Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
10583807_677779342313638_2433722217035339887_n.jpg

Флоро фатен на ручек со челниците на ПСЖ. Дај го Верати и се ти е простено. :свиркам:

ја незнам од кај сега пак почанвте ко лани да праите драми за глупости, ми текнува за Озил истово се дешаваше и бев убеден дека е тоа добар трансфер и така испадна додека 90 % викавте дека е голема "грешка".
Ко прво ако земеме некој асален напаѓач како Фалкао или Кавани ова ќе биде еден од најбоље трансфер пазари, ама со причина, не онака колку да се каже само.
Крос место Чаби - Супер . Чаби ептен се глеаше дека више не е у форма после светсково и супер купов. Крос класа играч, не сум видел од поодамна ваков тип на играч, баш буквалн МОЗОк на терен, со Модрич има да се надополнува ...... само нека се разиграат неколку утакмици.
Хамес / Ди Марија - не е лошо . баш ми текнува еден период лани кога го свиреа на Бернабе и кога се понашаше ко да е Пеле шо се вика, кренат и за муда се фајќаше ко респект спрема навивачите. Значи такви типци мене ме курчат, али затоа играше ко луд. Од друга страна Хамес е моментално спротивно од него смирен, понизнено се однесува и е комплетно фокусиран на играта, ама ко за 22 години и први 4-5 натпревари неможеме и ние сеа да очекуваме кујзнаешто, дур после новагодина кога е најпотребно, пред крај на сезоната треба да почне да прикажува што знае.
Мората/ ? . Е сеа ако дојде ко што реков некој докажан/искусен шпиц со Бензема како замена негова , ја би бил презадоволен од Трансфер пазаров.
Епа исто е, ама не е исто.
Лани го продадовме Озил во последниот ден од трансфер периодот, каде што претходно се имавме испазарувано за секоја позиција. Имаме повеќе играчи од што ни беше потребно и неговото отсуство минатата сезона не го приметивме зашто Карло смени формација и имавме доволно играчи да се покриеме на сите позиции.
Оваа сезона нема да биде така. Ги даваме двајца од тројцата играчи што ни ја држеа цела средина минатата сезона (Ди Марија и Чаби Алонсо) во рок од една недела. Ај за првиов очекувавме дека ќе си оди, ама со вториов никој незнае што се десило, и што е најстрашно ние немаме доволно време за да ги покриеме нивните отсуства со идеална замена. Со Крос и Модрич нема да можеме да се бориме на три фронта цела сезона.

Дебелото на клупа 5 пати изјави дека трансвер периодот е завршен за Реал. Само уште еден доказ дека он нема никаква улога и дека не се прашува за ништо во клубот.

Дебелото на клупа 5 пати изјави дека трансвер периодот е завршен за Реал. Само уште еден доказ дека он нема никаква улога и дека не се прашува за ништо во клубот.
И дека Ди Марија и Кедира остануваат. Кој се надаше дека Алонсо кој играше на битниве утакмици во куповите дека ће си замине. Се знаеше дека после Мурињо само марионети ће опстојуваат на жешкото столче. Анчелоти во тренерска смисла е Бензема за Флорентино... тој дркаше на него додека освојуваше ЛШа со Милан.

Па теорииве на заговор и не ми држат баш вода.

Се слагам со статијава

http://www.defensacentral.com/real_madrid/110497-xabi-bayern-fichaje-motivos-/

Дека има и играчки мотиви има, ама дека не се тие клучните - не се, сигурно.

Оу оу кои сериозни муабети паднале... посебно од Њињо најпотресен ви е :D

Доста бе глорихантер, купива сте га Костовског, славе кафане у Куманово.

ја незнам од кај сега пак почанвте ко лани да праите драми за глупости,.

Ја не знам колку години ви треба да научите дека тим со ѕвезди притоа неизбалансиран и со нарушени односи, не е гаранција за титула и е склон на дебакли во ЛШ.

Модрич и Крос нека се спремат за секоја ебана утакмица годинава да играат. Ако се повредат, не сакам да помислам што ќе се случи. А на толку мечеви, робот ќе прокува. Совршенството во среден ред, ни се растури како кула од карти. За неполни 2 дена.
Без двајца нови играчи, идам јас за Мадрид и самоубиство у канцеларија на Перез праам. Верати/Ројс, еден обавезно и напаѓачиште некое, а не напаѓач ко Бензема.

Така е, лично гледав прес после земањето на Хамес рече трансфер периодот е завршен за Мадрид.

:place: :place:

За кратко почнува и ждрепката. Сакам да ни паднат Ливерпул, Псж и Рома и да испаднеме.

Ајдееее ајдеее, дајте друго дете! Ајде нека купат уште 6-7 играчи до крај, и нека продадат уште толку и таман сме.

Па нели истиот тим никад не освоил ЛШ две години по ред? Само што Перез ваљда погрешно го сфатил тоа па ќе си напрае нов тим сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom