- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592

овој нема фаца за во Реал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де Шиљо е вонбрачно дете на Карло ваљда, немам појма од кај го извадија.Де Шиљо, Луиз Густаво и Љоренте. Овој вториов е најблиску пошто се споменуваше и ако замине Кедира. За сите тројца нема време, за овој првиов и поарно шо нема...
Де Шиљо е вонбрачно дете на Карло ваљда, немам појма од кај го извадија.
Луиз Густаво е споменуван точно, а како игра моментално појма неам, знам беше добар во Баерн на времето.
Љоренте првпат слушам. Знам дека демек Карло бил заинтересиран за некојси напаѓач од серие А, може овој да е.
Патем која ти е теоријата од соблекувалната?
Па теорииве на заговор и не ми држат баш вода.Шпицот за кој Карло е заинтересиран е изгледа Дестро.
http://www.sportyou.es/blog/futbol/2014/08/28/mattia-destro-el-9-que-quiere-ancelotti-502972.html
Љоренте е демек алтернатива за Негредо, за да се врати еден кантеранос во екипата по давањето на Мората.
Теоријата, она што го постирав погоре. Дека имаше поделба во соблекувалната е јавна тајна. Дека за жал, играчот кој е „најскаран“ со сите е баш капитенот, најлошиот можен случај исто е познато. Ете сега, дали сам или добил „наредба“ решава да ги викне на ручек Роналдо и Рамос. Со првиот автоматски идат и Пепе, Марсело и Коентрао, а со вториот да ја поврати нарушената доверба која пукнала лани како што пишаа многумина тогаш.
"Di Maria (who was the one last Argentinian) was also close to the group "Spainards" including Alonso, Arbeloa, Diego, Carvajal, Nacho and not to often Jese and the vice-capitan Ramos."
Муабетите и ланската сезона беа дека сите овие (освен младиве Карвахал, Начо, Хесе плус Иљара и Иско) не се мирисаат со Икер.
Како и да ја свртиш, во поглед на односите у соблекувална, за жал Икер е канцерот. Сеа со овие дешавки сакаат да го „решат“ тој проблем. Дали ќе го решат на добро или на лошо ќе видиме, јас лично сакав да биде обратно решено тоа, али...