Божино
4815162342

Флоро фатен на ручек со челниците на ПСЖ. Дај го Верати и се ти е простено.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа исто е, ама не е исто.ја незнам од кај сега пак почанвте ко лани да праите драми за глупости, ми текнува за Озил истово се дешаваше и бев убеден дека е тоа добар трансфер и така испадна додека 90 % викавте дека е голема "грешка".
Ко прво ако земеме некој асален напаѓач како Фалкао или Кавани ова ќе биде еден од најбоље трансфер пазари, ама со причина, не онака колку да се каже само.
Крос место Чаби - Супер . Чаби ептен се глеаше дека више не е у форма после светсково и супер купов. Крос класа играч, не сум видел од поодамна ваков тип на играч, баш буквалн МОЗОк на терен, со Модрич има да се надополнува ...... само нека се разиграат неколку утакмици.
Хамес / Ди Марија - не е лошо . баш ми текнува еден период лани кога го свиреа на Бернабе и кога се понашаше ко да е Пеле шо се вика, кренат и за муда се фајќаше ко респект спрема навивачите. Значи такви типци мене ме курчат, али затоа играше ко луд. Од друга страна Хамес е моментално спротивно од него смирен, понизнено се однесува и е комплетно фокусиран на играта, ама ко за 22 години и први 4-5 натпревари неможеме и ние сеа да очекуваме кујзнаешто, дур после новагодина кога е најпотребно, пред крај на сезоната треба да почне да прикажува што знае.
Мората/ ? . Е сеа ако дојде ко што реков некој докажан/искусен шпиц со Бензема како замена негова , ја би бил презадоволен од Трансфер пазаров.
Ќе си го избришеш името горе и ќе си го пишеш твоето хахаAko Alonso si zamine,Rojs doagja 1000%...
Za Falcao ne znam,Grujo dali kje dade?
A JAS SO PORACIV CRN DRES OD ALONSO BE PICKA VI MAJCINA...SO DA MU PRAVAM CCCCCCCC
UPRAVA PEDERIII![]()
Цело лето се врти сликава![]()
Флоро фатен на ручек со челниците на ПСЖ. Дај го Верати и се ти е простено.![]()
И дека Ди Марија и Кедира остануваат. Кој се надаше дека Алонсо кој играше на битниве утакмици во куповите дека ће си замине. Се знаеше дека после Мурињо само марионети ће опстојуваат на жешкото столче. Анчелоти во тренерска смисла е Бензема за Флорентино... тој дркаше на него додека освојуваше ЛШа со Милан.Дебелото на клупа 5 пати изјави дека трансвер периодот е завршен за Реал. Само уште еден доказ дека он нема никаква улога и дека не се прашува за ништо во клубот.
Па теорииве на заговор и не ми држат баш вода.
Се слагам со статијава
http://www.defensacentral.com/real_madrid/110497-xabi-bayern-fichaje-motivos-/
Оу оу кои сериозни муабети паднале... посебно од Њињо најпотресен ви е![]()
ја незнам од кај сега пак почанвте ко лани да праите драми за глупости,.
Така е, лично гледав прес после земањето на Хамес рече трансфер периодот е завршен за Мадрид.Дебелото на клупа 5 пати изјави дека трансвер периодот е завршен за Реал. Само уште еден доказ дека он нема никаква улога и дека не се прашува за ништо во клубот.
Арбелоа.Nesto ko za nas poevtinko za prodavanje imate li![]()