Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
бензема ќе може во среда... сега ради претпазливост го чуваат аман колку години навивате за реал не е сваќате филозофијава..

Што го ставате сите Хамес крило кога тој најдобро игра АМ?
Ако го гледаше првото класико на Бернабе, а сигурен сум оти си го гледал, тогаш знаеш оти е подобро да игра десно крило. Како прво у таа формација ги користиме најдобрите играчи шо ги имаме за во среден ред, знаејќи дека со 4-3-3 еден од нив мора да седи на клупа, во тој случај Иско кој мислам оти многу добро игра и е корисен на позиција лево крило во 4-4-2 зад Роналдо. Е сега у целата таа филозофија пречка е Бејл, кој според незнам кои причини ‚‚мора‘‘ да игра на секоја утакмица, а доколку учествува и он во 4-4-2 би бил десно крило, и автоматски повторно еден од средината ќе мора да седи на клупа. Е сеа, шо е тоа е, in Carlo we trust, па ќе видиме :)

Ако го гледаше првото класико на Бернабе, а сигурен сум оти си го гледал, тогаш знаеш оти е подобро да игра десно крило. Како прво у таа формација ги користиме најдобрите играчи шо ги имаме за во среден ред, знаејќи дека со 4-3-3 еден од нив мора да седи на клупа, во тој случај Иско кој мислам оти многу добро игра и е корисен на позиција лево крило во 4-4-2 зад Роналдо. Е сега у целата таа филозофија пречка е Бејл, кој според незнам кои причини ‚‚мора‘‘ да игра на секоја утакмица, а доколку учествува и он во 4-4-2 би бил десно крило, и автоматски повторно еден од средината ќе мора да седи на клупа. Е сеа, шо е тоа е, in Carlo we trust, па ќе видиме :)
Клипов баш и не се согласува со тебе. За да може да се каже дека Хамес игра добро на крило, треба маме да ебава на бековите, да растура со странични продори, а тоа на видеово не е случај. Играше лево на класикото затоа што го немаше Бејл, ама сите обиди му беа влегувања во средина. Он ти е типичен AM, или со други зборови, Озил што дава голови.

^
За муабетов од погоре на смеење кажуваше еден човек од Охрид за едно село Рамне блиску тука до Охрид кога решиле да прават фудбалски тим имале 2ца цигани и не можеле да се погодат за формација и едниот им рекол крилите бекој бекојте крили ќе игрет ! Така и во реал крилата во средина на АМ а бекојте крила . И после ќе речит рамос како еден од кај нас се вртам барам бек бек немат .

Ам ко крилата не си ја вршет работата... Него мене ме интересира дали финансиски се исплатеше трансферот на Бејл. После две години сигурно има некакви резултати, позитивни или негативни.

Секако дека да. Секој трансфер е финансиски исплатлив за нас.
Флорентино ни е прецедник, не за друго. :kafence:

Parite Real si gi vratija i od edniot i od drugiot i toa duplo,e sega kolku napravija za klubot e diskutabilno

Стартна 11-ка за денес:
Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Isco, Modric, Kroos, James; Bale y Cristiano.

клупа: Keylor Navas, Nacho, Carvajal, Lucas Silva, Illarra, Jese, Chicharito.

Се повреди Бејл а мене малце ми е мерак...

fala ti. bez tebe I da izgubeme u sreda krivo da ne mi e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom