Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро де, никој не збори за цела сезона. Ја бев прв што цела сезона го критикуе, и ќе продолжим ако не смени нешто.За разлика од вас двајца ја не судам после една утакмица, Бејл треба уште многу да покаже за да надомести за све што не покажал овие 5 месеци.[DOUBLEPOST=1423955828][/DOUBLEPOST]
Зарем треба да кажам браво затоа што на една утакмица покажал дека знае да го прави тоа за што е доведен и зема огромна плата? Тоа е минимум што треба да го прави. Како што реков, мене за да ме убеди треба повеќе. Моментални блесоци, момент на инспирација, кратки споеви не ме интересираат. Сакам константност. Ако во наредните утакмици покаже дека има намера да ја крева формата, јас ќе бидам првиот што ќе го пофали. Во спротивно, well..Добро де, никој не збори за цела сезона. Ја бев прв што цела сезона го критикуе, и ќе продолжим ако не смени нешто.
Ама муабетот беше за вчерашната утакмица, на која што факт е дека ја изигра можеби најдобрата партија сезонава. Разликата од авион се гледаше. Од желба за игра, дриблинзи, скоро секој дуел го доби со противничките играчи, добри нафрлувања итн. Секоја поопасна акција од него почнуваше. Плус и у дефанзива покриваше. Реков, желбата за игра од авион му се познаваше, нешто што го немаше цела полу-сезона.
Е сега, нормално дека со ова не се извадил за цела сезона. Ама нека си тера како вчера и супер ќе биде.
И не ми го чепкајте Иљара бе! Праем крајни напори да го донесем у Тетекс, да му ја спасим кариерата![]()
Не се сеќавам дека сум рекол дека е добар играч@apidrone, се надевам дека после овие неколку утакмици откако Иљараменди доби поголема минутажа, ти стана и тебе јасно за каков лимитиран труп станува збор![]()
Јас сум еден од ретките што го брани Карло што ретко ротира. И што мисли дека повредиве немаат врска со реткото ротирање.Да, се извинувам. @Drain беше тој силно шо го бранеше, ама и ти пред неколку страници се смееше кога го правев муабетот дека резервите од средниот ред а и цела клупа моментално се очајни.