Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
go cuvaat da ne se povredi pa da nejke nikoj da go kupi.. vaka dur e citav daj go nego i uste 50 milki i zemaj go de gea.Змејот го чуваат за финале![]()
Што згреши денеска Кејлор? Освен голот, што според мене не требаше да иде на проценка туку требаше да си седи на прва статива, ништо друго не згреши. Дури имаше и 3-4 одлични интервенции. Не заебавај, секое лето замараат дека ќе донесат нов голман во тимов, и секоја година човеков си брани на ниво, нит се буни нит ништо. Далеку други послаби играчи имаше од него денеска на терен.Не може да се изигра поужасен меч од Карвахал. Добро е што се повреди ќе изгубевме инаку.
За Кејлор не ми се ни пишува, фала ти за све и мрш од Рејал.
Имам некое чувство како да тепавме на гости против Леганес во лигата од што беа ужасни германците.
Среќа што ние сме бледа сенка, иначе да играа вака лани 4 гола ќе јадеа пак како од шала.
Што згреши денеска Кејлор? Освен голот, што според мене не требаше да иде на проценка туку требаше да си седи на прва статива, ништо друго не згреши. Дури имаше и 3-4 одлични интервенции. Не заебавај, секое лето замараат дека ќе донесат нов голман во тимов, и секоја година човеков си брани на ниво, нит се буни нит ништо. Далеку други послаби играчи имаше од него денеска на терен.
Шанса за змејотКарвахал аут 2-3 недели. Се надевам дека ќе се врати Начо на време не сакам да експериментира со Лукас Васкез како десен бек на реваншот.