Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Познавајќи го Анчелоти, нема да ме чуди и со Арбелоа да почне.

Абе ги газиме шо ви е,3-1 конечен ајде патетико дома :P

Иначе,Коентрао да биде спремен ќе биде добро,не е некој трап од типот на Арбелоа, и тој може да прави продори и да го разработи ЦР7...Знаеме дека не е Марсело,ама то е то,..

А и да,Коентаро може не е толку добар колку Марсело офанзива,но дефанзива е и те како подобар од чупи

Супер си е Коентрао и напад. Вие Марсело го правите ко Роналдињо да е :D
Си ги буши Коентрао на продори плус знае да додаде за гол ако ви текнуе лани против Срањерн 04 на домашната утакмица му даде топка на тацна на Безвеза.

Karim is injured :(
Marca.com

Дали само јас сум единсвен на форумов што мисли дека Чичарито ќе го купи Реал а Касемиро ќе се врати од позајмица и секако трансверот од Данило ќе го заокружи купувањето на играчи на лето во Реал?

Дали само јас сум единсвен на форумов што мисли дека Чичарито ќе го купи Реал а Касемиро ќе се врати од позајмица и секако трансверот од Данило ќе го заокружи купувањето на играчи на лето во Реал?
Само ти Санде :)

Отиде Бензе у курац. Чича ќе ја спасува сезоната.

Ако не игра Карим, Иско ќе игра. Каков Чичарито, тој ни против Гранада дома не добиваше шанса не пак у 1/4 финале ЛШ.

Незнам дали е добра или лоша работа неиграњето на Бензема... Времето ќе си кажи ама не губиме којзнае кој така да, без страв :D

Не дека посакувам на некого повреда, скраја да е, ама претпочитам без началникот да сме отколку без Бензема.

-------------------------Икер-----------------------
Карвахал-----Варан-----Рамос----Коентрао
Хамес-------Модрич-----Крос----------Иско
-----------------Бејл--------Роналдо--------------

Хајде да се играмо :cool:

Што го ставате сите Хамес крило кога тој најдобро игра АМ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom