Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Називот дип лајинг е поради тоа што природна позиција му е малце пред централните бекови, не заради додавање дубоко, ама ај, не знае да додава дубоко, да те послушаме.

Играч што не знае да задржи топка, а е од средниот ред не може да игра за Реал. Што ќе прави Иљараменди ако го ставиш пред стоперите? Они да му подадат топка за он да им ја врати? Тоа и Гравесен знае.

Ова пак поттикнува нови прашања, како на пример зошто го донесоа Лукас, не е тип на играч ни како Крос ни пак Модрич, или пак како Кедира се задржа толку многу во Реал а незнае да задржи топка, или пак Алонсо, кога мамето му го ебеа екипи шо играа пресинг.

Во животот не сум бранел до толку играч да му се сневиди. Сметам дека Иљара може да покаже многу ако му се дадеа подобри услови.
Единствено се сложувам дека моментално е многу опаднат играч, а дали ќе може да се врати ќе покаже догодина кога ќе иде у нова екипа.

Касемиро ќе се врати нема место за Илара :cool:

Ова пак поттикнува нови прашања, како на пример зошто го донесоа Лукас, не е тип на играч ни како Крос ни пак Модрич, или пак како Кедира се задржа толку многу во Реал а незнае да задржи топка, или пак Алонсо, кога мамето му го ебеа екипи шо играа пресинг.

Во животот не сум бранел до толку играч да му се сневиди. Сметам дека Иљара може да покаже многу ако му се дадеа подобри услови.
Единствено се сложувам дека моментално е многу опаднат играч, а дали ќе може да се врати ќе покаже догодина кога ќе иде у нова екипа.
Мене ме интересира што точно ти гледаш во Иљара, или со други зборови, зошто сметаш дека заслужува шанса. Само да не биде од типот „па ако можеше оној, зошто не и овој“. Не, стриктно за Иљара збориме.
Лукас не знам зошто го доведоа, го немам гледано претходно, треба време за да оформам мислење. Ама и Кедира и Алонсо си имаа(т) свои квалитети. Првиот под Мурињо играше солидно во дефанзива, едино ми сметаше што премногу идеше напред и ги гушеше нападите (жими голот што го даде на Камп Ноу). Сега гледаме дека не му се игра. За Алонсо не знам зошто воопшто го праиме муабетов.

^
Затоа што рече дека играч што незнае да задржи топка не треба да игра за Реал.

Иљара заслужуваше шанса, 100 пати пишав зошто, сега е касно, џабе ви дискутирам кога вие ќе си продужите со истото дека е срање играч блаблабла, подавал до одбраната, не давал асистенции. Терајте си по ваше и готово.

U sreda igrame ebago :) I daj otvorite si tema za illara I bale, stvarno napnate

У Среда ќе се види кој пристап го имаат играчите во ЛШ...
Оптимист сум дека сериозно ќе загризат уште на почетокот,едно е сигурно,нема да биде лесно како лани,но со било која предност би бил задоволен,макар и 0-1

Пепе е повикан за со Шалке!

REAL MADRID SQUAD:
Goalkeepers:
Casillas, Keylor Navas and Pacheco.
Defenders: Varane, Pepe, Derik, Marcelo, Carvajal, Arbeloa and Nacho.
Midfielders: Kroos, Bale, Isco, Illarra, Medrán, Lucas Silva.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Jesé, Benzema and Chicharito.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom