Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
@Verdict коњу еден врв си :pos::pos::pos::pos:
ECOr9z7.png

Раководството на Барселона со официјална реакција и жалба поради голот постигнат од Бале.

Трчал со непрописно пропишана брзина.

HALA MADRID!!!
честито момци,заслужено со оглед на тоа дека Реал имаше 5-6 супер шанси а барса едвај 2....

иначе тактички супер,а нз што сакате од Иско и Бензема?
Бензема беше тој што после 60та мин секоја висока топка ја стопираше и ја проиграваше...една од најдобрите утакмици во Реал за него,само да имаше малку подобра реализација ќе беше ман оф д меч.мада и така сум ептен задоволен од него.

уживајте сега за сега,и ако има линк од прослава да дадете

• Daniel Alves Flop of the Match
    Provided some width for Barcelona as, with all the players squeezed in the middle, he had plenty of space on the wing. However, despite a few decent crosses, he was generally very wasteful in possession.
Овие од goal.com гледале некоја друга утакмица изгледа..

Кратко и јасно...Честито Титула, не ми е за титуталата колку што ми е што Барса нема ништо да освои:pos::pos::pos: Бале вс Бартра - Бугати вс 101:pos::pos::pos:
Иначе не летајте многу Баерн не е Барса ;)

Еј абе да не има видео од прославата и пехарот, ја гледав у кафич и не можев да останам после крајот. Фала унапред.

Сега озбилно да ве прашам нешто. Зошто го критикуете Бензема? Усра една шанса, дулиот пас со Ди Мариа. Другото го изигра перфектно. Од прием, градење, движење, додавање итн.

има ли некоја подобра слика од Арбелоа со дресот на Хесе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom