Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
фан клубов позамрен од формата на дајмонд бој :( Полуфиналеее бе ало! :D:D ебате презаситените

Се моли трењерот да им каже на црните дека играат полуфинале ЛШ, а не Ауди Куп.

Не може да се изигра поужасен меч од Карвахал. Добро е што се повреди ќе изгубевме инаку.
За Кејлор не ми се ни пишува, фала ти за све и мрш од Рејал.
Имам некое чувство како да тепавме на гости против Леганес во лигата од што беа ужасни германците.
Среќа што ние сме бледа сенка, иначе да играа вака лани 4 гола ќе јадеа пак како од шала.

Не може да се изигра поужасен меч од Карвахал. Добро е што се повреди ќе изгубевме инаку.
За Кејлор не ми се ни пишува, фала ти за све и мрш од Рејал.
Имам некое чувство како да тепавме на гости против Леганес во лигата од што беа ужасни германците.
Среќа што ние сме бледа сенка, иначе да играа вака лани 4 гола ќе јадеа пак како од шала.
Што згреши денеска Кејлор? Освен голот, што според мене не требаше да иде на проценка туку требаше да си седи на прва статива, ништо друго не згреши. Дури имаше и 3-4 одлични интервенции. Не заебавај, секое лето замараат дека ќе донесат нов голман во тимов, и секоја година човеков си брани на ниво, нит се буни нит ништо. Далеку други послаби играчи имаше од него денеска на терен.

Што згреши денеска Кејлор? Освен голот, што според мене не требаше да иде на проценка туку требаше да си седи на прва статива, ништо друго не згреши. Дури имаше и 3-4 одлични интервенции. Не заебавај, секое лето замараат дека ќе донесат нов голман во тимов, и секоја година човеков си брани на ниво, нит се буни нит ништо. Далеку други послаби играчи имаше од него денеска на терен.

Не ти е ова Хетафе па после секоја утакмица да викаме ОСВЕН ГОЛОТ.
Против Јувентус исто ужас беше.
Едноставно во Реал треба да брани топ 5 голман, а Кејлор е добар, но не е ни во топ 10 голмани моментално.

Истово и за Хандановиќ пробувам да го објаснам во фк Интер, со тоа што разликата меѓу Реал и Интер е што Реал може да си дозволи да земе светска класа голман и да го исшутира Навас ко партал, а Интер не може да земе подобар голман од Ханда во моментов. Добар бил, фаќал зицери, а тоа што не знае нафрлена топка да процени ич нема врска, или што е линијаш... Исто и Навас, брани добро и се тоа, ама прави такви идиотски киксови да тоа е страшно. За малце ќе испаднеа Реал ради него против Јуве, два чисти гола на негова душа. И денес резил од поставување за голот, срам ме облеа кога видов што направи.

Секоја топка во петерец паничеа стоперите и ќе се потепаа кој да ја изфрли. Никаква доверба немаа во Кејлор, скоро од рацете ко да му ја избиваа :sick:

Карвахал аут 2-3 недели. Се надевам дека ќе се врати Начо на време не сакам да експериментира со Лукас Васкез како десен бек на реваншот.

Карвахал аут 2-3 недели. Се надевам дека ќе се врати Начо на време не сакам да експериментира со Лукас Васкез како десен бек на реваншот.
Шанса за змејот :pos:

giphy.gif

Oдлична прегледност :pos::pos::pos:

Која ебана прегледност кај Бензема у земја гледа и прво и основно Роналдо го бара да му подаде.
Иначе немаше да биде фер да им го шибневме ова у 92 мин. и 1:2 ни е премија на утакмицава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom