Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Добро,али титула е титула..Реал треба да гази,имаат најјаки играчи,тренер прва лига,и пак не бива..Не е ништо изгубено, (освен Купот) други се е во игра..Ние од старт ја утнавме,ептен лесни утакмици изгубивме,и тоа е тоа..Ќе видиме утре што ке испадне,само да не го избркаат Карло
Абе какво бркање. Ја не алудирав со моите постови да се избрка баш напротив сакам да остане уште една сезона. Али факт е дека се што кажав досега е точно, тоа се факти кои мора да ги среди. Ако не се поправи за следната тогаш нека го шитнат ич не ми е гајле.

а најногу мака од се ми е за оваа..
11073818_10206019186376310_122859234_n.jpg

a имаше многу елементи за тоа....али коа не сака среќата...шта чемо :D

Мора на секое класико да примаме пацерски голови бе :D

Никогаш немаме спортска среќа против овие, све некои непостоечки играчи како Бартра и Матје не полнат :D

Мора на секое класико да примаме пацерски голови бе :D

Никогаш немаме спортска среќа против овие, све некои непостоечки играчи како Бартра и Матје не полнат :D
Брат на нив Бејл им го зема купот, замисли они како се осеќаат :pos:

Од целава ситуација општо за Реал, највише ми е жал за Хесе. Каков играч ќе беше, и еден момент му ја еба цела кариера. Стварно ми е жал, најпаметно ќе биде да го пуштат негде на позајмица, барем да проба да се врати. Вака со лимитирана минутажа, тешко.

Од целава ситуација општо за Реал, највише ми е жал за Хесе. Каков играч ќе беше, и еден момент му ја еба цела кариера. Стварно ми е жал, најпаметно ќе биде да го пуштат негде на позајмица, барем да проба да се врати. Вака со лимитирана минутажа, тешко.

Бензема каква мајсторија..Тоа ретко се дешава.

Последните 30 мин,кога веќе се виде дека средината ни се измори,и се очекуваше од BBC да презема нешто,Герет Бејл имал неверојатни 2 успешни додавања...
11049640_787989887959249_742030632184985882_n.png

Цели 30 мин,кога тимот губи,и требаше копукот да се врати и да презема нешто во свои раце,тој имал само 2 успешни додавања...

Ма иди таму дај го во УТД или Сити за 100мил како што се шпекулира, и нека ора на англиските екипи..дечково освен спринт,нема ништо друго што може да извади од ракав...
Со позиционирање на 2 играчи,еден позади и еден директно да го напаѓа, цели 90 мин да му дават топка само на него,нема да направи ништо,ама баш ништо..а 90% од екипите во Шпанија се бранат против Реал..
Реално,против барса очекував баш тој да направи нешто,бидејќи им е високо излезена задната линија,ама ништо...
Треба сериозно да се размислува за да го продадат мислам,сеуште кога можат да му земат парите...

На негово место да би заиграл некој брз играч со техника(Стерлинг, Харзард :D ) мислам дека би биле 10пати поопасни.

Исто и против Атлетико ,ако се врати Хамес,Бејл не треба ни да игра..со неговиот стил на игра,против терористите нема ама БАШ ИЧ шанса за да придонесе нешто.со нивната поставеност и пожртвуваност..
БАЛЕ АУТ!

Шо е фантазијата ? де пообјасни малку

Стварно нз на што мисли дечкото..
Дали на тоа за Бејл да си оди...ако е на тоа,и ако мисли дека тоа е нешто невозможно,греши многу :D
Eве и фановите почнаа да го напаѓаат (https://www.youtube.com/watch?v=A0TfReZpQh0 ), првата утакмица на Бернабе ќе има свирежи при секој допир со топка...и така почнуваат тие работи.а и 100кк+ за Перез,нема ни да размисли..тој Озил го даде,не па овој коњот..

А ако е за тоа да се донесе некој брз техничар на крило од типот на Стерлинг или Хазард,и ако мисли тоа да е фантазија,дечково не знае што значи Перез во модерниот фудбал и трансферите... :D

Како што кажа @SanIker, го немаме тој момент, таа среќа последниов период на Ел Класико. Премногу пропуштени шанси и нормално непишаното правило ни се деси.

Модриќ, гениј. Штета што кондиционо не беше спремен (пред се штета што беше доста време повреден) имаше и во второ полувреме да си владее на терен. Бензема исто така изигра одлично.
И не ми се верува Роналдо што промарши еј, неверојатно.

Бејл е за шамари и седнување на клупа чисто онака да се свести кај се наоѓа. Не игра во факинг Сити или ПСЖ бе, 100 милиони немаш луксус да си го ладиш ебате лиглето.
И на Икер изгледа му дојде време за преселба во МЛС, ептен пацерски голот на Суарез.

Супер натпревар со оглед на лошата форма во вторава полусезона.

Сам ќе си побара трансфер Бејл на крајот на сезонава, ради тоа вчера што му го направиле.
Какви куртони од навивачи има клубов тоа е страшно нешто.

Сам ќе си побара трансфер Бејл на крајот на сезонава, ради тоа вчера што му го направиле.
Неможат да бидaт повеќе во право. Повеќе го интересира мрснана коса и играње голф отколку да се врати да помага одбрана и да издрибла еден просечен играч :D

Што да му прават?Да го милуваат по јајца?Јас мислам дека е заслужено..Проба,не се вклопи во Мадрид и нека си оди додека може да се земе добра пара за него..Еве го веќе пола и повеќе сезона го нема никаде,освен титулата во Купот друго ништо невидовме од него..А платен е премногу..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom