие играчи правел вакви работи како него? А и не ми е јасно зошто на листава е Ракчевиќ?
а кога тебе и на таквите ќе им стани јасно дека ова не е фан клуб вардар? шо к.р бараш тука, па и провоцираш? после ќе бараат правда и за тебе, ко за сабјава, ако ти стегни некој од модераторите бан.Не ти е јасно затоа што пратите ракомет 3 години и мислите дека сте најголемите експерти за ракомет, затоа подобро ќутете си, попаметни сте.
поправи ме ако грешам, но на сите тие играчи кои се погоре споменати, или им истекуваше договорот за 6 месеци или на крајот од сезоната, или вардар ги избрка. тука нема ништо нелегално или подло.Се сложувам дека никој од нив не правел проблеми какви што прави сега Станиќ, ама од друга страна откако Минчо ќе замафташе со купчето пари, играчите веднаш трчаа накај Автокоманда и никој од Вардар не им направи проблем за тоа. Да не заборавиме дека Додер потпиша договор со вас пред финалето на купот на Македонија.
И да, моја грешка е за Ракчевиќ, сори.. само и овој стручњаков под тебе, @Шота Буби ја оплескал до даска. Младен после Вардар изигра една сезона во тогаш амбициозната Колубара (во истата сезона го потпишаа и Прибак), па после дојде кај вас.
од колубараовај заборавил дека ракчевиќ од Пелистер дојде![]()
металург ептен идиотски изигра летово шо не го пушти станиќ да си оди, макар и за пониска сума. јес дека е екстра класа, ама голем идиот испадна.Не знам каква е ситуацијата со Станиќ ама дај кажи ми кој од овие играчи правел вакви работи како него? А и не ми е јасно зошто на листава е Ракчевиќ?
а кога тебе и на таквите ќе им стани јасно дека ова не е фан клуб вардар? шо к.р бараш тука, па и провоцираш? после ќе бараат правда и за тебе, ко за сабјава, ако ти стегни некој од модераторите бан.
вашето сељачко и простачко понашање ги надминува границите на дозволеното. појче и ти, а и останатите сте тука, а не во фан клуб вардар.
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 22:12 ---
поправи ме ако грешам, но на сите тие играчи кои се погоре споменати, или им истекуваше договорот за 6 месеци или на крајот од сезоната, или вардар ги избрка. тука нема ништо нелегално или подло.
проблемот со станиќ е сосема обратен. подло е то шо го прави самс (ако е вистина), пошто станиќ има уште 2 години договор.
во случајот со додер, реално, според мене, не е ич подло. зошто? е па, ако вардар толку многу го сакаше и ценеше како играч, ќе потпишеше продолжение на договорот со него уште од нова година.Јас се сложувам дека е подло, ама кажи сега и ти дали не беше подло да се потпише со капитенот на ривалот и тоа да го објавиш во медиумите пред натпреварите кои решаваа за титулите во националниот куп и првенството. Значи се навраќам само на случајот со Додер, доволно е.
ако то шо го напиша не е провокација и оф топик, незнам шо е.Извини дечко а зошто да бидам баниран?Никого не навредив јас, а тебе што к.р ти е стварно не ми е јасно, ти да не си модератор па да ми мрсиш ....Да не не смеам случајно да пишувам на темава? Си има модератори, има кој да мисли, не се секирај ти. Не провоцирам јас не се секирај не се спуштам на ваше ниво. И не си барај рчки со сила, немам намера да ти враќам и да одам оф-топик.
Како бе не е подло? И уште 1 месец да имале што има везе? Тајно се потпишуваа договори. Што се криви РК Вардар, што Станиќ е нестабилен и неблагодарен на клубот пред се.
во случајот со додер, реално, според мене, не е ич подло. зошто? е па, ако вардар толку многу го сакаше и ценеше како играч, ќе потпишеше продолжение на договорот со него уште од нова година.
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 22:19 ---
ако то шо го напиша не е провокација и оф топик, незнам шо е.
1.кој сме то ние?
2.кај сум те провоцирал?
он-правилата се јасни. секој играч има право да преговара со било кој друг тим, ако има уште 6 месеци преостанат договор.
вардар не е крив, ама јас да сум ко минчо, станиќ би го уништил како играч до даска, без оглед на последиците по клубот.