Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Наместо отказ во септември за изгубена Ла лига и КДР, отказот го добива у блага форма нешто подоцна и ради ЛШ му се дава шанса да си излезе сам ко победник поднесувајќи си отказ.

Сигурно пак не е сакал да купува никого а Перез се влажни на играчи од Свецко првенство...

Што е тука е му благодарам за мотивацијата што ја даде на играчите да освојат што освоија.

Ајде идеме сеа Венгер ин или Конте ин :D

Мораше ваква промена да се деси да се размрда тимов,сигурен сум доколку останеше Зизу и следнава сезона тимов ќе играше без никаква мотивација, нов тренер нова средина нови цели, бирам Гути ради што е вистински човек во ова време за Реал.

Баш би гледале интересен фудбал со Венгер. Титулите никако не ви се загарентирани :D
Најголемиот проблем во Арсенал беше што не можеше да склопи идеална стартна 11ка поради заминувањето на клучните играчи. Овде во Реал би наследил веќе шампионски тим.

Не ми текнуе кој беше ама памтам таму пред полусезона, кога више ни избега Барса у ЛаЛига, мн јако го исхејтавме Зизу и баш зборевме како Копа едино ќе освои и ќе треба да се брка :D
Мислам дека беше #ob1, ако не беше ти се извињавам :) , а сеа сите у несвес паѓаме.... шо то значи тајминг, браво за Зизу за тајмингов за оставкава и Фала му ептеМ за сите радости, и курчења со трофеиве шо но ги приушти.
Реално пример е за секој и како човек, смирен, самоуверен, па дури и на финалево дур сите ние бевме до негде напнати, Он си искача на терен лабав, насмеан .свака му час...

Баш би гледале интересен фудбал со Венгер. Титулите никако не ви се загарентирани :D
Најголемиот проблем во Арсенал беше што не можеше да склопи идеална стартна 11ка поради заминувањето на клучните играчи. Овде во Реал би наследил веќе шампионски тим.
и се освен ЛШ ќе му е неуспех.башка и кој и да биде тренер, иде у заебана ситуација...фановите се навикнати на ЛШ титули ко од шала....а тоа е огромен притисок

Не ми текнуе кој беше ама памтам таму пред полусезона, кога више ни избега Барса у ЛаЛига, мн јако го исхејтавме Зизу и баш зборевме како Копа едино ќе освои и ќе треба да се брка :D
Мислам дека беше #ob1, ако не беше ти се извињавам :) , а сеа сите у несвес паѓаме.... шо то значи тајминг, браво за Зизу за тајмингов за оставкава и Фала му ептеМ за сите радости, и курчења со трофеиве шо но ги приушти.
Реално пример е за секој и како човек, смирен, самоуверен, па дури и на финалево дур сите ние бевме до негде напнати, Он си искача на терен лабав, насмеан .свака му час...
Мислам дека ја бев. :D
Али не го хејтав и не сакав да го продадат, туку муабетот ми беше што ако останевме со 0 титули мислам дека Перез ќе го отпуштеше, тоа го зборев тогаш. Исто го критикував што мислеше дека клупата и оваа сезона ќе му ја донесе титулата во лига, само што минатата сезона на клупа му беа Хамез и Мората. :)

As recently as March 30, the former Los Blancos coach was repeatedly asked about his future at the Estadio Santiago Bernabeu, but he maintained he wasn't going anywhere.

"I would like to continue as coach of Real Madrid," he explained in his pre-match press conference ahead of the clash with Las Palmas.

"I like football, and I like the job I'm doing.

"I know the club I'm at very well, but you know how football can be, if it was entirely up to me then I'll still be with Real Madrid and I'll be here as long as possible."

Чудно .... o_O

Ако го земат Венгер за Алкоркон ќе навивам додека не го отпуштат. По дебил тренер нема од него.

Реал наводно веќе го контактирале Покетино. Чекале одговор од него што е можно поскоро. Во новиот договор на Покетино немало конкретно клаузула која му овозможувала да преговара со Реал туку имал усмен договор со евреинот дека доколку го побара Реал дека може да преговара со нив.

И на Модрич пред да потпиши нов договор со Тотенхем му ветиле дека ќе го пуштат ако го побара Реал мислам, па после Леви му рече кој те еба и имаше плачки и натегања :icon_lol: Или за било кој клуб беше не ми текнува знам Челзи имаа сага со него една година пред вие да го купите

И на Модрич пред да потпиши нов договор со Тотенхем му ветиле дека ќе го пуштат ако го побара Реал мислам, па после Леви му рече кој те еба и имаше плачки и натегања :icon_lol: Или за било кој клуб беше не ми текнува знам Челзи имаа сага со него една година пред вие да го купите
Истото лето беше. Челзи нудеше и повеќе пари, ама не попушти Леви о го дадд во Реал за помалце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom