Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Luis_Gustavo_ConfedCup2013Champions17.jpg

овој нема фаца за во Реал :D

Де Шиљо, Луиз Густаво и Љоренте. Овој вториов е најблиску пошто се споменуваше и ако замине Кедира. За сите тројца нема време, за овој првиов и поарно шо нема...
Де Шиљо е вонбрачно дете на Карло ваљда, немам појма од кај го извадија.
Луиз Густаво е споменуван точно, а како игра моментално појма неам, знам беше добар во Баерн на времето.
Љоренте првпат слушам. Знам дека демек Карло бил заинтересиран за некојси напаѓач од серие А, може овој да е.

Патем која ти е теоријата од соблекувалната?

+

Cristiano : "Možeš kupiti 40 igrača svjetske klase i i dalje nemati veliki tim."

"Ne kažem da su naša nova pojačanja loša, ostaje nam da vidimo i prosudimo na kraju sezone."

или во превод- ,, не ми се допаѓаат трансферите ова лето,,

чао пријатно.ако има во рок од 2 дена 2 играчи нови,можеби ќе не биде,ако не,ЛИОН 2.0 .

Де Шиљо е вонбрачно дете на Карло ваљда, немам појма од кај го извадија.
Луиз Густаво е споменуван точно, а како игра моментално појма неам, знам беше добар во Баерн на времето.
Љоренте првпат слушам. Знам дека демек Карло бил заинтересиран за некојси напаѓач од серие А, може овој да е.

Патем која ти е теоријата од соблекувалната?

Шпицот за кој Карло е заинтересиран е изгледа Дестро. :pos:

http://www.sportyou.es/blog/futbol/2014/08/28/mattia-destro-el-9-que-quiere-ancelotti-502972.html

Љоренте е демек алтернатива за Негредо, за да се врати еден кантеранос во екипата по давањето на Мората.

Теоријата, она што го постирав погоре. Дека имаше поделба во соблекувалната е јавна тајна. Дека за жал, играчот кој е „најскаран“ со сите е баш капитенот, најлошиот можен случај исто е познато. Ете сега, дали сам или добил „наредба“ решава да ги викне на ручек Роналдо и Рамос. Со првиот автоматски идат и Пепе, Марсело и Коентрао, а со вториот да ја поврати нарушената доверба која пукнала лани како што пишаа многумина тогаш.

"Di Maria (who was the one last Argentinian) was also close to the group "Spainards" including Alonso, Arbeloa, Diego, Carvajal, Nacho and not to often Jese and the vice-capitan Ramos."

Муабетите и ланската сезона беа дека сите овие (освен младиве Карвахал, Начо, Хесе плус Иљара и Иско) не се мирисаат со Икер.

Како и да ја свртиш, во поглед на односите у соблекувална, за жал Икер е канцерот. Сеа со овие дешавки сакаат да го „решат“ тој проблем. Дали ќе го решат на добро или на лошо ќе видиме, јас лично сакав да биде обратно решено тоа, али...

.. врти сучи, на крајот од кариерата Икер брани прелошо што не е својствено за легенда и world class голман. Како капитен, наместо тој да биде алфа и омега, тој раздор ви прави во екипата. И ова не е од денес, вратете се уште од времето со Мурињо и Роналдо кој закачки ги имаа.

Срамота. Кога можевте Раул да го дадете.. незнам што толку е гледан како златно јајце Икер. Диего ми беше сто пати по харизматичен, а и подобар голман минатата сезона.

Да не беше таа легендарна шпанска репрезентација, многу од играчите во Реал и Барса немаше да си земаат толку за право. Али, што е тука е.. па мора да се трпи.

Раул го избрка Дел Боске, Икер ги избрка Мурињо, Чаби, Арбелоа а кај и да е и на Карло ќе му ги даде клоците. Јебем ти легендите на чело со идиотот Перез.
Клубот стана права калакурница

Во меѓувреме....

ту милионс :cool:

Шо знам веќе, проблемите во соблекувалната се од поодамна.
Знам дека иако личи да имаме замени за секоја позиција на теренот, сепак балансот е ужасен во екипата, тоа што мора да играат скапите засилувања е преку секоја граница.
Незнам што е тоа што го исплаши и изнервира Алонсо у 5 до 12 да бега од Реал. Мислам секоја чест, и да бил протеран од некого, Баерн и Пеп ли бе батка, до толку ти е незначаен Реал?

Како и да е еве им материјал на Ass i Marka , нека умрат од пишување. Донекаде имам спокојство дека Анчелоти е на клупа па може да извади некој трик од ракавот, ама пак она навивачкото кон Реал плаче во мене, каква драма одеднаш човече не ми се верува.

И заборавив да допишам дека ситауцијава испадна клубот едвај чекал Алонсо да побара заминување и да го прифати тоа. Фактички клубот летово не одбил ниту една понуда (барем ја не се сеќавам дека прочитав) која била финансиски близу до побарувачката, освен таа од Барса за Ди Марија.

Лопез - веднаш прифатено за кило брашно.
Алонсо - веднаш прифатено.
Ди Марија - Со ПСЖ експресно прифатена, со Јунајтед едно формално ценкање, втората прифатена експресно.
Мората - со Јувентус и нивните рати со жиранти не моеш а да не се ценкаш.

Да сакаше клубот да задржи некој од нив, немаше на Ди Марија да му понуди понижувачки договор take it or leave it и да ги прифати понудите за Алонсо. Понудите, пошто најверојатно и Јунајтед испратил понуда (Ван Гал исто напињал ко Пеп), ама Чаби не сакал у Јунатед заради фановите на Ливерпул.

Затоа го одбра Баерн кај што му се другарот Реина и баскискиот полубрат Мартинез и доскорашниот крвник Пеп. :вонзем:

BwIAXoWCUAAhUsq.jpg

Па и боите на овосезонскиот дрес на Баерн у курац, барем црвен да беше. :sick:

Не можам да го поднесам ќелавиот со елечето, затоа дефинитивно ме разочара Алонсо со одлуката, исто ко што и Кедира догодина ваљда ќе ме разочара. Ама не можам да го мразам пошто сепак:

BwHik6zIEAAeXy1.jpg

#ИмаРазлика

Фала му за се, се надевам дека оди со план во Баерн да ја уништи тики-така и да го научи Пеп да игра убав фудбал. :D

ја незнам од кај сега пак почанвте ко лани да праите драми за глупости, ми текнува за Озил истово се дешаваше и бев убеден дека е тоа добар трансфер и така испадна додека 90 % викавте дека е голема "грешка".
Ко прво ако земеме некој асален напаѓач како Фалкао или Кавани ова ќе биде еден од најбоље трансфер пазари, ама со причина, не онака колку да се каже само.
Крос место Чаби - Супер . Чаби ептен се глеаше дека више не е у форма после светсково и супер купов. Крос класа играч, не сум видел од поодамна ваков тип на играч, баш буквалн МОЗОк на терен, со Модрич има да се надополнува ...... само нека се разиграат неколку утакмици.
Хамес / Ди Марија - не е лошо . баш ми текнува еден период лани кога го свиреа на Бернабе и кога се понашаше ко да е Пеле шо се вика, кренат и за муда се фајќаше ко респект спрема навивачите. Значи такви типци мене ме курчат, али затоа играше ко луд. Од друга страна Хамес е моментално спротивно од него смирен, понизнено се однесува и е комплетно фокусиран на играта, ама ко за 22 години и први 4-5 натпревари неможеме и ние сеа да очекуваме кујзнаешто, дур после новагодина кога е најпотребно, пред крај на сезоната треба да почне да прикажува што знае.
Мората/ ? . Е сеа ако дојде ко што реков некој докажан/искусен шпиц со Бензема како замена негова , ја би бил презадоволен од Трансфер пазаров.

Шпицот за кој Карло е заинтересиран е изгледа Дестро. :pos:

http://www.sportyou.es/blog/futbol/2014/08/28/mattia-destro-el-9-que-quiere-ancelotti-502972.html

Љоренте е демек алтернатива за Негредо, за да се врати еден кантеранос во екипата по давањето на Мората.

Теоријата, она што го постирав погоре. Дека имаше поделба во соблекувалната е јавна тајна. Дека за жал, играчот кој е „најскаран“ со сите е баш капитенот, најлошиот можен случај исто е познато. Ете сега, дали сам или добил „наредба“ решава да ги викне на ручек Роналдо и Рамос. Со првиот автоматски идат и Пепе, Марсело и Коентрао, а со вториот да ја поврати нарушената доверба која пукнала лани како што пишаа многумина тогаш.

"Di Maria (who was the one last Argentinian) was also close to the group "Spainards" including Alonso, Arbeloa, Diego, Carvajal, Nacho and not to often Jese and the vice-capitan Ramos."

Муабетите и ланската сезона беа дека сите овие (освен младиве Карвахал, Начо, Хесе плус Иљара и Иско) не се мирисаат со Икер.

Како и да ја свртиш, во поглед на односите у соблекувална, за жал Икер е канцерот. Сеа со овие дешавки сакаат да го „решат“ тој проблем. Дали ќе го решат на добро или на лошо ќе видиме, јас лично сакав да биде обратно решено тоа, али...
Па теорииве на заговор и не ми држат баш вода.

Се слагам со статијава

http://www.defensacentral.com/real_madrid/110497-xabi-bayern-fichaje-motivos-/

Ајде да се преброиме :)

Икер/Кејлор

Арбелоа/Дани-Пепе/Варан-Рамос/Начо-Марсело/Коентрао

Кедира/Илара
Крос-Модрич

Бејл-Иско/Хамес-Роналдо
Бензема
Хесе мислам може да покрие на сите позиции од офанзива, а ако се реализира некој од овие трансфери што не поврзуваат (Ројс, Фалкао) нема да биде лошо.

Бонус за @SanIker :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom